Evo i mene da se predstavim! Pozdrav svima, ovdje sam nova.. Parim nekih sad 3 tjedna.. Koristim Evod2 kangar i čitam što pišete o kojekakvoj opremi koja mi već spada u domenu nuklearne fizike

No nadam se da ću se s vremenom uhodati i pohvatati o čem pričate

Uzela sam dvije baterije od 1000 mAh tak da uvijek imam jednu spremnu kad se druga počne prazniti.. koristim grijač 1.5 dual coil... uzela sam za probu i single coil od 1.8 ohm, no nije mi bilo tako dobro parenje kao s ovim prvim

više mi se sviđa onak bogat oblak parice

Ovu električnu sam kupila sasvim slučajno (ušla u razgovor sa curkom na štandu dimilice) i zaintrigirala me s tim čudom... Uzela sam za probu bez namjere da prestanem pušiti već više iz znatiželje.. Mislila sam da ako uz nju smanjim cigarete - bit će super! Inače sam (bila) strastveni puštać skoro 18 godina... Zadnjih 5 godina pušila sam oko kutiju i pol motanog duhana... Uz električnu primjetila da sasvim spontano smanjujem analogne i evo, zadnjih 5 dana uopće ne pušim obične cigarete. Jedini put kad sam pokušala prestati bilo je prije 7 godina, izdržala sam mjesec dana i bila živčana ko pas, a sad se super osjećam, ništa me ne vuče na obične..guštam u parici
Koristim trenutno Liquideo Jolie Blonde tekućinu. Miješam od 15mg i 10 mg, punim baterije, ispuhujem paricu,cigarete ne primjećujem iako kolegice na poslu puše (a imam i dalje kutiju nafrkanih u torbi iz navike...

) pepeljare mi smrde, nemam želju za cigaretama i nadam se da će tako i ostati...