Forum    FAQ

.

Početna » Who U R

[ 2 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: HELLO ;)
 Post Postano: 17 sij 2013 16:33 

Bok evo jos jednog novog clana...... zovem se Vedran dolazim iz Zagreba pusio sam 9 god analogne i kreno sam sa elektricnom prije 2 mjeseca i ok mi je prvo sam kupio ego-c i onak nisam nesto bio odusevljen pa sam kupio CE9 atomizer i preporod puno bolje i pomalo sam citao i citao pa reko ajd da probam sa mod kao vecina vas i kupio ego-V6 i vivi nova mini i naisao na jedan problem meni veliki !! sta se desava uglavnom stavio glavu 1.8 i na voltazu od 4 uglavnom jedan dim super drugi dry odvratan okus a kad stavim vivi na ego-t bateriju ok alii onako nedovoljno pare za mene e da pusim usa mix 24 i davidof 24 pa jel ima neko nakvu preporuku sta stavit na taj ego-V6 nez ne slazu mi se glave bas kak vi to sami jer mi se neda a i zbog posla 90 % dana sam u autu pa zato isto jel ima ko kakav setup za preporucit sta stavit a da mi nema taj dry burn taste i probo sam sa 2 i 2.4 oma ista stvar !
Hvala i pozdrav EKIPI ;) ;)

Povratak na vrh 

Naslov: Re: HELLO ;)
 Post Postano: 17 sij 2013 18:57 

Pozdrav.
Ako mislis na Vivi, pokusaj malo razrijedit tekucinu ili probaj napravit malo veci razmak izmedju dva dima. A mozes i probat povremeno okrenut mod vodoravno ili naopacke da se lakse natopi spirala. To sve nabrojano je za pocetak najlakse napravit.
Ako ces i dalje imat problema, cujemo se na nekom drugom djelu foruma.

Povratak na vrh 

[ 2 post(ov)a ] 

Početna » Who U R

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club