Pozdrav svim vaperima i onima koji ce tek postati!
Sto reci u prvom postu? 30-ak godina, pusio sam oko kutiju dnevno zadnjih 18. Parim mjesec dana i od tada cigaretu nisam ni taknuo, niti mi se ikad pojavila zelja za njom. (ok, je ona rutinska prof. deformacija iza jela itd. ali je i to nestalo kroz par dana)
Sve u svemu jako sam zadovoljan i imam novi hobi! To je jedini bed jer mi uzima dosta vremena (i parenje i proucavanje) a ode tu i koja kunica posebno sada na pocetku.
Trenutno sam na eGo-T bateriji 1100 mAh, mini vivi nova, eGo-c atty i Vision eGo Clearomizer V3 (CE5).
Debelo razmisljam o nekom MOD-u (twist ili mozda bolje vamo/bamboo, vmax) ali o tome cu vas daviti po drugim temama foruma!
Toliko za sada.
E da! Evo jedna mala anegdotica vezana za moje pocetke parenja.
Uglavnom sa pocecima parenja pojavili su se i neke zdravstvene promjene (ako cemo to tako nazvati) kao sto je preosjetljivost zubi (ako uopce ima veze sa parenjem). Pa koga bi moderan covjek pitao za pomoc nego svemocnog GUGELA!? Pa ne valjda punicu? Jel tak? Pa molim vas kolege parioci odite na google i upisite "bolni zubi od parenja" i pogledajte rezultate! Mene je nasmijalo! (da se razumijemo pronasao sam ja sto sam trazio samo naravno ne sa tim upitom)
Pozdrav svim vaperima i neka vam je (pa valjda smijem zazeljeti i sebi

) puno zdravlja, zabave, veselja i naravno world peace ... ovaj ... mislimmm ...PARE!