Hello

jel ovo ide kao na kvizu, ono ja sam.. došla sam.. imam.. želim..
Ma sto godina se nisam prijavila na neki forum, baš fora!
Čitam vas već neko vrijeme jer pretpostavila sam da ste na sva pitanja nas početnika već negdje odgovorili, pa reko prije nego uletim da se informiram.
Prestala sam pušiti 3.12.2016. kad sam nakon višemjesečnog navlačenja s egicama dobila svoj Kangertech. Prvo sam se malo mučila, spalila par grijača, tražila što mi paše od tekućina, ali sve je bolje od smrdljivih štapića. Pomoglo čitanje foruma, recenzija, FB grupe i sl.
Nakon mjesec i pol već otprilike znam da mi paše MTL stil, da preferiram (još uvijek) nikotinske tekućine, smiksala svoje prve autorske, zasad samo 50/50 pg/vg, probala dok čekam da sazriju, nisam nezadovoljna.
Pošto o tehnici imam nešto malo dume, voljela bih nabaviti nešto dugoročno isplativije, probati smotati neki grijač sama, i tako to. Znate kak to ide. Znatiželja.
Proučila vaš forum, stranjske recenzije, i sad normalno imam ja i estetskih i praktičnih zahtjeva za svoj budući kompletić, ali ne bih se zaletavala bez nekog stručnog savjeta.
Tražila sam sljedeće:
1. Mod s izmjenjivom baterijom, ne prejak jer mi ne treba, 1 baterija, ne prevelik i nezgrapan i da nije baš ružan

i da nije prekompliciran. Ne vjerujem da ću tak skoro ići na DL style.
2. Tank - da bude MTL, da mogu (relativno jednostavno) instalirati žicu, da ne curka i ne gurgla i da se puni s gornje strane, ne premali a ne prevelik (3-4 ml).
Da li bi po vama odgovarala kombinacija Eleaf Pico Istick sa LG smeđom od 3000 mAh i Digiflavor Siren GTA 22? Jel to uopće kompatibilno? Oko potrošnog materijala se moram još informirati.
Bila bih zahvalna na svim sugestijama.
Lijepi vam pozdrav.
M