|
.
Sada je: 09 lip 2026 04:37. | Zadnji put si ovdje bio: 09 lip 2026 04:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: Odlazni pozdrav Postano: 05 ožu 2014 21:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Odlazni pozdrav Postano: 05 ožu 2014 21:49 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
Sva oprema je prodana. A ne ne, više nema cigareta. Bio sam jednom prestao pušiti 5 godina pa sam zapalio jednu i počeo opet pušit. Tako da neću više tu grešku ponovit, bez brige.
Sažetak cijele te avanture ajmo je nazvat, je da su te cigarete jedno jebeno zlo, i pitaj boga šta je unutra da stvara ovisnost izuzev nikotin. Da nisam sa egica prešao na SVD, zatim na mehaniku i kayfune, pa onda na dripper neznam dali bi se odvikao od cigareta. Od cijele opreme najdraži mi je bio Nemesis sa Sony Konion i Helios dripperom na 0.3ohma..i njega mi je žao da sam prodao (htjeo sam si ga ostavit za uspomenu al bi me vrag natentao da zaparim koji put). I to drippanje na subohmu to je takav šut da nakon 3 vapa sa 12mg nemaš potrebu za vapati sljedečih pola sata-sat. Ma da i ne napuštam svijet pate baš totalno. Nakon nekoliko pokušaja i učenja kako i što, u tijeku su u izradi 5 steampunk moda. Pa kad budu spremni za javnost postam slike. Da ne solim pamet na forumu, ali moram reći svoje mišljenje: cigarete su otrov, a ovo šta parimo da je zdravo NIJE. Pomoglo mi je prestat pušit, ali...
Još jedamput se zahvaljujem svima na svemu, posebno Valteru na odličnim tekućinama koji me spasio iz bespućnog trganja za tekućinom koja mi paše, te mtmstoru za odlično poslovanje pri kipovini sa njegovog webshopa.
Sent from my Tele2 using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Odlazni pozdrav Postano: 05 ožu 2014 21:59 |
|
|
 Ayaz Paša Vjerojatno imaš neke druge preokupacije pa sad znaš di ćeš s rukama u onim momentima kad bi inače zgrabio parilicu. Što se tiče prodaje opreme, ja je još ne bi prodavao (bar neko vrime) nego je spakirao u neki tamni ćošak da stoji tu za ne daj Bože... kad se dogode neke zajebane i gadne (daleko bilo) kao i vesele životne situacije (rođenje djeteta npr.) di bi inače većina bivših pušača poklekla i opet zapalila smrdušu... pogotovo ako se "malo više" popije. Čovik kojeg sam prije nešto više od godinu dana obratio na paru mi kaže da je pušija 35 godina, sa prekidom od 2 godine di se ostavija cigareta onako, "na suho"... Nakon te dvi godine dogodilo mu se ....(duga priča nebitna za forum)... kad se opet dohvatija smrduše. I tako godinama po dvi-tri kutije sve dok se nije upoznao sa e-cig. Sad samo pari i ne razmišlja... Bez ijednog dima analogne. Još jednom, Ayaz Paša, svaka čast na dostizanju krajnjeg cilja... al opremu ipak još zadrži bar neko vrime jer vrag nikad ne spava... Prošla su ti tek (ili već) tri, četiri dana... Vrime će ti najbolje pokazat... Sretno! U jbt, a ja još uvik na 18 mg... koji ovisnik... 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Odlazni pozdrav Postano: 05 ožu 2014 22:03 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
|
Goran, jedna egica je spremljena u ladici..čisto nek se nađe nedao bog zlu ;-)
Sent from my Tele2 using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
|
Braja
|
Naslov: Re: Odlazni pozdrav Postano: 05 ožu 2014 22:24 |
|
|
 i sretno
_________________ Joyetech VTC Mini x2 ~ Kayfun Lite Plus ® x2and many other things..................................
|
|
 |
|
 |
|
nmat121
|
Naslov: Re: Odlazni pozdrav Postano: 05 ožu 2014 23:37 |
|
|
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Odlazni pozdrav Postano: 06 ožu 2014 00:30 |
|
|
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Odlazni pozdrav Postano: 06 ožu 2014 00:35 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
Respect!
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
dadovip007
|
Naslov: Re: Odlazni pozdrav Postano: 06 ožu 2014 00:40 |
|
Pridružen: 07 sij 2014 20:09 Postovi: 235 Lokacija: Zagreb,Dubrava
|
_________________    Vamo 5 /Poldiac clon /Nemesis clon/Taifun GT /Igo-L /Protank 2 / Mini protank 2 / T3s
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Odlazni pozdrav Postano: 06 ožu 2014 10:10 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
vulja je napisao: bravo ti, napokon jedan pametan, nominiram te za osobu godine
a ti ffroms, daj se zapitaj kolko cesto ti padne na pamet ostavit se pare? kad kazes da je to svakome cilj...upali u zacarani krug, ista stvar ko i cigarete Moram ti priznati, u zadnje vrijeme, sve više ali još nisam spreman na taj korak. Sada sam spustio na 6-7mg nikotin. Ako malo bolje pročitaš vidjet ćeš da sam napisao većini a ne svima. Ne znam za tebe, ali ja planiram jednog dana krenuti stopama Ayaz Paša i prekinuti. Već sam napravio prvi veliki korak a to je da već mjesec dana nisam naručio ništa od opreme za parenje (ne računam 18650 baterije koje mi idu i u neke druge uređaje).
|
 |
Sada je: 09 lip 2026 04:37. | Zadnji put si ovdje bio: 09 lip 2026 04:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |