| Autor |
Poruka |
|
žan žak
|
Naslov: Re: Pozdrav braćo vaperi Postano: 29 lis 2013 01:15 |
|
|
 haah ajmee sve krivo pišem..dupla slova,drugo slovo prije prvog,gutam slova.. ma necete zamjerit..skužajte  Lijepi Pozdrav sa Raba
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Pozdrav braćo vaperi Postano: 29 lis 2013 06:02 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
žan žak je napisao: :rotfl: haah ajmee sve krivo pišem..dupla slova,drugo slovo prije prvog,gutam slova.. ma necete zamjerit..skužajte  Lijepi Pozdrav sa Raba to ti je od euforije 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Stina
|
Naslov: Re: Pozdrav braćo vaperi Postano: 29 lis 2013 09:08 |
|
|
|
Welcome
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Pozdrav braćo vaperi Postano: 29 lis 2013 12:09 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Kao što se puno puta pisalo o ukusima se ne raspravlja pa je tako teško nešto preporučiti. DK Tab je moja prva tekućina koju sam probao i sa kojom sam se skinuo sa analognih i još uvijek mi super ali u malim količinama i samo povremeno. Ako tražiš nešto baš duhanski onda možda da probaš sa Cowboy Blend, Desert Ship, Old Captain ali isto tako probaj Shade-Višnja ili Desert Ship-Višnja. Mene su oduševile. Eto toliko od mene.
|
 |
|
žan žak
|
Naslov: Re: Pozdrav braćo vaperi Postano: 29 lis 2013 13:10 |
|
|
|
Hvala puno..ma super ste.jedva čekam.naručit ću dessert ship i ry4..i to sa višnjom ću probat..još nešto dali preporučate sinišine mixeve ili baš od flavour arta?
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Pozdrav braćo vaperi Postano: 29 lis 2013 13:53 |
|
 |
 |
|
|
Siniša ti radi svoje mikseve sa FlavorArt aromama tako da nećeš pogriješiti. Nemoj se iznenaditi ako ti budu arome slabe. Treba malo vremena dok ti se vrati osjet okus i mirisa na normalu. Zato naruči manju količinu i to 5ml (mislim da Siniša ima i neki početnički komplet tekućina) pa probaj i onda ćeš bolje znati za ubuduće. Eh, da, neka ti tekućina bude 50/50 PG/VG dok ne vidiš što ti više paše i koji omjer PG/VG.
|
 |
|
žan žak
|
Naslov: Re: Pozdrav braćo vaperi Postano: 29 lis 2013 14:24 |
|
|
Zahvaljujem na pomoći.Sad mi je jasno.to što on ima u ponudi a nisu njegovi mixevi su ubiti arome kje sam moraš mixat sa bazom koju želiš..za to još nisam spreman..definitivno cu narucit njegove mixeve..nazvat cu i pitat za taj paket više tekućina po 5 ml..jedva čekam probat..ako imaš volje za preporučit još na koji način da probavam odnosno da ne napunim cartoizer skroz pa posle vadim tekućinu ao mi se ne svidja.možda da kupim neki tank samo za to?dali ako mi npr. ne paše tekućina je mogu vratit natrag u bočicu bez da uništim tekućinu?jer mislim da se aroma bolje osjeti kad se tank napuni skroz.ako niš drugo cu vracat u drugu bočicu..imam neke prazne od tekućina prije..sori ako sam tlaka  ..ne šteti pitat ipak ovdje ima puno iskusnijih ljudi od mene..hvala još jednom
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Pozdrav braćo vaperi Postano: 29 lis 2013 14:47 |
|
 |
 |
|
|
Za testiranje tekućina ti je najbolji dripper ali je to možda malo nezgodno za početnika pa ti lijepo uzmi barem 2 cleara/atty i u svaki od njih stavi po jednu tekućinu (ne moraš do kraja napuniti clear, do pola je dosta) i udri. Ako ti se neka tekućina ne sviđa radije je prolij iz cleara nego da je vraćaš nazad u bočicu. Nakon toga ti slijedi čišćenje i pranje clearova i grijača da izbačiš mirise i okuse od prethodne arome i točiš novu tekućinu u njega. Dakako, bilo bi lakše kada bi imao više clearova/attyja pa da je svaki sa svojom tekućinom ali moraš se snaći sa onim što imaš.
|
 |
|
žan žak
|
Naslov: Re: Pozdrav braćo vaperi Postano: 29 lis 2013 14:54 |
|
|
@ffroms i mislio sam na te dripere ali neda mi se s tim bakćat  .oprat cu svoja dva Icleara i ViviNovu pa do pola barem napunit.Hvala ti puno što si izašao u susret..cijenim tvoju pomoć.pozdrav
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Pozdrav braćo vaperi Postano: 29 lis 2013 15:00 |
|
 |
 |
|
Tu smo da pomognemo jedni drugima. Imao sam i ja ista ta pitanja kada sam počeo  Samo se drži parenja i nećeš faliti.
|
 |