Forum    FAQ

.

Početna » Who U R

[ 19 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: molim pomoć novaku
 Post Postano: 26 ožu 2015 01:51 

pozdrav svima, zovu me Tesla i parim već dva dana. pušio sam puuuno godina klasično dvije kutije, završio na Jordanovcu, ali pluća su mi OK.
oduševljen sam parenjem i nemam namjeru više "analogizirati", više dana čitam sve na ovom forumu... učim i parim. imam jednu polovnu parilicu od kćerke i namjeravam kupiti na pufkalici (akcija):
1. standard kit (eGO_C TWIST baterija 1000mAh, 2x Aspire ET-S BDC Glassomizer,1x Aspire BDC zavojnica, adapter+punjač)
ili
2. Premium kit (eGO-C Spinner baterija 1300mAh, 2xVivi Nova S BDC Glassomizer, adapter+punjač)
pitanje: što je bolje???
i druga stvar što me muči su tekućine. tu se piše o uvoznim i home made tekućinama, a mene interesira je li uopće vrijede ove koje se mogu kupiti na pufkalici i u garden mollu?
žena u kauflandu mi nudi LIQUA za koje tvrdi da su američke, a na naljepnici piše da su iz Češke, a na kutiji da su iz Kine??? smijem li to uopće pariti? ako ne, gdje u Zagrebu mogu kupiti nešto kvalitetno? sada parim M´boro iz parionice doo, Hrvatska. je li to dobro?
sorry na sto pitanja, ali bojim se za svoja pluća

Povratak na vrh 

Naslov: Re: molim pomoć novaku
 Post Postano: 26 ožu 2015 09:21 
Administrator

:wel: Damire

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 ožu 2015 09:25 

:wel:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 ožu 2015 10:36 

:wel: Tesla

LIQUA je bila talijanska zadnji put kad sam je ja pario :) a tete po štandovima manje više neznaju ništa o parenju. Neki dan u Kauflanda na štandu e dimilice kaže žena kupcu da uzme C4 i da ga moči u čisti alkohol preko noći, da ga izvadi i pusti 10 min da se osuši i da nastavi parit. A preporučila mu je američke tekućine Dekang, Svi Amerrikanci vam je koriste..Hahahaha Ja mislim da to sve govori. Liqua su ok tekućine i ako ih uzmeš nećeš falit. A za početničku opremu dok ti sve ne sjedne ti je dobra bilo koja od kombinacija koje si naveo, iako bi preporučio spinnericu.

Sretno

Evic VTC mini®

Atty:
Kayfun V4®
Aromamizer RDTA®
Taifun GTA2

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 ožu 2015 11:21 

Liqua tekućine su talijanske. I zna se nać dobrih okusa. Sve ovisi o tebi, što tebi odgovara, kakav okus. Odi na neki štandi ili trgovinu i isprobaj nekoliko aroma pa odluči što kupiti. Dekang nisam ni probao, no kako ljudi pričaju, da su se sad popravili u kvaliteti, a da jedno vrijeme nisu valjali.
A možeš slobodno i preko interneta naručiti tekučine od naših prodavača, stigne ti poštom, platiš pouzečem i nemaš problema s pretraživanjem pola Zagreba :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 ožu 2015 11:24 

Ovi iz puffkalice se kunu da je to premium Ceska tekucina. Ali ionako je opcepoznato da je sva roba kod puffkaca PREMIUM :D

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 ožu 2015 11:27 
Veliki Cezar splitske podružnice

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 ožu 2015 11:48 

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 ožu 2015 15:45 

:wel: Tesla

imaš na forumu dosta recenzija o tekućinama sortirano prema proizvođaču tekućina pa malo pročitaj. Parionica je meni full OK. Ako možeš tekućinu probat, super. Najbolja je ona tekućina koja je tebi super. Vivi novu imam doma i moram reć da mi je svaki drugi atomizer koji sam probao nakon nje bio bolji. Spinner je po meni bolji izbor, veći kapacitet baterije. Ovaj ego twist, šta ja znam, anyvape proizvođač, nije joyetech pa ono, ja ne bi. + sa spinner kompletom dobiješ 5 grijača što je super. Bar tako piše na njihovoj stranici, u ovim kompletima i da spinner dolazi sa aspireom. http://puffkalica.hr/shop/puffkalica/pu ... um-ii-kit/

a ako gledamo omjer uloženo/dobiveno onda je to mod s nekim kayfunom za početak.

šta ti više odgovara, naravno

Zadnja izmjena: buje3000; 26 ožu 2015 17:49; ukupno mijenjano 3 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 ožu 2015 17:17 

Bok Tesla,

da ti direktno odgovorim kao netko tko je netom prestao biti novak.

Ne bacaj lovu na eGo. Znam da te zbunjuju svi ti RTA, RDA, mod mehanika ili vw, kayfuni i slično.

Ja sam krenuo s onom automatskom kakica kopijom s kioska pa se vratio analognima - 100 kn
Probao s 5 različitih tankića kineskih s parilice i raznim ego twist, cc ... - 1000 kn
Pa kupio neki klon vamo s vivi tankom - 700 kn

Sad parim na box mod i taifun. Sve skupa 450 kn.

Dakle onih 1800 kn gore je bila skupa škola da proparim ko veliki.
Moj PP ti je dostupan i možeš pitat kaj god hoćeš, a i raspoložen sam za edukativnu kavu pa ti ljepo sve objasnim onako kako bih ja volio da su meni objasnili. Kažu ljudi čitaj forum... Slažem se, ali vjeruj da na kavi od 15 min saznaš kaj nebuš pročito tjedan dana. Nekima je to gušt, mene umara jer sam priličan pragmatik.

Eto javi se pa da popričamo.

EDIT Disklejmer

Nisam najpametniji i moram još puno učiti, ali rado ću podijeliti dosadašnje znanje ako nekom mogu tako olakšati. Da me ne uzmete na :zu:

Povratak na vrh 

[ 19 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » Who U R

Trenutno korisnika: bot* i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club