Keopser je napisao:
Eto vam novog nooba iz Zagreba... Sutra će bit dva tjedna kak nisam niti kupio pljuge a bogami niti zapalio. Pošto sam 15-ak godina pušio ko turčin (zadnjih desetak 2 kutije, bravo ja) ova dva tjedna su za mene velika ko mt Everest! I dalje je svaki dan borba... Nije isto, da rak raka je**. Kavica ujutro - nije to to.. Poslije ručka također. Al kaj sad, ak sam već tako odlučio onda nema predaje. Pročitao sam dosta tog s foruma i moj zaključak je da tu ima puno ljudi koji znaju znanje i svaka vam čast na tome. Planiram da će moj put biti drugačiji (i kraći), tj. ne želim jednu ovisnost zamijeniti drugom i onda je nazivati hobijem... Al ko zna, možda ću vam se tu za koji mjesec i ja kur**ti sa novim modom i namotavati i premotavati grijače:) Btw parim itaste vv bateriji i na to sam gore zašrafio T3S a sused mi je složio grijač sa nekakvom vatom.. Točim s-camel 18mg i davim se u tome. Doslovno.
Uglavnom, respekt za predanost i samo tako dalje!

napokon jedan ozbiljan bivsi pusac

Za razliku od hobby pusaca koji su drmali do kutije ovdje treba malo drugaciji pristup. S boljom opremom i malo vise nikotina.
Ovisnosti o parenju se ne trebas bojati, puno je manja nego kod onih koji piju coca colu.
Ali ovisnost o kupovini novih svijetlih stvari koje ti ne trebaju je jako izrazena.