| Autor |
Poruka |
|
e-dimilica.com
|
Naslov: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 23 lis 2012 15:14 |
|
|
Poštovani, mi smo firma koja uvozi elektronske cigarete, te svih potrebnih dijelova i kvalitetnih dekang tekućina. Pogledajte našu ponudu proizvoda i opreme na web stranici www.e-dimilica.com ili na adresi Huga Ehrilcha 9A (sopot) gdje imamo izložene sve proizvode iz naše ponude. Lijep pozdrav.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 23 lis 2012 15:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Dobro nam došla Dimilica. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 23 lis 2012 23:27 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 24 lis 2012 09:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
BTW. dimilice ... spamanje putem privatnih poruka na ovom forumu NIJE DOPUSTENO.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 24 pro 2012 12:03 |
|
|
Htjedoh uzeti l rider ss lavu za kolegu ali u parilici je bila rasprodana. Nazvah dimilicu pa se javi zenski glas...ona nema pojma sto je l rider ali ce mi dati kolegu. Kolega je objasnio da imaju l riderovu lavu samo sto nema crveni gumb za paljenje i gasenje nego je i on metaliziran Samo pitanje da li vi to prodajete ...pod bubrege ??? 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 24 pro 2012 13:52 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
obicno te lave koje nemaju crveni gumb nisu org od l-ridera... imam jednu doma... 
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 24 pro 2012 16:29 |
|
|
Bakica je napisao: obicno te lave koje nemaju crveni gumb nisu org od l-ridera... imam jednu doma...  Ne obicno nego sigurno nisu...Imam neki dojam da u toj dimilici nitko ne pusi e cigarete
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
ivana
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 31 ožu 2013 03:57 |
|
|
Do prije šest mjeseci sam pušila klasične cigarete, ronhill light, frendica mi je rekla za e-cigarete i od tada se ne odvajam od svoje e cigarete, nisam niti prije puno pušila, onako koju ritualnu uz kavu i tu i tamo u društvu. Ipak e-cigareta mi je uštedjela dosta novaca i nema više izlazaka na terasu da bi dobila svoju količinu nikotina, sada povučem koji "dim" doma i to je to. Moram se zahvaliti gospodinu iz parilica.hr. Ljubazni Filip je i više nego upućen u ono što nudi i ima strpljenja s neupućenim osobama Lijepi pozdrav Filipe 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 31 ožu 2013 09:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
ivana
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 31 ožu 2013 11:44 |
|
|
Poštovani administratoru, pošto iz vaše dobrodoščice iščitavam sarkazam koji je neprimjeren, osobno vam mogu dokazati da sam stvarno Ivana i da živim u Puli i da nemam nikakve druge odnose s gospodinom Filipom osim što sam stvarno od njih nabavila e-cigaretu i to model E-cigareta Smok E-Power (2800 mah!) Lijepi pozdrav i sretan Uskrs 
|
|
 |
|
 |