Bok svima,
zovem se Robert. Prijavio sam se na forum kako bih naucio jos vise o parenju i cuo tuda iskustva vezano za mene ovaj novi svijet u kojem sam se nasao "slucajno" prije 3 mjeseca. Nakon 10 godina pauze od pusenja, u jednom tezem periodu zivota vratio sam se cigaretama, te vrlo brzo nakon otprilike mjesec i pol dana pusenja, naisao sam na clanak o parenju. Krenuo citati i citati, te kupio prvi starter kit iJust2. Naisao sam na veliki problem, a to je da mi je para bila toliko jaka da jednostavno nisam mogao uzivati u parenju, te mi je sve postalo mucno. Ne zelim na cigarete jer mi smrde, jer kasljem, a ne mogu pariti na necemu sto svi hvale. Nisam znao sto i kako, ali dao sam opet priliku parenju i uzeo tekucinu od 3mg nikotina (prva je bila 6mg i mozete misliti kako je bilo pocetniku povlaciti u pluca 6mg nikotina

duhanske tekucine). Uzeo sam Kanger AeroTank Mega i parenje je pocelo svakodnevno. Sljedeca misija koja jos uvijek traje je naci tekucinu koja bi me u potpunosti zadovoljila. Uz sav taj put naisao sam na mnogo susretljivih ljudi koji su me savjetovali i pomogli da ustrajem. Sada imam Cuboid mod sa Hurricane RTA atomizerom, a u dolasku je SMPL meh mod i Pico RTA. Sada je parenje postala moja svakodnevnica i uzivam u njemu, ali jos uvijek ne potpunosti jer trazim barem 2 tekucine koje ce biti pun pogodak. Zasada je jedna Gold MZ

Toliko od mene