Moram priznat da smo i supruga i ja više no ugodno iznenađeni tolkim dobrodošlicama!

Utoliko više jer sam ja bio na rubu da izbrišem profil i maknem se sa Vaper kluba nakon packi i prilično, bar za moj pojam, neugodne reakcije jednog od admina, koji btw, nije našao za shodno poželjeti nam dobrodošlicu nakon predstavljanja.
Da pojasnim, ja nisam tip koji bježi od regula i pravila, dapače, držim ih se cijeli život jer sam tak odgojen. Dal je to dobro ili loše, stvar je za diskusiju, al ja se sigurno u pedesetsedmoj neću promijeniti.
Međutim, svaka se stvar može reći na barem dva načina, a način koji je kolega izabrao zvučao je kao packa djetetu kojega je zatekao s rukom u pekmezu. Ne znam i ne mogu znati kakvi se sve likovi pojavljuju na ovom forumu, ali suprugine i moje namjere sigurno nisu loše, pa me jednostavno zasmetalo biti upozoren na način na koji sam bio.
Srdačno hvala svima koji su nam poželjeli dobrodošlicu! Tu smo i vrlo rado ćemo nastaviti biti dio zajednice "paritelja" i dakako Vaper kluba koji tu zajednicu vrlo uspješno okuplja.
Lp,
Damir i Mirela