|
.
Sada je: 09 lip 2026 02:01. | Zadnji put si ovdje bio: 09 lip 2026 02:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Solina Postano: 07 vel 2013 19:43 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Babe jedne  Meni moji roditelji i dalje govore da nisam karakter jer sam jednu ovisnost zamijenio drugom... a oboje su pusaci. Majka prilicno tamani smrdljivice, otac malo manje. Vise ih ni ne pokusavam preokrenuti na paru. Niti bilo koga drugog. Tek kad vidim da covjek stvarno zeli onda mu pomazem. Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Solina Postano: 08 vel 2013 00:22 |
|
|
|
Hmmm... Kinta, nije stvar narudžbe i brzine dostave, bit je u tome da kad bi ovdje u ST bilo više dućana sa e-cigaretama (kao u ZG ili OS) onda bi puuno više ljudi imalo spoznaju o prednostima e-cigarete i lakše bi se odlučili na parenje. A ovako, to se širi po principu narodne predaje: "Rekla mi susidova žena Milka da joj je prijateljičin muž Jure reka' da ima tamo neka električna cigara pa kad bi se ti 'tila ostavit pušenja... bla,bla..." Daklem, 10% pari, 20% pušača je kao čulo nešto o tome,a 70% nema blagog pojma. A glede parenja na svakoraznim mistima ja kad me volja parim di god stignem, u busu, po dućanima, gradonačelnikovom uredu, trgovačkim centrima i osjećam se savršeno. Šta se tu ima krit, e-cigareta ko e-cigareta, ne'š ti, samo par centimetara duža i deblja! Pa ne hodam uokolo sa nargilom,haha... Neka gledaju kad im se gleda... Corto, kod mene obrnuta situacija, ni ćaća ni mater nisu zapalili cigaretu u životu,a ja 17 godina čiburija kutiju ipo dnevno (zadnje 2 god. mota duvan). Pitaj Boga na koga sam se ja ubacija!?... Ahaa, možda na pokojnog pradida koji je pušija i pija (umjereno) do zadnjeg dana,a doživija je 105 godina!
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Solina Postano: 10 vel 2013 03:18 |
|
|
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
tama
|
Naslov: Re: Pozdrav iz Solina Postano: 22 tra 2013 01:35 |
|
|
|
Pozdrav
|
 |
Sada je: 09 lip 2026 02:01. | Zadnji put si ovdje bio: 09 lip 2026 02:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |