Pozdrav svima. Moje ime je Bruno i rodom sam iz Bjelovara, ali inace zivim u Svabiji. Parim evo vec skoro 2 godine i uzivam iz dana u dan. Trazio sam vec duze vrijeme forum o parenju na nasim prostorima i evo zahvaljujuci Sashi 1981 sa youtubea sam konacno pronasao.

Svu opremu koju sam kupio do sada i sve vezano za elektricne cigarete sam kupovao u Njemackoj, pa mi je drago da konacno mogu pisati o parenju na nasem jeziku, a ne da sve moram stalno objasnjavati na eng ili njemackom... No dosta o tome, napisati cu sada opremu koju trenutno koristim i koju smatram trenutno najboljom:
- Cuboid 200w sa Dark Horse RDA. Jednostavno obozavam ovaj set-up. Dark Horse je dosta stari RDA, ali po meni medju najboljim. Obozavam taj njegov ''look'' i samu jednostavnost. Imam trenutno dual clapton coil unutra i pari savrseno.

Sto se Cuboida tice, takodjer savrsen mod iako sam sa prvim imao razno-raznih problema i morao sam ga vracati nazad, ali vjerojatno ste vec vidjeli taj problem ako ste malo boolje upoznati sa modom. Uglavnom sada radi odlicno, battery life je takodjer na mjestu i svidja mi se.

- Istick Pico 75w i Tsunami RDA. Svi ste vec vjerojatno culi i za Pico i Tsunami, tako da ne moram nista puno o tome pisati. Kada sam u stanu cesto parim ovaj set-up.
- Eleaf Ijust S. Puno mi se vise svidja od 2-ke. Aroma mi je na mjestu i nemam onog problema su buttonom kao prije. Odlican ecigareta kada sam vani ili kada mi se jednostavno neda stalno dripovati, mjenjati grijace i slicne stvari.

Imao sam jos oho-ho shita kada sam pocinjao i prije nekih par mjeseci. TFV4 tank sa RBA bazom sam obozavao, Istick 100 watti, Istick 30 sa Subtank Nanom je isto bio odlican.... Kao i vjerojatno vecina vas poceo sam tako sto sam kupio ce4 ili tako nesto je bilo i nisam imao pojma da moram kupovati tekucinu, mjenjati coilse i slicno. Bio sam OGROMAN noob no mislim da sam i dosta toga naucio i da cu sa vama jos vise stvari nauciti.
Pozz svima jos jednom i nadam se da cu se slagati sa svima vama i provesti ljepo vrijeme na forumu.