Cube je napisao:
Bok Tesla,
da ti direktno odgovorim kao netko tko je netom prestao biti novak.
Ne bacaj lovu na eGo. Znam da te zbunjuju svi ti RTA, RDA, mod mehanika ili vw, kayfuni i slično.
Ja sam krenuo s onom automatskom kakica kopijom s kioska pa se vratio analognima - 100 kn
Probao s 5 različitih tankića kineskih s parilice i raznim ego twist, cc ... - 1000 kn
Pa kupio neki klon vamo s vivi tankom - 700 kn
Sad parim na box mod i taifun. Sve skupa 450 kn.
Dakle onih 1800 kn gore je bila skupa škola da proparim ko veliki.
Moj PP ti je dostupan i možeš pitat kaj god hoćeš, a i raspoložen sam za edukativnu kavu pa ti ljepo sve objasnim onako kako bih ja volio da su meni objasnili. Kažu ljudi čitaj forum... Slažem se, ali vjeruj da na kavi od 15 min saznaš kaj nebuš pročito tjedan dana. Nekima je to gušt, mene umara jer sam priličan pragmatik.
Eto javi se pa da popričamo.

EDIT Disklejmer
Nisam najpametniji i moram još puno učiti, ali rado ću podijeliti dosadašnje znanje ako nekom mogu tako olakšati. Da me ne uzmete na

Nisi najpametniji, ali si dao najbolji odgovor

I jaću te podržati u tome i reći Tesli, ne kupuj nikakve ego-c, spinnere, vivi nove i slično. Uzmi odmah pravu stvar koja će ti trajati, pa ćeš biti miran duže vrijeme. Ako ti se parenje sviđa već sada sa tim polovnim setom kojeg imaš, čekaj da si nabaviš pošten atomizer i mod, pa ćeš tek onda zavoljeti parenje

Što se tekućina tiče, tu je stvarno teško reći ikakvu preporuku, ali što se opreme tiče, odi na kavu sa kolegom, bude ti pokazao šta kako radi, i u tili čas ćeš skužit da je sve u biti jako jednostavno jednom kad se poslože sve kockice.
Ego-c spinner, vivi nova, aspire i slično su po meni bacanje novaca.
iStick 30 za bateriju i gore pošten i robutan atomizer tipa Kayfun lite, ili Taifun GT ili nešto slično iz te kategorije, i bit ćeš zadovoljan dugo dugo vremena. A kad si zadovoljan opremom koju imaš, onda štediš lovu jer ne tražiš kruha preko pogače pa ne kupuješ nešto drugo svako malo