| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 31 ožu 2013 12:13 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
ivana je napisao: Poštovani administratoru, pošto iz vaše dobrodoščice iščitavam sarkazam koji je neprimjeren, osobno vam mogu dokazati da sam stvarno Ivana i da živim u Puli i da nemam nikakve druge odnose s gospodinom Filipom osim što sam stvarno od njih nabavila e-cigaretu i to model E-cigareta Smok E-Power (2800 mah!) Lijepi pozdrav i sretan Uskrs Nish ja ne vjerujem, stavi svoju sliku ovdje pa ce konzilij provjeriti. A onda cemo poslati svoje pulizanske specijalce da utvrde cinjenicno stanje. A netko tvrdi da je Filipa jednom vidio negdje oko Karlovca. Sve su to neprovjerene glasine u rangu gospinog ukazanja i torinskog platna. Filip ne postoji.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 31 ožu 2013 14:44 |
|
|
ivana je napisao: Poštovani administratoru, pošto iz vaše dobrodoščice iščitavam sarkazam koji je neprimjeren, osobno vam mogu dokazati da sam stvarno Ivana i da živim u Puli i da nemam nikakve druge odnose s gospodinom Filipom osim što sam stvarno od njih nabavila e-cigaretu i to model E-cigareta Smok E-Power (2800 mah!) Lijepi pozdrav i sretan Uskrs  Prvo je bilo spamanje clanova,sad "zadovoljni kupci" koji se ne znaju predstaviti na mjesto gde treba? Sarkazam (koji je i tekako primjeren) ili ne,ovo nije dio gde se clan predstavlja forumu ! Kako si poceo neki odnos - takav i feedback dobijes zauzvrat,dimilica oce silom a to ne ide... Talibanski postovi ovog tipa nisu dobri za forum,...niti za nove clanove,a primjera kolko oces... To sto nisi u nikakvim drugim odnosima osim gorenavedenih je jos gore,zamisli kako izgleda tvoj post u kome nema niceg drugog osim uvlacenja....a da nitko na forumu nema niti pojma koja* si? Koristi taj tvoj e-power sa srecom i dobro ga pazi jer je to tako staro da se vise ne proizvodi Sve najlepse i Sretan Uskrs 
|
 |
|
ivana
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 01 tra 2013 13:18 |
|
|
Karo je napisao: ivana je napisao: Poštovani administratoru, pošto iz vaše dobrodoščice iščitavam sarkazam koji je neprimjeren, osobno vam mogu dokazati da sam stvarno Ivana i da živim u Puli i da nemam nikakve druge odnose s gospodinom Filipom osim što sam stvarno od njih nabavila e-cigaretu i to model E-cigareta Smok E-Power (2800 mah!) Lijepi pozdrav i sretan Uskrs  Prvo je bilo spamanje clanova,sad "zadovoljni kupci" koji se ne znaju predstaviti na mjesto gde treba? Sarkazam (koji je i tekako primjeren) ili ne,ovo nije dio gde se clan predstavlja forumu ! Kako si poceo neki odnos - takav i feedback dobijes zauzvrat,dimilica oce silom a to ne ide... Talibanski postovi ovog tipa nisu dobri za forum,...niti za nove clanove,a primjera kolko oces... To sto nisi u nikakvim drugim odnosima osim gorenavedenih je jos gore,zamisli kako izgleda tvoj post u kome nema niceg drugog osim uvlacenja....a da nitko na forumu nema niti pojma koja* si? Koristi taj tvoj e-power sa srecom i dobro ga pazi jer je to tako staro da se vise ne proizvodi Sve najlepse i Sretan Uskrs  Zar ti stvarno misliš da svi ljudi stavljaju prave podatke na podforumu predstavljanje, ako ti to toliko zanači, ja ću se predstaviti, evo tebi osobno: Stara sam 28 godina, stvarno se zovem Ivana i stvarno koristim e-cigaretu kupljenu na dotičnom mjestu. Radim u firmi koja se bavi brodovima. Ako nisam upoznata s načinom funkcioniranja foruma, ne znači da me se treba popljuvati, ima i drugih načina za uputiti neupućene, eto postoje PP na kojemu sam mogla kao nova dobiti svu potrebnu kritiku i upozorenja. Ispričavam se na pogrešci i neće se više ponoviti. Lijepi pozdrav
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 01 tra 2013 15:41 |
|
|
ivana je napisao: Poštovani administratoru, pošto iz vaše dobrodoščice iščitavam sarkazam koji je neprimjeren, osobno vam mogu dokazati da sam stvarno Ivana i da živim u Puli i da nemam nikakve druge odnose s gospodinom Filipom osim što sam stvarno od njih nabavila e-cigaretu i to model E-cigareta Smok E-Power (2800 mah!) Lijepi pozdrav i sretan Uskrs  Nikad ne reci nikad 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Roker
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 01 tra 2013 15:49 |
|
|
 Pozdrav Ivana,Sretan ti Uskrs.Nešto me zanima već duže vrijeme,pa si sve mislim da bi mi možda to ti mogla objasniti,jer mi izgleda kao da si upućena u nešto meni nepoznato.Naime,ja se na svim meni zanimljivim forumima predstavljam pravim podacima,pa se pitam zbog čega se to ljudi ne bi trebali predstavljati pravim podacima?!? Ako zbilja postoji valjan razlog,volio bih to znati,pa da i ja prestanem ponavljati tu "grešku".Unaprijed hvala na objašnjenju.LP 
|
|
 |
|
 |
|
ivana
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 01 tra 2013 17:12 |
|
|
Roker je napisao: :hmm: Pozdrav Ivana,Sretan ti Uskrs.Nešto me zanima već duže vrijeme,pa si sve mislim da bi mi možda to ti mogla objasniti,jer mi izgleda kao da si upućena u nešto meni nepoznato.Naime,ja se na svim meni zanimljivim forumima predstavljam pravim podacima,pa se pitam zbog čega se to ljudi ne bi trebali predstavljati pravim podacima?!? Ako zbilja postoji valjan razlog,volio bih to znati,pa da i ja prestanem ponavljati tu "grešku".Unaprijed hvala na objašnjenju.LP  Mislim da je razlog jednostavan, zaštita privatnih podatka, zašto bi netko znao di ja npr. stanujem, mislim da je grad sasvim dovoljan. Ako ti imaš želju staviti sve svoje podatke, ti to radi i dalje, ja neću 
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 01 tra 2013 17:18 |
|
|
 Ivana i sretan Uskrs!! Tebe to strah od krađe i zloupotrebe osobnih podataka?? Ili možda KGB,CIA,FBI i slične špijunaže?? To zna šta sve radi ovih 5 - 6 bot-ova na ovom site-u, jel??!  Ajde, pa ne otvaraš bankovni račun... ovdje je sve dobroćudno i opušteno... Hmmm...,a koja ti je ono puna adresa stanovanja?? 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Roker
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 01 tra 2013 18:33 |
|
|
 Sad tek kužim da sam ja onda totalno nezaštićen....a šta ću sad...a lijepo su me učili još u JNA :"Vanjski neprijatelj uvijek vreba i nikad ne spava"....Ma,nema veze,preživit ću ja(valjda),a ti nama ostani dobrodošla i zaštičena....nego,iz kojeg si grada(to si rekla da se smije znati)... 
|
|
 |
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 01 tra 2013 18:43 |
|
|
|
Sve je počelo tako da su neki članovi foruma komentirali nestručnost osoblja u dimilici a admin je upozorio na nedozvoljeno spamanje članova. Otkud uopće ikome, bez obzira na identitet potreba da se cijela priča odjednom prebaci na parilicu?
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Pozdrav svim sadašnjim i budućim korisnicima e-cigareta Postano: 01 tra 2013 18:45 |
|
|
Roker, pa rekla je da je iz Pule. Mene sad zanima adresa i br. mobitela. 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |