Parim već 15-tak dana na Ego-T 900maH, nakon 10-tak godina pušenja analognih cigareta.
Izuzetno zadovoljan i jedino zapalim cigaretu tu i tamo kad se baterija isprazni, no već mi je počeo smetati smrad pepeljare, koju koristi žena.
Za sada sam probao pariti iz CE4, CE4 od visiona sa izmjenjivim coilom i dual coil cartomizera za EGO.
Naručio sam Re-juvenator pa ćemo vidjeti kako je dimiti iz njega.
Također sam već počeo sam mixati liqude iz Inawere.
Čudno, no nekako mi najbolje paše obični CE4 kojega ne punim punog već 1ml i postepeno mu vlažim brkove. Također, kad ne pušim bateriju držim uspravno. Naime, u početku mi se stalno javljao problem da bi svako malo pala kap tekućine na jezik. Jedini problem je kod njega što stalno malo vlaži na bateriju, al sam se već navikao pa par puta dnevno očistim bateriju i to je to.
E sad, Dual coil cartomizer mi daje bolju aromu, no dosta manje pare (trebao bi davati više), a CE4 od visiona sam probao na 2.4 oma i isto mi se nije baš dopalo. Drugi coil je 2.8 oma pa slabo radi na ego-u. Moran nabaviti 1.8 pa probat.
Jedina mi je zamjerka marža naših prodavača, no srećom tu je net i malo strpljenja pa se prodje skoro pa mukte

Toliko za sada!!!