|
.
Sada je: 09 lip 2026 15:56. | Zadnji put si ovdje bio: 09 lip 2026 15:56. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Yeti
|
Naslov: Pozdrav ekipa! Postano: 10 svi 2015 20:52 |
|
|
Pozdrav svima od jednog Varaždinca! Eto mene na parenju, sutra ce biti mjesec dana kako sam poceo pariti i nisam zapalio cigaretu a pusio sam skoro 3 kutije na dan (plavi walter)... Citao sam puno forum i prije no sto sam se registrirao i nasao sam puno kvalitetnog sadrzaja i referenci koje su mi pomogle u pocecima i prilikom kupnje opreme! Sto reci nego da ste odlicni i drago mi je da sam postao dio ekipe, nisam znao da i kod nas u HR vec ima toliko iskusnih paritelja! Respect! Moja avantura je pocela kad mi je kum dao da probam pariti, od prvog dima je bilo odlicno jer sam osjetio i hit i zadovoljstvo povucenom kolicinom i tu je stalo jer je bila neka (meni odvratna) lubenica aroma i posto ne volim lubenice odustao sam od daljnjeg pokusavanja! Ali zaintrigiralo me parenje i nekih 1-2 tjedna sam istrazivao pomalo i odlucio se za kupnju i prestanak pusenja analognih.. Sto reci nego odusevljenje!  Ugl. zaputio sam se u Nubilum i decki su mi dali moje prve EVOD-e i tekucinu koja bi mi mogla odgovarati i u vrijeme koje sam proveo u ducanu (1,5 sat) dali puno savjeta i pomogli kako su god znali i bili extra prijateljski raspolozeni! No međutim tu nije stalo, nakon par dana nije mi bio ok evod poslije onog neceg sto je imao kum sa sobom (neki mod i poveliki atomizer, neznam sto ima) pa sam se ja natrag vratio u ducan i trazio nesto sa regulacijom zraka i malo vecom baterijom jer mi EVOD nije mogao baterijom drzati 3 ml. tekucine na dan i bili su na punjacu cijelo vrijeme, pa sam uzeo EMOW aerotank i iTwist bateriju! Sto reci nego da sam se tu odusevio parenjem i eto proslo mjesec dana... Ovog tjedna bi mi u ruke trebao stici VAMO v6 i Kayfun Lite, tu ce poceti moje prave pariteljske avanture te prava gustanja i uzivanja! Vec sam se zarazio jer samo citam i gledam sto bi dalje, sto probati, kako, sta, gdje i tako... Nikad vise se ne bi okrenuo natrag jer je parenje zakon! To bi ukratko bilo to!  Nadam se da vas nisam previse zagnjavio i radujem se druzenju na forumu, a mozda i sa nekim uzivo! Pozdrav!
_________________ "It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas." "I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free" 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Pozdrav ekipa! Postano: 10 svi 2015 20:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
 napokon da se netko predstavi kako treba Dobrodošao na forum! ispuni samo lokaciju i godine u profilu, a i avatar nije na odmet
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
lile
|
Naslov: Re: Pozdrav ekipa! Postano: 10 svi 2015 21:04 |
|
|
 Yeti
_________________  IPV D2, Vamo V5, Taifun GS2, Kayfun Lite Plus V2 clon 1:1
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pozdrav ekipa! Postano: 10 svi 2015 21:08 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Pozdrav ekipa! Postano: 10 svi 2015 21:12 |
|
|
pravo predstavljanje  Yeti
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
duc
|
Naslov: Re: Pozdrav ekipa! Postano: 10 svi 2015 21:15 |
|
Pridružen: 31 sij 2014 06:51 Postovi: 1121 Lokacija: Zagreb - Karlovac
|
|
_________________ MOD : Sigelei 213 , VapeDroid C1D2 75 DNA , SVA mod BF Penguin DNA 75 , Evade BF , VT Inbox DNA 75 , RTA : Ubertoot UTA2 , Doggystyl 2K16 , CloudOne , RDA : Speed Revolution , Strike , Hadaly ® ,
|
|
 |
|
 |
|
Yeti
|
Naslov: Re: Pozdrav ekipa! Postano: 10 svi 2015 21:29 |
|
|
Hvala vam na dobrodošlici! Pa bit je u tome da se ljudi predstave i popune profil, da barem odprilike mozemo znati sa kime pricamo a i barem se lako vide znanja i iskustva kojim osoba raspolaze... Ugl. stekao sam puno poznanstva u zivotu sa ljudima sa foruma i volim da sve to funkcionira kako je zamisljeno! Osobno me isto nervira kad je bez predstavljanja i bilo cega i onda bane sa 100 pitanja i kasnije ne kaze ni hvala kad mu se servira brdo informacija,u tom trenutku se osjecam ko usluzna djelatnost.. 
_________________ "It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas." "I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free" 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Pozdrav ekipa! Postano: 10 svi 2015 21:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
 ti si jedan od rijetkih u zadnje vrijeme koji tako razmišljaju
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Pozdrav ekipa! Postano: 10 svi 2015 22:09 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Pozdrav ekipa! Postano: 10 svi 2015 23:29 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
Pa vec kad si iz mog kraja, odma stojim na raspolaganju. Nije da nebi i inace 
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
Sada je: 09 lip 2026 15:56. | Zadnji put si ovdje bio: 09 lip 2026 15:56. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |