poz svima!
ovdje nikola, rane 40-te, ZG - istok!
nakon eto dva desetljeća patnje sa duhanom, a u zadnjih par godina i sa nicorettama, dogodila se prekretnica. (22.02.) uglavnom, uzmem od kolege "nešto" kao eGo kangertech (još piše parilica na njoj

) sa "nečim" t3d (kaj ja znam kaj je to). još mu je u tanku bilo 1.x ml tekućine, "two apples", valjda pol' godine stajalo. ok, 'ajmo na parenje.
trajalo je to par dana, dok nisam KONAČNO sreo frienda, koji je počeo daleko ranije i tu i tamo pokazao/spomenuo USB "DIVAJS". čovjek dobre volje mi posudi yihi sx350j (kaj je sad pak to?), sa aspire triton-om (a ovo?). "opa", koja pila. i još džaba dobijem "nešto" 50/50 "nešto" avoria sa nekim breaking bad likom - heisenbergom kao aromom. ? o ho ho, dobra fora.
ok, tek su onda uslijedili upitnici. i tako mi čovjek počne pričati i pričati... kad je došao do cloud chasing, onda mi je bilo dosta, baba gugla i sati i sati tekstova, videa, prodavaonica, proizvođača, foruma... i vapersclub

naravno.
obzirom na stara iskustva sa tuđim stvarima (krck, slom', uništ'...), proračun mjesečnog troška na duhan i druge proizvode, pušački staž poštenog dimdžije, ..., i "starter" preporuke, odlučih se na posjet MTM-u i peglanje kartice na xx rata:
joyetech cuboid, 2 x LG 3500mAh, cubis, 1 litra infamousa 18mg (nema jače, hehe), white grapes aroma (+ bočice, šprica, ...) aroma i nije nessto mračno dobro, ali (mi) je bolja od 80% drugih. (nikotinske ne računam, jer to je nešto totalno drugačije i uopće nema veze s očekivanim, no, koliko je nikotina kroz mene prošlo, fakat neznam što sam očekivao. uglavnom, spaljevina koja u mene nebu išla. zasad, ne "zatvaram vrata".)
bazu u početku planiram dijeliti s friendom, avoria 8mg, tako da kombiniramo. njemu možda malo preslabo, a meni paše kombinirati, jer nemam pojma kud idem

(kasnije sam skužio da bi' radije PG, dim me toliko ne zanima, aroma svakako, ergo, to je to.)
cuboid je došao jer ima mjesta za dvije baterije. sve njegove opcije su ok, ali "najbolje" radi power mode, 15W, 4.01v, 1 ohm. baterije većeg kapacitete jer mi se čini(lo) da će mi trebati. o detaljima kasnije i/ili drugdje, još uvijek previše za kombiniranje.
cubis jer je "jeftin", lako se puni, ne curi, i može se doraditi za rba (bumo videli, neee?

). nizak je, "blizu" je aspire tritona koji mi je bio "entry level", dolaze 3 različite "omaže" gotovi grijači - "jeftini" čak i od t3d kangetech... 0.5, 1, 1.5 oma, sasvim ok za eksperimentiranje, bude li ga...
trenutno dakle, dim smrdusse nisam taknuo od 22.02., zzena je naslijedila "eGo i t3d", ali cce i ona vrlo uskoro dobiti svoj "mod", prezadovoljan sam svime i još me puno toga čeka na ovom putu.

looking forward!
eto, ako sam nešto propustio u predstavljanju, slobodno kritizirajte. pozz i cya!