Forum    FAQ

.

Početna » Who U R

[ 49 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: pozz
 Post Postano: 02 lis 2013 13:13 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Alfistica je napisao:
ooo pa već mi smrde kafići u kojima se puši ..

e...da se pohvalim ... danas nisam niti jednu pravu zapalila ... obično sam ovih dana uz prvu kavu zapalila 1 smrdušu ... al danas ne :D ..istina vuklo me ..vjerovatno više iz navike nego iz potrebe ..al sam samoj sebi rekla nema šanse. Imaš parilicu i pari!

:brav:
Vuči će te još neko vrijeme (tko zna koja od 4 tisuća kemikalija u smrduši izaziva dodatnu ovisnost) ali i to će brzo proći.
Jedino ti se može pojaviti efekt čišćenja pluća pa će te uhvatiti kašalj neko vrijeme ali i to će proći. Ja sam se poslužio sa Bisolexom da mi bude lakše.

Uglavnom, nedaj se i samo naprijed.

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 lis 2013 15:18 
Administrator

ffroms je napisao:
tko zna koja od 4 tisuća kemikalija u smrduši izaziva dodatnu ovisnost

Radi se o jednom spoju amonijaka koji se namjerno dodaje u duhansku cigaretu ... ali ipak nemojte pišati u atomizer. :lol:

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 lis 2013 19:06 

hvala svima na savjetima :D

evo, dan je izguran bez smrduše. Tijekom dana me i ne privlači ... samo ujutro ... al jutro je odavno prošlo tako da sam na konju ..do sutra ujutro ... al neću je ni pogledat pa sam opet na konju. Danas moja stara i sestra gledaju tu moju spravicu .. i gle čuda ... i one hoće da im ju kupim. Kaže moja sestra, ako sam ja uspjela izdržat bez cigarete onda može svako.

a kažem ja njoj lako bit bez cigarete kad imam spravicu ... ovo je veći gušt od cigarete

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 lis 2013 19:12 

Meni (nisam jedini) kava više nije što je bila :(
Uz cigaretu je bila nešto.
Ustvari, razmišljam o nekom drugom napitku. Možda kakao, čokolada, čaj :conf:
Cigareta više nije opcija, nemam želju niti probati ponovno

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 lis 2013 19:36 
Administrator

Cigareta mi je falila kod kave i nakon dobrog rucka (sad bi ga ubio da mi netko zabrani zapalit). Nakon nekog vremena sve legne na svoje. Nesto sam citao da se nikotin i kofein medjusobno neutraliziraju pa bi mozda bilo dobro dignuti kolicinu nikotina u liquidu za tu namjenu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 lis 2013 21:06 

kaj se mene tiče velika briga mi je bila kak bum cugal kavu a ne zapalil cigaretu a tek poslje klope kak to savladat bez pljuge(kak kinta veli ubit) kak bi se reklo u jednu ruku nočne more sam proživljaval,,,a kak tek sad para paše uz jutarnju kavu i one poslje nje :blje: :blje:

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 lis 2013 21:13 

@Fosna Popodnevna kava mi je ukusnija sad nego kad sam pušila prave cigarete .. još mi je jutarnja malo neobična ... al vjerovatno ću i to prebrodit :D
kave puno pijem jer imam prilično niski tlak, pa me to drži

@Kinta ..ne znam ja to još napravit ... tek sam počela s time, tako da ne znam mixat tekućine, i ne usudim se još. Tekućine koje koristim jesu sa nikotinom, .. trenutno imam dvije tekućine

1. Smoqueen naturale sa 15 mg/ml nikotina (to sam dobila kad sam kupilla kit)

2. Liqua Vanilia sa 18 mg nikotina (kupljeno u WTC-Rijeka)

@Domagoj ... ti si prestao pušit uz parilicu ili ?

U biti samoj sebi se čudim da sam prestala pušit prave cigarete ...evo kutija stoji tu kraj mene (kraj monitora) al mi ne pada na pamet zapalit. Opet ..s druge strane ..parilica mi je stalno kraj mene ... pa tu i tamo (u biti možda dosta često) povučem onako kao uzput. ok ..seansa uz kavu i poslije klope se ne računa hehe ...to je ritual :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 lis 2013 21:53 

uz parilicu..i USA mix 18mg dekang :D ...ja sam ti imal problema sa srcem tj.imal sam ubrzan rad srca i preskakanje onda sam išel na ultrazvuk i onaj ekg nosio onaj vražji holter kaj prati rad srca u 24h katastrofa pil tablete za smirivanje njegovog rada ma užas kad se sjetim još k tome sam si moral obrijat pluča da se oni pupoljci mogu pokeljit na mene ma drama živa nikad tih par dana neču zaboravit,a da su im svi aparati bili ispravni možda me to toliko nebi šokiralo nego sam moral dolazit 4 puta da obavim nekaj kaj sveukupno traje sat vremena.Nakon tog pregleda veli meni doktorica hitno se maknut sa cigarete nalazi vam nisu baš dobri štoviše užasni su veli ona meni drito u glavu bez ikakvog okolišanja.,,,,,,,,,,
Prošla godina,prošla druga meni i dalje preskače pluča bole iskašljavam sve i svašta kad došla plača a ja poludil i otišel u dučan električnim cigaretama i rekel nebuš me više s oproštenjem je..la sad imam bateriju i to je to.

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 lis 2013 22:51 

Auuuu ... a sad .. osjećaš li kakvu razliku? jel ti bolje?

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lis 2013 09:06 

Kinta je napisao:
ffroms je napisao:
tko zna koja od 4 tisuća kemikalija u smrduši izaziva dodatnu ovisnost

Radi se o jednom spoju amonijaka koji se namjerno dodaje u duhansku cigaretu ... ali ipak nemojte pišati u atomizer. :lol:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

[ 49 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » Who U R

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club