| Autor |
Poruka |
|
maska
|
Naslov: Re: Eto i mene k vama Postano: 08 lis 2013 23:42 |
|
Pridružen: 02 kol 2013 00:08 Postovi: 381 Lokacija: Zg...šuma na zapadu
|
|
 |
|
pia
|
Naslov: Re: Eto i mene k vama Postano: 08 lis 2013 23:59 |
|
|
|
Jos jednom svima hvala na dobrodoslici,podrsci i savjetima... Matija hvala na linku..procitala sam i vidim da bas tekucine koje ja koristim ne preporucuju ( Dekang).....zna li netko zasto? Meni se cine ok..al ja ne znam za bolje...napravila sam jos jednu pogresku..imam jednu bateriju..al izdrzala je 7 dana..i sinoc sam.je stavila na.punjac kad sam isla spavati..mada.nije bila prazna..mozda opet greska..al nisam htjela riskirati da ujutro ne radi...jer jutra su mi najgora. Tekucinu sam uzela 16 mg..mislim da mi je to dosta..ne fali mi nikotin...nego me muci onaj klik u glavi da guram treci dan...i da idem u smjeru da izbacim iz zivota nesto sto sam obozavala...nema mi druge nego pocet obozavat svoju parilicu :-)
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Eto i mene k vama Postano: 09 lis 2013 00:05 |
|
|
Ja mislim da je obožavamo svi koji više ne trošimo onaj smrad  A Dekang, dapače svi ga preporučuju za počet jer je najveći smrad pa je najbliže cigari  A baterija 7 dana? Bez punjenja?  ja bi bar pola takve 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
pia
|
Naslov: Re: Eto i mene k vama Postano: 09 lis 2013 00:13 |
|
|
|
Hahaha...zato.meni pase :-)...a baterija..i ja sam u cudu..jos je putovala 3 tjedna...a zadnja tri dana sam stalno parila...ocekivala sam dan dva...i sinoc je ok radila al sam je prikopcala iz straha...mozda bi jos koji dan izdrzala..steta sto ne mogu vidjet kolko je jos ima
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Eto i mene k vama Postano: 09 lis 2013 00:14 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
pia je napisao: Jos jednom svima hvala na dobrodoslici,podrsci i savjetima... Matija hvala na linku..procitala sam i vidim da bas tekucine koje ja koristim ne preporucuju ( Dekang).....zna li netko zasto? Meni se cine ok..al ja ne znam za bolje...napravila sam jos jednu pogresku..imam jednu bateriju..al izdrzala je 7 dana..i sinoc sam.je stavila na.punjac kad sam isla spavati..mada.nije bila prazna..mozda opet greska..al nisam htjela riskirati da ujutro ne radi...jer jutra su mi najgora. Tekucinu sam uzela 16 mg..mislim da mi je to dosta..ne fali mi nikotin...nego me muci onaj klik u glavi da guram treci dan...i da idem u smjeru da izbacim iz zivota nesto sto sam obozavala...nema mi druge nego pocet obozavat svoju parilicu :-) Dekang ti je super za pocetak jer ionako ne osjecas mirise i okuse kako treba. Nakon 3 mjeseca ces se iznenaditi sto ces sve uspjeti namirisati i uzivati u hrani. Nazalost pocet ces osjecati i neke neugodne mirise za koje nisi ni znala da postoje.  A bateriju puni kako ti je milo i drago, to ti je isto kao i mobitel. Dapace ako ju ne praznis previse zivotni vijek trajanja ce joj biti duzi.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Eto i mene k vama Postano: 09 lis 2013 00:22 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
Mišljenja sam da ima boljih, kvalitetnijih tekućina od Dekanga, a koje imitiraju analognu cigaretu, ali ako je trenutna kombinacija dovoljna da se ostaviš pušenja onda samo naprijed 
 |
|
 |
|
pia
|
Naslov: Re: Eto i mene k vama Postano: 09 lis 2013 00:26 |
|
|
|
Super..onda mogu za sad i s jednom pa ce svakih 2-3 dana na nocno punjenje...a imam jos jedno pitanje..jel ta para koju ispuhujem sigurno nije stetna za okolinu..to znaci da se vise ne moram na -20 smrzavat na balkonu ak necu da mi klinci pasivno puse..nasla sam svasta o tome po netu...ne znam u sta da vjerujem
|
 |
|
pia
|
Naslov: Re: Eto i mene k vama Postano: 09 lis 2013 00:27 |
|
|
|
Matija..koje su to ak mozes sapnut?
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Eto i mene k vama Postano: 09 lis 2013 00:35 |
|
|
pia je napisao: Super..onda mogu za sad i s jednom pa ce svakih 2-3 dana na nocno punjenje...a imam jos jedno pitanje..jel ta para koju ispuhujem sigurno nije stetna za okolinu..to znaci da se vise ne moram na -20 smrzavat na balkonu ak necu da mi klinci pasivno puse..nasla sam svasta o tome po netu...ne znam u sta da vjerujem http://www.index.hr/black/clanak/novo-i ... 04684.aspx 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Eto i mene k vama Postano: 09 lis 2013 00:38 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
pia je napisao: Matija..koje su to ak mozes sapnut? Real Cigar od VapingZone (nju možeš nabaviti kod Tihomira). Usput preporučam da probaš i Parliament, Dunhill, 555.
 |
|
 |