| Autor |
Poruka |
|
Plamena
|
Naslov: hELLO Postano: 28 srp 2016 01:57 |
|
|
Veliki pozdrav svima, nova sam kako na forumu, tako i u vajpanju. Iz Zagreba sam, imam 27 godina, cigarete pušim već 12 godina a "pučku" tek 2 tjedna. Pušila sam cca. kutiju dnevno, otkad sam prešla na e cigaretu, kutija mi traje po 6 dana. Sve u svemu, ovo mi je totalno otkriće i oduševljena sam. Dobila sam ovaj set http://www.vapeonly.com/p59/vPlum i bila sam jako zadovoljna, sve dok mi nije riknuo grijač... a kod nas više nema takvih za kupiti. Tako da sam morala promjeniti atomizer i kupila sam prvo onaj za 20 kuna "na špagice" koji mi je odmah pregorio jer izgleda da sam tip koji uvlači direktno u pluča ( prijateljicama sam skurila 2 grijača jer "vučem ko manijak"), a onda sam uzela neki aspire-ov atomizer i tak-tak mi je. Pročitala sam dosta tema na forumu ali razumijem otprilike kao da čitam hijeroglife, iako sam proučila i temu vezanu za sleng. Uglavnom, što mislite o ovom gore setu? Da mijenjam cijeli ili bi se mogao nekako nadograditi? Hvala na odgovoru i još jednom pozdrav svima!
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: hELLO Postano: 28 srp 2016 08:18 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 Marija, posto si iz Zagreba u subotu obuci podrapane traperice i trk u Virage Na licu mjesta ces dobiti sve informacije koje te zanimaju. I jos vise onih s kojim neces znati sto bi 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
duc
|
Naslov: Re: hELLO Postano: 28 srp 2016 09:32 |
|
Pridružen: 31 sij 2014 06:51 Postovi: 1121 Lokacija: Zagreb - Karlovac
|
 Plamena 
_________________ MOD : Sigelei 213 , VapeDroid C1D2 75 DNA , SVA mod BF Penguin DNA 75 , Evade BF , VT Inbox DNA 75 , RTA : Ubertoot UTA2 , Doggystyl 2K16 , CloudOne , RDA : Speed Revolution , Strike , Hadaly ® ,
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: hELLO Postano: 28 srp 2016 09:53 |
|
|
Plamena je napisao: Veliki pozdrav svima, nova sam kako na forumu, tako i u vajpanju. Iz Zagreba sam, imam 27 godina, cigarete pušim već 12 godina a "pučku" tek 2 tjedna. Pušila sam cca. kutiju dnevno, otkad sam prešla na e cigaretu, kutija mi traje po 6 dana. Sve u svemu, ovo mi je totalno otkriće i oduševljena sam. Dobila sam ovaj set http://www.vapeonly.com/p59/vPlum i bila sam jako zadovoljna, sve dok mi nije riknuo grijač... a kod nas više nema takvih za kupiti. Tako da sam morala promjeniti atomizer i kupila sam prvo onaj za 20 kuna "na špagice" koji mi je odmah pregorio jer izgleda da sam tip koji uvlači direktno u pluča ( prijateljicama sam skurila 2 grijača jer "vučem ko manijak"), a onda sam uzela neki aspire-ov atomizer i tak-tak mi je. Pročitala sam dosta tema na forumu ali razumijem otprilike kao da čitam hijeroglife, iako sam proučila i temu vezanu za sleng. Uglavnom, što mislite o ovom gore setu? Da mijenjam cijeli ili bi se mogao nekako nadograditi? Hvala na odgovoru i još jednom pozdrav svima! Eto grijač za vPlim =) http://mysteria-e-cigarete.com/index.ph ... lum-detail
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
Silver Storm
|
Naslov: Re: hELLO Postano: 28 srp 2016 12:35 |
|
|
_________________ *Where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise.* 
|
|
 |
|
 |
|
brnistra
|
Naslov: Re: hELLO Postano: 28 srp 2016 12:39 |
|
|
|
 |
|
 |
|
vojehr
|
Naslov: Re: hELLO Postano: 28 srp 2016 14:04 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Plamena
|
Naslov: Re: hELLO Postano: 28 srp 2016 15:46 |
|
|
Kinta je napisao: :wel: Marija, posto si iz Zagreba u subotu obuci podrapane traperice i trk u Virage Na licu mjesta ces dobiti sve informacije koje te zanimaju. I jos vise onih s kojim neces znati sto bi  Kaj se prepoznajemo po podrapanim trapericama? 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: hELLO Postano: 28 srp 2016 17:43 |
|
|
Plamena je napisao: Kinta je napisao: :wel: Marija, posto si iz Zagreba u subotu obuci podrapane traperice i trk u Virage Na licu mjesta ces dobiti sve informacije koje te zanimaju. I jos vise onih s kojim neces znati sto bi  Kaj se prepoznajemo po podrapanim trapericama?  nećeš bi jedina cura u podrapanim trapericama 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
nmat121
|
Naslov: Re: hELLO Postano: 28 srp 2016 23:44 |
|
|