Forum    FAQ

.

Početna » Who U R

[ 28 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Pozz iz SLO
 Post Postano: 13 tra 2014 19:37 

:wel: :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 tra 2014 20:21 

Kinta je napisao:
:wel:

Sjecam se da sam nekad davno pretrazivao slovenske forume, bilo ih je malo i bili su jadni. Bas kako i kazes vezani za reklame pojedinih trgovaca. Posto imas dugo iskustvo u parenju mozda da nam objasnis zasto parenje nije zazivjelo u SLO? Mislim vidjao sam i prije da imate za kupiti losu robu uz visoke cijene ali svijet je globalno selo. Ocito tu ima jos nesto.

E ovako ja vidim to:

Po statistikama je broj pušača od 1989 -2010 drastično pao sa nekih 36% na 18% u 2010 kako se vidi ovdje
http://www.oecd-ilibrary.org/sites/9789264183896-en/02/05/g2-05-01.html?itemId=/content/chapter/9789264183896-24-en
tako da je i kritička masa onih kojih bi prešli na "paru" nešto manja.

Druga slika ti je kad izadješ u lajf, kafiči i to -> pa tamo praktički svi puše - ako ne svi više od 50% sigurno.E pa sad - zašto ta raja ne prelazi na paru
i radije se smrzavaju zimom vani u nekim impro terasama za pušače meni nije jasno :vom:
Imao sam fazu, kad sam izlazio vani sa e-pljugom - uljudno pitao da li može (može bio odgovor u više od 90% slučajeva - kad je bilo NE MOŽE je to bilo da se pušači ne bi pobunili :jel: ) - onako purnjao tamo, dosta jih je prilazilo i raspitivali se kako se oseča sa tim e-pljugom i gdje se nabavi al niko nije "pro-pario" barem kog ja znam....(ok - jedino moja misus koja nije cigarete kušala 10+ godina sada ne može bez svog T3s-a :vaper: )
I u kafičima su bile najviše zainteresirane konobarice - one bi odmah kupile ako bi imao sa sobom kovčeg ego-kompleta :rotfl:

Što se tiče vaper-shopa : ima ih svih vrsta, dobijaju se arome FA po 3 jura, ima Kangera za normalnu cenu, ima sada web-shopova Italijana, koji su se prebacili iz ITA u SLO kad su im za Novu 2014 uvalili 58,5 % I.V.A. na sve - e-juice i HW.) swapoweb (Domžale) ,xhoseitalia (Sežana) - tako da i izbora ima ako nečeš čekat mesec na one iz Kitaja/HK.

A ima i onih koji prodaju CE4 (bez S) ko nuklearnu medicinu i nasamare kojekakvog koji bi prešao...

A ima i - Ovale u LJ koji pokupi onaj više manje hoštapleraj koji se fura na firmato robu i uzimaju kod njih i e-juice po 16 jura/20 ml (jer su svi ostali e-juicei otrovni i štetni) i baterije

Rezime: Slovenci ne volimo novotarije - možda ako ih naprave Nemci, živimo zdravo, trčimo, skijamo ili barem fušamo popodne.Za užitak - ko več puši - zapali analognu pa nek ide sve u p.m. ako nisu zdrave...to neke elekktroničke koje rade pa ne rade pa ti e-sokovi (zar nisu štetni sam pročitao u zutoj štampi...ne-ne-ne nije to za nas :aha: ...a šta če i susjed reči ako me vidi sa onom cevkom u ruci - da sam narko ili šta?

A fali nam i neki Big Brother da u njemu neko puši e-pljugu, pa i neka fora za klince da ih privuče pa tako....

Ali inače - OK smo mi Slovenci, jel da susjedi? :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 tra 2014 20:35 

Lijepo opisano, svaka čast!

Istra je dosta aktivna po pitanju parenja na području Hrvatske, a izgleda mi da je i kod vas istarski dio dosta jak :) Sreo sam jednog vapera oko nove godine u Kopru, i to je jedini na kojeg sam naletio u Sloveniji. Čovjek je koristio neku high-end mehaniku (ne sjećam se točno koja kombinacija je bila), pa sam zaključio da poprilično zaostajem još...

A po pitanju narkomanije... Prije kojih tjedan-dva me jedan stariji gospodin u Kočevju pitao "Šta ti je to? Prvi stadij narkomanije?". Rekao sam mu da je to onaj zadnji, najgori :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 tra 2014 20:43 
Administrator

tnx :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 tra 2014 20:52 

EmpEroR je napisao:

@Kinta
Kratka šetnja kroz Sloveniju ti brzo da odgovor na pitanje. Nije tamo niti cigareta nešto popularna, a većina ljudi se bavi nekakvim sportom ili šeta. Zdrav život i to sve... Koliko god parenje možda bilo zdravije od cigareta, opet se ne uklapa u opis zdravog života :)

U Sloveniji je zabranjeno pušenje u svim kafićima, ali u 99% slučajeva sa e-cigaretama nemaju problema. Naravno, kulturno je pitati konobara prije, pa da se izbjegnu neugodne situacije...

Tačno tak EmpEroRe -> ja sam počeo da živim zdravo (ili barem zdravije) - pošto sam radio biciklom 4.000 km/godišnje pa me počela analogna več smetati posle 35 godina pušenja - sada kad vozim "pod parom" 5.000 km/godišnje....

I u kafičima zaista nema problema da pariš unutra - samo kaj kad su pušači analognih zanimljivi ljudi pa mi je lepše sa njima vani nego skoro solo unutar u praznom lokalu...samo mi smrdi analogna nenormalno tak da sam i puno stornirao druženje sa pušačima u zattvorenim prostorima - znaš kako kažu -> konvertiti - oni su najgori :exc:

Ad2post:

TAčno - u Kočevju su uvek najnajpredniji - otkak su Nemce isterali posle WW2 su tam sami geniji i slični Cinoberi...

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 tra 2014 21:27 

raw2sienna je napisao:
..... na trečem nas ima oko 20 što se nešto mučimo ...

Znaci cijela Slovenija je online :D

dovuci drustvo tu ..sigurno bu im zabavnije nego tamo :D

:mravak:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 tra 2014 21:57 

VAMO V5, BAGUA14500, Joyetech EGO, Pisces Mechanical Mod, Pulse-G Style, Oddy V2, AGA S, EVOD, Protank, Protank 2, CE5, iClear 16, VIVI NOVA MINI

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 tra 2014 23:22 

Joyetech VTC Mini x2 ~ Kayfun Lite Plus ® x2
and many other things..................................

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 tra 2014 07:04 

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 tra 2014 07:36 

Povratak na vrh 

[ 28 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Who U R

Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club