Pozdrav, ja sam Luka i "aktivno" parim zadnjih 3 tjedna, doduse pokusavao sam prije, ali bezuspjesno, ali sada ne namjeravam odustati. Poceo sam s Joyetech EGO AiO te se nakon 10 dana prebacio na V3tronix Flip V3 mech mod clone i Velocity RDA clone i ne namjeravam se vracati na AiO sisteme. Sljedece u planu mi je uzeti neki dual 18650 VV 100W+ box mod, nesto tipa Sigelei 100W / RX 200 / Smok XCube II i nekakav RTA tipa Vaporesso Gemini / GeekVape Griffin 25. Miksam sam svoj e-juice, 70/30 i 80/20 s 6/12mg nikotina (Pink Mule), nikako mi ne pasu duhanske arome i one kisele tipa green apple / skittles ... , navukao sam se na banana split (Flavor West) i mojito havane (TPA). Super mi je zanimljivo raditi sam svoje coil-ove, ali nekako sam ogranicen s ovim mech mod-om buduci da ne zelim proterati vise od 20A kroz single bateriju tako da cekam dan kada cu uzeti neki regulirani mod, a do tada koristim dual 5 wrap 26AWG twisted kanthal A1 coil-ove. Isto tako probao sam s 26/32 fused clapton coil-ovima ali je ramp up time jako veliki, a u Osijeku nema nigdje 24/26AWG nikroma za kupiti

Od baterija koristim LG HG2, iako planiram u skoroj buducnosti kupiti par VTC4/VTC5 just for the funs i crazy buildove. Za wick-anje samo scottish roll, 20 hitova bez dry hit-a bez problema i to direct lung po 5 sekundi.
P.S. - nikako kupovati Velocity RDA clone ako nemate rezervne post sarafe buduci da ce izlizati nakon 3 builda i necete moci stegnuti coil-ove, odsada samo RDA s kriznim sarafima dolaze u obzir ( Mutation X V3/V4, Dark Horse, Twisted Messes ili nesto slicno), narucio sam 20 sarafa sa fasttech-a pa cemo vidjeti da li ce odgovarati ako ikada stignu na moju adresu
P.S.S - idem u Zagreb ovaj vikend pa ako netko moze preporuciti koji vape shop ima tamo za posjetiti, a da cijene nisu astronomske, bilo bi fenomalno, da eventualno pogledam VV modove / RDA / RTA klonove ili originale