|
.
Sada je: 09 lip 2026 04:58. | Zadnji put si ovdje bio: 09 lip 2026 04:58. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 16 pro 2013 19:33 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 16 pro 2013 20:02 |
|
|
|
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 16 pro 2013 21:42 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Sušenje usta nije od odvikavanja od duvana već od parenja Navikni se da piješ tekućinu češće i više nego do sada
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
brnistra
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 16 pro 2013 21:52 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 17 pro 2013 01:21 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 Mirza Tvoja prica je vrlo slicna mojoj, 2,5 kutije plavog waltera dnevno i prestao sam pusiti cim su se baterije napunile. I to za danasnje uvjete na vrlo jadnoj opremi. Ako si se nasao sa 24mg liquidom drz se njega i ne spustaj. Ja sam na 30mg i nemam namjeru smanjiti. Usta su ti suha jer je liquid napravljen na PG bazi. Ako je to jedino sto ti smeta samo nastavi s njom, voda je zdrava. Tekucine koje su preporucljive za pocetak - Boge/Dekang, E-liquid factory, Golden Z. Nakon par mjeseci ces pozeljeti nesto bolje ali za sada je ovo super. 4-5€ je normalna cijena za EU, malo mi je cudno sto vas deru toliko ali ... u Bosni je sve moguce. Nazalost. Na ostalo si vec dobio odgovore.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mirza
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 17 pro 2013 09:35 |
|
|
|
Palo mi je napamet da mi se zbog parenja suse usta, ali novi sam u ovome pa i lutam sta je od parenja a sta nije. Sto kazes vise tekucine piti, a voda svakako jeste zdrava.
Parim 24 mg nikotina, al mislim da mi pakovanje 10 ml traje cetri dana, pa se tjesim da je to samo na pocetku, dok se organizam malo ne ocisti.
Pa jeste cijene u EU jesu takve za tekucine, ali i standard je porilicno visi, a u Bosni standard nikakav a cijena tekucina evropska. Ali tu sam nemocan, pa zato trazim gdje bi mogao naruciti kolicine od 100 ml.
Evo danas je sedmi dan i da mi je neko pricao da cu ja ikada se skinuti sa cigara nasmijao bi se, jer nit sam imao nade, a nit sam zelio. A ova e cigareta zadovolja mi uzitak i naviku. Gorka su mi usta, pa pretpostavljam da bi trebao uzeti neku aromu, ne znam, vjerovatno je tako a pocetku. Jutros nagovaram kolegu da ponese jedno popodne e cigaru pa ujutro da kaze svoje utiske. Pa mozda nam i on postane clan:)))
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 17 pro 2013 10:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
mirza je napisao: Palo mi je napamet da mi se zbog parenja suse usta, ali novi sam u ovome pa i lutam sta je od parenja a sta nije. Sto kazes vise tekucine piti, a voda svakako jeste zdrava.
Ako ce ti suha usta previse smetati predji na tekucinu koja je napravljena na VG bazi. A ako ti ne smeta bas toliko, zadrzi se neko vrijeme na PG tekucini koja puno vise olaksava prelazak na e-cigaretu od tekucine s VG bazom. Ovo je generaliziran odgovor jer nismo svi jednaki i svatko se drugacije osjeca. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 17 pro 2013 13:27 |
|
|
Od Thomira naručiš 100 mll ali po 10mll u razni aromama, pa kad ti se svidi neka, tada naručiš više mll iste. Da bi isprobao više desetaka aroma trebaš 2-3 mjeseca
|
|
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 17 pro 2013 15:41 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
DylanDog
|
Naslov: Re: Nisam vjerovao, al ja ljepote... Postano: 18 pro 2013 19:18 |
|
|
|
 |
|
 |
Sada je: 09 lip 2026 04:58. | Zadnji put si ovdje bio: 09 lip 2026 04:58. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |