Forum    FAQ

.

Početna » Who U R

[ 14 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Pozdrav iz Solina
 Post Postano: 07 vel 2013 02:10 

Nakon 17 "analognih" godina iliti pola života pušačkog staža odlučija sam se "digitalizirat" u čemu mi je pomoglo detaljno proučavanje ovog foruma koji vridi zlata! Sada, evo,parim skoro dva miseca (od 20.12.2012) i ne pada mi više na pamet zapalit smrdušu. U međuvremenu sam još dvoje "obratio" na "parni stroj". Trenutno sam na eGo-T (Biansi) i mini Vivi i zadovoljan sam zasad. Tekućine potrošim samo 1 ml dnevno, možda malo više, što je skoro pa ništa koliko neki pare. Eto,toliko za prvi post. Parili i zdravi bili! Pozdrav!

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Pozdrav iz Solina
 Post Postano: 07 vel 2013 02:24 

:wel: Gorane
Pozdrav :D

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 vel 2013 09:14 

:wel: Gorane

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 vel 2013 09:34 

:wel: .

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 vel 2013 10:32 

:wel: Gogi :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 vel 2013 11:33 

:wel: :brav:

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 vel 2013 11:35 

Pozdrav i dobrodošao :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 vel 2013 16:01 
Administrator

:wel: Gorane, vidim da Dalmacije krupnim koracima ide u svijet parenja. :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 vel 2013 17:09 

Hvala svima na dobrodošlici! Kinta, ne bih baš rekao da Dalmacija (preciznije: Split i šira okolica) ide krupnim koracima ka parenju. Mislim, miče se nešto po tom pitanju,ali više onako,sporo, po dalmatinski. Nije baš da po gradu srećem ljude sa e-cigaretama i modovima. Puno ljudi je skeptično po pitanju prestanka pušenja uz pomoć "baterije", "flomastera"... u ustima pa je ovdašnjem domicilnom stanovništvu potrebna edukacija o nebrojenim prednostima e-cigarete. Ali kako to postići kad u drugom gradu po veličini u HR postoji samo jedna jedina trgovina (od 5 kvadrata) sa e-cigaretama i to sa par Biansi eGo varijacija, 2 moda i dvi vrste tekućine (Dekang i FA) sa 5-6 različitih aroma i to je to!? Da ne kažem koliko su "jeftini" i da npr. Vivi Novu prodaju BEZ one dvi rezervne glave. Može im se jer nemaju konkurenciju (npr. Parilica). A tekućine ću ubuduće naručivat od Tihomira jer vidim da su na dobrom glasu, ima širok izbor aroma i nisu turbo-skupe!

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 vel 2013 17:31 
Administrator

Goran_M. je napisao:
Hvala svima na dobrodošlici! Kinta, ne bih baš rekao da Dalmacija (preciznije: Split i šira okolica) ide krupnim koracima ka parenju. Mislim, miče se nešto po tom pitanju,ali više onako,sporo, po dalmatinski. Nije baš da po gradu srećem ljude sa e-cigaretama i modovima. Puno ljudi je skeptično po pitanju prestanka pušenja uz pomoć "baterije", "flomastera"... u ustima pa je ovdašnjem domicilnom stanovništvu potrebna edukacija o nebrojenim prednostima e-cigarete. Ali kako to postići kad u drugom gradu po veličini u HR postoji samo jedna jedina trgovina (od 5 kvadrata) sa e-cigaretama i to sa par Biansi eGo varijacija, 2 moda i dvi vrste tekućine (Dekang i FA) sa 5-6 različitih aroma i to je to!? Da ne kažem koliko su "jeftini" i da npr. Vivi Novu prodaju BEZ one dvi rezervne glave. Može im se jer nemaju konkurenciju (npr. Parilica). A tekućine ću ubuduće naručivat od Tihomira jer vidim da su na dobrom glasu, ima širok izbor aroma i nisu turbo-skupe!

Pa nije da i ja vidjam nesto vapera u setnji, memberi foruma se ne racunaju. Vaperi cesto skrivaju svoje parilice jer ... Prihvacanje nove stvari kod ljudi prolazi u tri faze: ismijavanje, sutnja, zainteresiranost. Sad si pokusaj predociti kako su nas ljudi pokusavali ismijavati prije recimo 4 godine. Vise se i ne sjecam kad me netko pokusao ismijati, kolonija ceha ovo ljeto na moru se ne racuna, a svakodnevno mi zainteresirani ljudi prilaze s ozbiljnim pitanjima. Uostalom kako su se proveli praski studenti kada su donjeli prvi balun u Split?
A sto se tice kupovine, iz svakog dijela lijepe nase ce ti doci paketic za 3 dana. Tako da ti ni Parilica nije daleko.

Povratak na vrh 

[ 14 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Who U R

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club