| Autor |
Poruka |
|
Jedvaj
|
Naslov: Pozdrav svima Postano: 03 vel 2012 23:46 |
|
|
Parim od 12.12.2011. bez ijedne obicne cigarete, kao da nikada nisam ni pusio. Steta sto nisam poceo i prije. Poceo sam sa Evolution modelom iz Savske, sada sam na Boge Leo cigari. Sa tekucinama sam svasta do sad kemijao i zakljucio da je za mene najbolja opcija kupovina gotovih tekucina. Stoga ako nekoga zanima ovaj visak nalazi se u Pero d.o.o.  Pozdrav
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pozdrav svima Postano: 04 vel 2012 00:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Dobrodosao Jedvaj Treba ti samo malo podrske i par savjeta i mixat ces tekucine ko veliki. I prave arome naravno.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Pozdrav svima Postano: 04 vel 2012 00:22 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Dobro došel Jedaj! 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Pozdrav svima Postano: 04 vel 2012 08:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
dobro nam došao, prouči forum pa bu ti sve jasno 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: Pozdrav svima Postano: 16 lip 2012 00:08 |
|
|
|
Pozdrav svima! Ja sam oli. Imam preko 40 sa 25 godišnjim stažem pušenja ( 1, 1,5 kutija na dan). Moja priča je ovakva: Prije cca 5 mjeseci sam slučajno kod čekanja kod zubara pročitao članak o e-cigaretama ( mislim da je bio Globus). Rekoh sebi: U kur.. si sa plućima (provjereno kod doktora), žena ti pizdi zbog tvog zdravlja (ima pravo a i lova je u pitanju), zato pušiš potajice da žena nezna, jer nemoš bez cigarete....... stvarno si jadan... Al ovo bi mogla bit prava stvar, pun k zdravija i jeftinija od obične cigarete, Ajd ti to probaj ! inače pušio sam od Partner i 57 dok sam bio školarac, na faksu Ronhill, Pall Mall kad je Marković otvorio djuti fri šopove i švercani Marlboro na Savi od arapa (nesvrstani) a tu i tamo nešto veselije... , kad sam se zaposlio Valter..... smanjila se plaća, nestalo novaca -prešo na motanje. Svakih pet dana jedan paket Virginije gold.. odlična cigara.
Prva početnička greška.....kupih u jednoj od HR trgovina one tanke baterijice koje traju 1-2 sata parenja ( jer su kao dostatne pušaću sa mojim kapacitetom ). Kur..! Platio ih masno, mučio se s njima, ali odustajao - ne ! Proveo sate i sate za vašim i ostalim forumima i kužio stvar, malo pomalo ( ovakve baterije, atomizeri, claromizeri, tankovi, punjači, likvidi, omi ...). Kolko tolko skužio stvar ( ja - inž. strojarstva - svakoj stvari pristupa temeljito, pogotovo sa tehničke strane, kako šta radi, kako poboljšati stvar..) U međuvremenu došla ECHO baterija CE2, Ego Vision claromizeri sa HC-a..............i ? PREPOROD !!!!!!!!!!!! , pa sam uzo i onaj jeftini mod sa V2 glavom iz HG-a sa ego tankovima i dva DCT i .....i za sad dosta. E sad pošto posjedujem neki prosječni alat ( imat ću i ja jednog dana pravi mod), bacio sam se na isprobavanje tekućina.. i to mi je trenutna preokupacija dok nađem prave kombinacije, ali o tome ću iskustvu napisati na forumu.
Ajd zdravo !
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Pozdrav svima Postano: 16 lip 2012 00:26 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Dobrodošao na forum 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Pozdrav svima Postano: 16 lip 2012 00:46 |
|
|
Hi! 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Pozdrav svima Postano: 16 lip 2012 08:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Dobro došao Oli. Samo ne odustaj, a aromu ćeš naći po ukusu sigurno.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pozdrav svima Postano: 16 lip 2012 14:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 Oli Jako lijepa prica i tocno znam koji si karakter. Uskoro ce nasa mala zajednica imati sto citati od tebe.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Pozdrav svima Postano: 16 lip 2012 15:15 |
|
|
Dobrodosao Oli