Forum    FAQ

.

Početna » Who U R

[ 18 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Pozdrav svima :)
 Post Postano: 19 vel 2016 05:39 

Ja sam Saša. Živim u Velikoj Gorici i imam 28 godina.
Na žalost... pušim već 14 godina :joj: :joj: :joj: i u par navrata sam se pokušavao skinuti sa tog *ranja.

Išlo mi je u 3 navrata do sada no na vrlo kratko vrijeme od 10 do 30 dana max.
1. 30 dana sa nicoretama žvakama (pred godinu dana)
2. 20 dana sa el. cigaretom koja je radila sve samo ne dimila i to prije 3 godine (još uvijek ne prežaljenih 500kn sveukupno)
3. 10 dana na suho bez ičega (gdje sam želio porokati sve oko sebe u silnoj nervozi (imao sam neku opaku gripu)).

CIlj mi je:
1. pronaci neke informacije vezane za pocetnicke e-cigarete a da ovaj puta vrijede neki *urac i da mi to ne bude ponovno baceni novac.
2. smanjiti količinu nikotina koji unosim u sebe (za sada pušim skoro 2 kutije dnevno)...
3. u potpunosti prestat pušiti

Nemojte se uvrijediti... no to parenje gledam samo kao sredstvo koji bi mi pomoglo u potpunosti se maknuti od nikotina, te nemam namjeru koristiti dimilice kada spustim unos nikotina na 0.

Ako imate nekih savjeta ili pitanja... slobodno pucajte ;)
I inace se bavim dosta stresnim poslom koji mi samo potpomaze u sagorijevanju otrova i osjetim da je ponovno doslo vrijeme za neki pokusaj pa ma koliko on mizeran bio :rotfl:

PS.
Planiram voditi video dnevnik jednom dnevno o prestajanju pa cu vidjeti kako ce ici sa tim...

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Pozdrav svima :)
 Post Postano: 19 vel 2016 07:37 

:wel:

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 vel 2016 07:38 

:wel: Saša

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 vel 2016 09:24 

Skupljaj info i isprobavaj. Ne postoji, nažalost, niti jedno rješenje za koje se može reći da će baš tebi odgovarati.

Ali se može i nije teško-to ti kaže jedan od najgorih i najtežnih ovisinika... ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 vel 2016 10:12 

SX Mini M Class;eVic Mini;Cana30silver;SVD;ZNA50;Nemesis,Astro,
KayfunV4;Russian91%,TaifunGT(ft);Subtank Mini;Mutation X V2(cl)

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 vel 2016 11:47 
Administrator

:wel: Sasa

Prvo moras shvatiti da nije nikotin tvoj problem. Nikotin razvija vrlo slabu ovisnost koje se ˝lako˝ rijesiti.
Tvoj problem je industrijska cigareta u koju (osim sto ima 4000 stetnih spojeva) se stavljaju spojevi amonijaka koji stvaraju ovisnost.
Nikotin sam po sebi je viskovrijedan alkaloid, jedna od 10 najljekovitijih tvari na nasem planetu i nece ti stetiti ako ga pravilno koristis.

Zato bar u pocetku pusti price kojim te bombardira rvacko zutilo i uzmi tekucinu s kojom ces biti zadovoljan. Prelazak s industrijskih cigareta je stres za organizam. Bez obzira sto se rjesavas otrova, organizam trazi taj otrov na koji si ga naviknuo. Za bezbolni prelazak uzmi liquid s dovoljno nikotina, otprilike 18-24 mg. Dalje ces i sam vidjeti sto ti odgovara ali nikako ne skidaj kolicinu nikotina dok sam ne zakljucis da si spreman za to.

Tako ces krizu osjetiti prvih tjedana samo kod kave i nakon rucka ... u vrijeme kada bi ˝ubio nekoga da ti zabrani zapaliti˝. U svemu drugome ces uzivati.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 vel 2016 12:15 
Moderator

:wel: poveži se s Valterom u vezi tekućina, i on je u Gorici, navrati u Virage subotim na redoviti sastanak "lječenih pušaća" da ti objasnimo neke stvari, to se pokazalo najbolje.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 vel 2016 12:38 

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 vel 2016 14:41 

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 vel 2016 15:29 

samo ne uzimat sranje od opreme, ipak pušiš dosta, treba to nekako nadoknadit nikotin, a ne da moraš vuć sat vremena. Odi na meet u subotu viewtopic.php?f=67&t=9491 i dobiješ puno bolje informacije u par sati i najbitnije stvari, nego da sad čitaš forum 20-30 sati i sve informacije ti se pomješaju i opet neznaš šta biš. Sretno s vejpanjem

Povratak na vrh 

[ 18 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Who U R

Trenutno korisnika: bot* i 76 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club