|
.
Sada je: 08 lip 2026 17:54. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 17:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
WilliamDhalgren
|
Naslov: Re: O'zdrav Postano: 27 kol 2013 18:10 |
|
|
spavle je napisao: WilliamDhalgren je napisao: ej! evo samo da te pingam, registrirah se.. OK sada se I predstavi  Ajd, mogu mrvu: lik koji je usera sam navuko na vapeanje, or so I'd like to think  Ime cu preskocit, al da ne ostavim ovo "predstavljanje" tako prazno evo malo smoking experience: pusio od negdi 2002 do pred mjesec i koji dan, uglavnom motani duhan. Najvise domingo al omnivorous. U zadnje vrijeme golden virginia, i vrecu neke uzasne skije od koje sam znao po pola sata ujutro kasljati, nekakav bolan kasalj. Smotao bi nekih 20ak dnevno. Onda se preko puta kluba di ja i user sam volontiramo/radimo, otvorio ecig shop. neki eGo klonovi, pa onda u italiji preljepljeni taljanskim logoom koliko kuzim. Prva musterija  treba ih podrzati, dramaticno povecava visibility vapeanja da ima tako neko mjesto, evo ja ne bi za tim isao da mi nisu tu pred nosom. Uzeo eGo-w (izbor je to il CE5, a top coil atty mi je zvucao dobrom idejom, kao topliji dim). Pretezno zadovoljan ever since, user sam je mnogo veci gurman od mene; a i nikad nisam volio ukus cigare anyhow. 650mAh baterije mi zna bit malo though. Evo bas idem probat kupit nesto zanimljivije, pokusavajuci preskocit malo learning curvea, i uzet kts mod i vivi novu (l s kickerom dok ne skuzim nesto ala rsst, za neki low ohm mechanical mod setup i whatnot). Zadnji pokusaji prestanka nisu imali vise od par mjeseci uspjeha. S ovim, prvi dan sjednem u kafic, oblaci dima s jedne strane, oblaci dima s druge strane. No umjesto da pokusavam nekom susjedu istrgnuti cigaretu i usput ruku iz potrebe, kako mi je prvi dan nepusenja inace izgledao, happily vapeam u sredini i nista me ne smeta, milina 
|
|
 |
|
 |
|
nmat121
|
Naslov: Re: O'zdrav Postano: 27 kol 2013 19:15 |
|
|
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: O'zdrav Postano: 27 kol 2013 19:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
 i  Willie
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
sam
|
Naslov: Re: O'zdrav Postano: 27 kol 2013 19:30 |
|
|
WilliamDhalgren je napisao: spavle je napisao: WilliamDhalgren je napisao: ej! evo samo da te pingam, registrirah se.. .... Pretezno zadovoljan ever since, user sam je mnogo veci gurman od mene Warm welcome William ;). E, upravo prolih sve u sink, ona tvoja liquid je teži žasu, okus je ugly, ka da ližem pepeljaru, glava me boli, kako moš to sranje pariti :P. Morat ćemo ti moći pomoći. Belj.
_________________ But we're not on my planet, are we?
|
|
 |
|
 |
|
WilliamDhalgren
|
Naslov: Re: O'zdrav Postano: 27 kol 2013 19:42 |
|
|
sam je napisao: Warm welcome William  . E, upravo prolih sve u sink, ona tvoja liquid je teži žasu, okus je ugly, ka da ližem pepeljaru, glava me boli, kako moš to sranje pariti  . Morat ćemo ti moći pomoći. Belj. pa lipo sam ti reko da se ni meni ne svidja (svejedno je happily vapeam  ). to bi trebao bit isti shit koji ti i inace nezadovoljno paris, samo 3xvise nikotina, po deklaraciji. al nisam probao kakvav si shit tocno dobila, kad si mjesala s ostatkom koji ti je jos bio unutra... Meni je prvenstveno pre slatkast...
|
|
 |
|
 |
|
sam
|
Naslov: Re: O'zdrav Postano: 27 kol 2013 19:45 |
|
|
|
recimo da sam dobila šit jačine negdje između tvog i mog šita, ali okus, jao jao. ne može to tako. ne kužim ča se dobaljač ne javlja :(. ciju.
_________________ But we're not on my planet, are we?
|
|
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: O'zdrav Postano: 28 kol 2013 18:25 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
 Wiliam
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
ZipperBlack
|
Naslov: Re: O'zdrav Postano: 30 kol 2013 01:15 |
|
|
 i pozdrav za acme klub 
_________________ Evic,Nemesis clone,Stingray clone,CHI YOU clone,Spinner 1300mAh,Protank 2,Mini Protank 2,Evod,AGA T2,RSST,IGO-L,Trident,Russian 91%,Fogger v4,3D Dripper,Origen,Origen v2,Magma,Stillare,Quasar,Brass monkey
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: O'zdrav Postano: 30 kol 2013 14:22 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
WilliamDhalgren 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
Sada je: 08 lip 2026 17:54. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 17:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |