Forum    FAQ

.

Početna » Who U R

[ 44 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: GoldenZ
 Post Postano: 23 pro 2012 10:57 

rebuildable atomizer ufo sa dodatnom baterijom (eGo twist, KGO, ego standardni)

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 pro 2012 14:40 

GoldenZ je napisao:

Kazes najbolji je Joyetech a nudis nam "dodatnu bateriju" KGO ??

Ako ti "pusis" e-cigaretu ja sam Kralj Edvard !! :)

Prijatelju...jedan savjet,nije poslovna tajna i besplatan je ;)

Na forumu,pogotovo na forumima ovog tipa gde se SVE zasnova na povjerenju izmedju forumasima tvoj pristup je jako pogresan...

Jos u prvom postu si izgubio povjerenja kod ljudi,u drugom postu gde nam "prezentiras" tvoja apsolventska "parilacka iskustva" si vec unistio i tvoj bizMis,tesko nama ako ste nakon toliko apsolviranja dostigli vrh sa UFO i KGO ?!!...Mogu samo zamisliti koji je vrh kod tekucina cim je IW u igri...

Vrh parenja - "KGO Joyetech" i UFO i Inawera :) .....ajde,OK :51:

Kad kazem "povjerenje u clana" mislim na puno toga,recimo ovde niko nikoga nikada nije izigrao necime,kad prodajem nesto onda sam duzan objasniti sto prodajem i koje je porijeklo robe,u kojem je stanju itd.
Puno ljudi ovde (na nekoliko foruma) prodaje "Home made" tekucine ali nitko od njih ne krije sastojke, brendove,cije su arome,cije su baze,ciji je nikotin.Poslovna tajna moze biti samo nacin miksanja,kolicinu ovoga ili onoga ali nikako i proizvodjac jer je ZDRAVLJE ljudi u pitanju !! Imamo prevelikog iskustva i sa losim i sa dobrim stvarima vezanih uz parenje,dobre stvari se koriste ali lose stvari se nikad ne zaborave...

Kao prvo i jako bitno...neznamo ti ime (imena,kazes da vas ima) a imate namjere zaradjivati novac na nas :?

Dali mislis da bi toliko ljudi svoje zdravlje prepustilo tebi (vec dokazanom strucnjaku u protekla dva-tri posta) ili nekome ko zna sta radi,koji je ostavio povjerenja i koji pari i ZNA O CEMU PRICA !?
Stari parioci sigurno ne bi ali ako se ne reagira ovakvim pristupom pocetnik bi sigurno uleteo u bubanj.

Btw,ako nisi uspio pronaci nisto bolje od UFO-a i KGO-a mi smo tu da pomognemo,samo ti pitaj... :?

:pivo:

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 pro 2012 14:53 

Hahaha kralj Edward :plus: :dobar:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 pro 2012 18:50 

Karo je napisao:
GoldenZ je napisao:

Kazes najbolji je Joyetech a nudis nam "dodatnu bateriju" KGO ??

Ako ti "pusis" e-cigaretu ja sam Kralj Edvard !! :)

Prijatelju...jedan savjet,nije poslovna tajna i besplatan je ;)

Na forumu,pogotovo na forumima ovog tipa gde se SVE zasnova na povjerenju izmedju forumasima tvoj pristup je jako pogresan...

Jos u prvom postu si izgubio povjerenja kod ljudi,u drugom postu gde nam "prezentiras" tvoja apsolventska "parilacka iskustva" si vec unistio i tvoj bizMis,tesko nama ako ste nakon toliko apsolviranja dostigli vrh sa UFO i KGO ?!!...Mogu samo zamisliti koji je vrh kod tekucina cim je IW u igri...

Vrh parenja - "KGO Joyetech" i UFO i Inawera :) .....ajde,OK :51:

Kad kazem "povjerenje u clana" mislim na puno toga,recimo ovde niko nikoga nikada nije izigrao necime,kad prodajem nesto onda sam duzan objasniti sto prodajem i koje je porijeklo robe,u kojem je stanju itd.
Puno ljudi ovde (na nekoliko foruma) prodaje "Home made" tekucine ali nitko od njih ne krije sastojke, brendove,cije su arome,cije su baze,ciji je nikotin.Poslovna tajna moze biti samo nacin miksanja,kolicinu ovoga ili onoga ali nikako i proizvodjac jer je ZDRAVLJE ljudi u pitanju !! Imamo prevelikog iskustva i sa losim i sa dobrim stvarima vezanih uz parenje,dobre stvari se koriste ali lose stvari se nikad ne zaborave...

Kao prvo i jako bitno...neznamo ti ime (imena,kazes da vas ima) a imate namjere zaradjivati novac na nas :?

Dali mislis da bi toliko ljudi svoje zdravlje prepustilo tebi (vec dokazanom strucnjaku u protekla dva-tri posta) ili nekome ko zna sta radi,koji je ostavio povjerenja i koji pari i ZNA O CEMU PRICA !?
Stari parioci sigurno ne bi ali ako se ne reagira ovakvim pristupom pocetnik bi sigurno uleteo u bubanj.

Btw,ako nisi uspio pronaci nisto bolje od UFO-a i KGO-a mi smo tu da pomognemo,samo ti pitaj... :?

:pivo:

Što se tiče e-cigareta prvo pogledaj sta prodajemo pa onda sudi.
Što se tekućina tiće probaj pa sudi. Iz ovog se samo vidi da nisi ni gledao ni čitao ni probao.
Ja sam samo htio predstaviti da postoji nova firma koja se bavi proizvodnjom e-tekućina i u hrvatskoj osim Green Witch-a (elda) neznam niti jedne druge.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 pro 2012 19:46 

slika

koliko vidim prodaje se ovo.ja isto proizvodim,rakija od kuma,limuni s mrkata(placa),a limonce od mene.....

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 pro 2012 19:52 
Administrator

Bez uvrede ali da bi nesto probali moras nas uvjeriti da znas sto radis. Skrivanjem dobavljaca radis upravo suprotno. Iskusni memberi ne zele uzeti nesto sto su odbacili prije tri godine kao lose. Mladji memberi pak gledaju starije. A stariji znaju da je svojevremeno bilo pokusaja umjesavanja antifriza u liquid ili kombinacije od koje su se otapali plasticni cilindri clearomizera.
Mozda je doslo vrijeme da se svi aktivno ukljucimo u ocijenjivanje vrijednosti. Recimo ovako:

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 pro 2012 12:09 

GoldenZ je napisao:
Nisam ja sam u ovome, ima nas više. Pokušaji pušenja traju nekih godinu dana ali dok nismo naletjeli na joyetech nije to krenulo kako treba. eGo-C type B nam je bio najbolji za pozdrav cigaretama, a sad eCab. Najpraktičniji, ne curi, radi .... UFO je jači, jeftiniji ... , ali nije toliko puzdan i nema ( ili bar mi nismo nasli) tako kvalitetnog proizvodjaca kao sto je joyetech, ali je bolji za pozdrav pušenju cigareta. I eGo-a ima od 58 raznih proizvodjaca, ali jedino Joyetech su pouzdani da će raditi kako spada. Još jedna prednost UFO-a što na njemu možeš po svemu prčkat, nije samo kupi novi dio i zamjeni, konstrukcija je jednostavna i uz malo volje dugo radi.
Kad smo to apsolvirali na red su došle tekućine. Na vama je sad da probate i ocjenite dali smo pogodili:)

Ja bih volio vidjeti ufo koji radi kao bi trebalo,da tekucina pravilno i stalno natapa fiber bez okusa pecenja ....zaista bih volio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 pro 2012 16:02 

Kinta je napisao:
Bez uvrede ali da bi nesto probali moras nas uvjeriti da znas sto radis. Skrivanjem dobavljaca radis upravo suprotno. Iskusni memberi ne zele uzeti nesto sto su odbacili prije tri godine kao lose. Mladji memberi pak gledaju starije. A stariji znaju da je svojevremeno bilo pokusaja umjesavanja antifriza u liquid ili kombinacije od koje su se otapali plasticni cilindri clearomizera.
Mozda je doslo vrijeme da se svi aktivno ukljucimo u ocijenjivanje vrijednosti. Recimo ovako:

slika

Sve tekućine koje koristimo imaju potrebne CE certifikate. Ne izvlacimo nikotin iz flastera niti ulijevamo antifriz unutra.
Na kraju krajeva tek smo se pojavili na tržištu i vjerujem da ćete s vremenom ćuti za nas i imat priliku isprobati pa onda sami procijenite koliko vrijedimo. Cijenovno smo konkurentni okusom smo po našim mišljenjima bolji. Dali smo u pravu prosuditi će vrijeme.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 vel 2013 16:17 

Baš me zanimaju Kintini dojmovi ovih tajanstvenih tekućina, od najboljih svjetskih sastojaka, CE oznake (to i moji kinezi ljepe na svu robu koju žele prodavati u EU, imalo CE ili ne...) i sve to pakirano u nepoznato ime, tajnog identiteta vlasnika - sa sjedištem na Njuškalu.

Ne znam di je problem reći da koristite talijanske FlavourArt ili Liqua sastojke ili te neke njemačke... od svega ste odali jedino Inaweru kao izvor (koja je rubno tolerantna okusom), pa me sve strah što se unutra još nalazi - a ne smijemo znati.

Od mene za sada - minus.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 vel 2013 20:02 

evo potencijalnog riješenja ....
na sljedećem vaperclub druženju a misli da guzda može tako nešto organizirat čim malo otopli (jer prošli put snijeg je bio izgovor....ali nećemo o tom.. op. a) da dođu predstavnici dotične grupacije i prezentiraju svoje proizvode da bi dobili certifikat vaperclub zajednice....
samo predlog...

Povratak na vrh 

[ 44 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » Who U R

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club