| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: Re: GoldenZ Postano: 21 pro 2012 02:17 |
|
|
GoldenZ je napisao: vezano za europske proizvođače ima ih više. Neki su talijanski neki njemački i inawera je poljski. Kod ovog zadnjeg nema puno izbora pa mogu reći i konkretno ime, kod drugih bi to ipak zadržao kao poslovnu tajnu. Tvoja poslovna tajna je minorna u odnosu na saznanja koja o svemu imamo mi,veterani parenja...a IW upravo ima primjerenu ponudu ,i baza,i aroma po niskim cijenama,o kvaliteti ne bih,konaćno-nekomu pašu...taako da,ako te nešto zanima iz ove sfere...tu smo 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: GoldenZ Postano: 21 pro 2012 14:31 |
|
|
SAMONAMATAJUĆI atomizeri su zakon Neki od mojih atomizera su pravi lenjivci pa traze da ja to uradim umjesto njih  ...doduse,neke samo pogledam popreko i imam zeljeni otpor za minut Pitanje: Nisi nam rekao koliko vremena koristis e-cigarete? Kad ce premijera ovih Top Secret tekucina? 
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: GoldenZ Postano: 21 pro 2012 14:43 |
|
|
Karo je napisao: Nisi nam rekao koliko vremena koristis e-cigarete? Bojim se da ni ne koristi,a sto se tekucina tice,videjt cemo,probati pa presuditi. zaboravih  Meduljinac
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
rookie
|
Naslov: Re: GoldenZ Postano: 21 pro 2012 18:18 |
|
|
Karo je napisao: SAMONAMATAJUĆI atomizeri su zakon Neki od mojih atomizera su pravi lenjivci pa traze da ja to uradim umjesto njih  ...doduse,neke samo pogledam popreko i imam zeljeni otpor za minut  već dugo se nisam ovak nasmijal btw 
|
 |
|
GoldenZ
|
Naslov: Re: GoldenZ Postano: 21 pro 2012 18:53 |
|
|
|
Nisam ja sam u ovome, ima nas više. Pokušaji pušenja traju nekih godinu dana ali dok nismo naletjeli na joyetech nije to krenulo kako treba. eGo-C type B nam je bio najbolji za pozdrav cigaretama, a sad eCab. Najpraktičniji, ne curi, radi .... UFO je jači, jeftiniji ... , ali nije toliko puzdan i nema ( ili bar mi nismo nasli) tako kvalitetnog proizvodjaca kao sto je joyetech, ali je bolji za pozdrav pušenju cigareta. I eGo-a ima od 58 raznih proizvodjaca, ali jedino Joyetech su pouzdani da će raditi kako spada. Još jedna prednost UFO-a što na njemu možeš po svemu prčkat, nije samo kupi novi dio i zamjeni, konstrukcija je jednostavna i uz malo volje dugo radi. Kad smo to apsolvirali na red su došle tekućine. Na vama je sad da probate i ocjenite dali smo pogodili:)
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: GoldenZ Postano: 22 pro 2012 01:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
samonamatajuće ... skrivanje porijekla robe ... inawera ... pozdrav cigaretama ... pozdrav pušenju  Ima li kineza u Medulinu ili se samo slabo snalazis u ovome?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: GoldenZ Postano: 22 pro 2012 02:22 |
|
|
Kinta je napisao: samonamatajuće ... skrivanje porijekla robe ... inawera ... pozdrav cigaretama ... pozdrav pušenju  Ima li kineza u Medulinu ili se samo slabo snalazis u ovome? Aaaa Kinta jbte stavim jedva malu spavat .... i kao bum pogledao ima li kaj na forumu ahahahah Naravno nazad na uspavljivanje tnx 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: GoldenZ Postano: 22 pro 2012 11:00 |
|
|
|
Negdje oko Medulina
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
GoldenZ
|
Naslov: Re: GoldenZ Postano: 22 pro 2012 11:32 |
|
|
|
Vidim da ću morati i sitcom pokrenuti
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: GoldenZ Postano: 22 pro 2012 22:43 |
|
|
GoldenZ je napisao: Nisam ja sam u ovome, ima nas više. Pokušaji pušenja traju nekih godinu dana ali dok nismo naletjeli na joyetech nije to krenulo kako treba. eGo-C type B nam je bio najbolji za pozdrav cigaretama, a sad eCab. Najpraktičniji, ne curi, radi .... UFO je jači, jeftiniji ... , ali nije toliko puzdan i nema ( ili bar mi nismo nasli) tako kvalitetnog proizvodjaca kao sto je joyetech, ali je bolji za pozdrav pušenju cigareta. I eGo-a ima od 58 raznih proizvodjaca, ali jedino Joyetech su pouzdani da će raditi kako spada. Još jedna prednost UFO-a što na njemu možeš po svemu prčkat, nije samo kupi novi dio i zamjeni, konstrukcija je jednostavna i uz malo volje dugo radi. Kad smo to apsolvirali na red su došle tekućine. Na vama je sad da probate i ocjenite dali smo pogodili:) Ufo je cigareta ili govoris o rebuildable atomizeru ufo sa baterijom ego ?
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |