|
.
Sada je: 08 lip 2026 18:13. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 18:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Splita Postano: 26 tra 2013 13:57 |
|
|
Sad, fala svima, danas mi je punih misec dana da nisan zapalija duvan !!!! To je za me na ka rođendan, nego ka da san osvajač olimpijske medalje !!  otkad san se pridružija forumu pročita san mislim jedno 70% i želim se zahvalit svima na svakom postu, jer sam puno naučija, shvatija pojmove i dobija dojam o pari, te sam usput učvrstija svoju odluku da ustrajem i da mi smrduša više neće uć u njušku. Bilo je nekih pokušaja više onako da vidim, ali super mi je to šta mi cigareta sada smrdi i uopće me ne vuče, malo mi je u početku bila kriza najviše ujutro uz prvu kavu...ali sad je prošlo i to...neka tako i ostane ubuduće Sad, jedna primjedba koja može i u oni topic zašto ljudi prestanu parit... dosta mojih kolega s posla je počelo parit kad i ja, neki i prije pa su već nekako .... umorni..kupuju i duvan i uz to pare...imaju jednu bateriju i jedan komplet koji ih već malo zajebaje...a ne da im se i ne žele potrošit malo vrimena za oprat i održavat to kako spada... Ja sam na početku uzeo onaj start komplet, ce 4 i 900 mh bateriju sa dekangovim tabbacom i vidija sam da je to to i da ne želim nazad...nakon toga uzimam biansiev imist 2 koji mi je odličan, stvarno sam s njim super zadovoljan, probam u međuvremenu i inawerinu tekućinu, vidim da nije za me, i sad kad mi je oD Siniše došla pošiljka više parim nego što sam prije pušija....to mi je jedini minus e-cigarete zasad mii je na putu Vamo mod i jedna joytechova twistica i kanger protank  vidim izgleda da me ja zaraza uvatila posve, ali šta mogu....  'šta je tu je....eto to je kratki rezime mojih prvih misec dana...veseli i zdravi mi bili !!!!  Puno mi je lipše i slađe parit nego duhanit...i još nešto...uzletim na 5. kat bez problema i zadihavanja...nakon samo misec dana.....  ŽIVILA PARA !!!!!! 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Splita Postano: 26 tra 2013 14:20 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ovako nesto procitat ... ma jebes sve utroseno vrijeme i trud na pisanje i uredjivanje.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Splita Postano: 26 tra 2013 14:35 |
|
|
Pozdrav i dobrodosao na forumu Bice od tebe pravog parioca .......i kolekcionara 
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Splita Postano: 26 tra 2013 14:38 |
|
|
Fala gazda  na lipin ričima  i tebi Karo  prava ste ekipa !
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Splita Postano: 26 tra 2013 14:45 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
Ma živio ti nama Deckard! Dobro je čuti ovakav rezime prvog mjeseca jer sigurno pomaže ljudima što još važu bi, ne bi, što će, kako će... 
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Splita Postano: 12 lis 2013 13:55 |
|
|
Evo ekipa ja u svoju temu da ne štrapam i ne otvaram opet nešto, naime došle mi arome, sad bi zamutija malo cinamon kukija i malo royala od FA. Aj ko je radija već nek ubode odgovor koliko ću toknit arome na 10 ml (kolko kapi cca) jer san sad nestrpljiv ka dite, nemam kad listat forum 
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Splita Postano: 12 lis 2013 15:01 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Splita Postano: 12 lis 2013 15:06 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Siniša mi je rekao 17 kapi Royala. Sretno 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Splita Postano: 12 lis 2013 15:18 |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Sada je: 08 lip 2026 18:13. | Zadnji put si ovdje bio: 08 lip 2026 18:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |