| Autor |
Poruka |
|
psiho051
|
Naslov: Pozdrav Ekipi sa foruma Postano: 07 svi 2016 02:05 |
|
|
|
Zovem se Danijel . Parit sam počeo prije nekih 10-ak godina i to na onim parilicamama, ako se tako može nazvati u obliku cigarete (samo to je u to vrijeme bilo) . To je trajalo nekih 30-ak dana jer sam morao na put od 3 dana u inozemstvo ,ali naravno zaboravio sam punjač i to je bio početak kraja. Kupio sam opet cigarete i vratio se starim navikama. Prije 7 dana pijem kavu, pušim i vidim do sebe čovjeka za stolom kako u ruci drži neku"ciglu" sa staklenim spremnikom i navlači iz nje pa rekao sam sebi da kad dođem doma da vidim o čemu je riječ. Nisam mogao vjerovati koliko se to sve promijenilo i kojekakvih čuda danas ima u odnosu na ono doba kada sam ja prvi puta uzeo parilicu . Malo sam pronjuškao netom (poslje sam naletio na ovaj forum) i odlučio probati opet pariti i to samo iz razloga da prestanem pušiti. Za početak sam odlučio uzeti Eleaf istick sa GS-Tankom koji mi je stigao prije 3 dana , a namjeravam još naručiti toptank mini . Da stvar bude bolja , taj dan mi dolazi sestra u posijet i gledam da drži u ruci evod twist i nju nažicam da mi posudi dok moja ne stigne. Da napomenem: Stranstveni sam pušač koji uživa ,ali baš uživa u cigaretama i kavi (pijem na litre). Na ovaj potez sam se odlučio iz razloga jer se to otelo kontroli na način da sam počeo pušiti 2,5-3 kutije dnevno i da stvar bude gora vozač sam kamiona na duge relacije tako da za vrijeme puta nem šta raditi nego li pušiti. Veliki dio foruma sam prelistao i dosta stvari ne kužim npr. mislio sam da ima 4 vrste žice samo par debljina , kad ono na stotine 1u1 , 2u1, 3u1... kratice, nazivi... (nadam se da ću sa vremenom to pohvatati) Tako da bih Vas zamolio za pomoć kao početniku čak i ako pitam nešto o čemu se pisalo na forumu . Trenutno me zanimaju duhanske tekućine , ali one nešto najsličnije pravoj cigareti. Čitao sam da bi VZ real cigar moglo zadovoljiti ono što tražim. Znam da svatko ima svoj ukus , ali čajeve nisam pušio nego cigarete -bez uvrede, pa mi to sada stvarno treba. U 5 dana popušio sam 20 analognih cigareta samo uz kavu što smatram odličnim s obzirom na koliko sam pušio, ali organizam traži više osim tekućine. Rekli su mi da je to zato štojoš nisam našao pravu tekućinu koja mi odgovara. Do sada sam probao: mix usa, tobacco blend, dark usa mix, magic stardust,cowboy blend. Ni jedna mi ne odgovara i sve mi imaju slatkasti okus. Ispričavam se na podužem predstavljanu, ali smatram da sam morao više toga napisati da shvatite da će mi vaša pomoć stvarno trebati
_________________ Zašto uvjek neki čmoljavac vozi ispred mene?
|
|
 |
|
 |
|
Antess
|
Naslov: Re: Pozdrav Ekipi sa foruma Postano: 07 svi 2016 02:34 |
|
Pridružen: 15 lis 2014 21:42 Postovi: 124 Lokacija: Zagreb, Dubrava
|
Nakon nekog vremena i ti češ otkrit čari svakakvih jam jam okusa. Imamo na forumu 2 liquid majstora, pa pogledaj ponude. Ja sam uzeo od Feke tester Real Cigar, koji mi nikako ne paše, iz istog razloga zbog kojeg bi tebi mogao biti točno ono što tražiš. Jaka duhanska aroma,gorkasta. eww. Nakon prelaska na parenje i ja sam samo trčao za duhanima, al sad sam u carstvu banana, jagoda, vanilije i ostalih krasota. =)
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pozdrav Ekipi sa foruma Postano: 07 svi 2016 07:56 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 Danijele Ako te muci neki nepoznati izraz potrazi ga ovdje viewtopic.php?f=85&t=4435 ako ga nema tamo zatrazi objasnjenje pa cemo dopisati. Sto se tice tekucine pusti ti price ovih curica i uzmi tekucinu s muskom kolicinom nikotina. Ja sam na 33mg a ti ces se naci negdje izmedju 18-36mg. To je ono sto pravim pusacima treba da bi se makli od otrova. Sto se tice arome, bas nista nema lose medju duhanskim. Sam izaberi sto ti odgovara.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
stanko11
|
Naslov: Re: Pozdrav Ekipi sa foruma Postano: 07 svi 2016 08:38 |
|
Pridružen: 18 pro 2015 19:13 Postovi: 253 Lokacija: Zagreb-Dubrava
|
|
 |
|
brnistra
|
Naslov: Re: Pozdrav Ekipi sa foruma Postano: 07 svi 2016 10:13 |
|
|
|
 |
|
 |
|
vojehr
|
Naslov: Re: Pozdrav Ekipi sa foruma Postano: 07 svi 2016 11:43 |
|
|
Za početak uzimaj tekućine sa više nikotina.
|
|
 |
|
 |
|
gpenic
|
Naslov: Re: Pozdrav Ekipi sa foruma Postano: 07 svi 2016 11:44 |
|
|
_________________  -------------------------------------------- Kayfun 3.1 (klon), Hurricane (klon), UD Bellus, Ubertoot UTA2 (klon), Kayfun V5 (SJMY klon), Heron v2 (klon), Tilemahos V2 Plus (klon) ego One Mega setMOD: Hcigar VT75 Nano, Wismec Presa 75 TC, Istick Pico, GeekVape AEGIS
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Pozdrav Ekipi sa foruma Postano: 07 svi 2016 12:32 |
|
|
Računaj da će ti sve tekućine bit slatkaste prvih mjesec dana do 2. To tako bude. Veći udio VG-a u tekućini pospješuje slatkoću. PG daje grebanje grla i reskost aromi. i udar na grlo. a on se najviše dobije povećanjem nikotina. Od duhanskih koje bi ti mogle odgovarat, znači da imaju težu duhansku notu idu (po redosljedu od težih na slabije) VZ real cigar, Flavourartovi Dark vapure, Cuban cigar, lakše duhanske Desert ship, Soho, 7 leaves. Liqua turkish tobacco i cuban cigar. Ako ih ne nađeš, imaš Dekang. za prvih mjesec dana Dekang je odličan. nakon mjesec dva postane ne tako dobar  . M-type, Barbara od Atmos Laba. i da, ako ti u trgovini kažu "lagana duhanska aroma" to nije ono što ti tražiš trenutno 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
cheer_up
|
Naslov: Re: Pozdrav Ekipi sa foruma Postano: 07 svi 2016 16:10 |
|
|
|
Pozz Psiho... Donekle smo u slicnoj situaciji jer i sam dajem drugu sansu parenju. Sta se tice slatkoce tekucina tu bi se slozio s kolegom Buje3000, dakle gledaj tekucine sa sto vise PG-a, naravno ako nemas problema s pg-om. Ja sam si za pocetak uzeo 80-20 u korist pg-a i boga mi nisu mi nimalo slatke...
_________________ Cheer up my brothers, cheer up my sisters
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Pozdrav Ekipi sa foruma Postano: 07 svi 2016 17:25 |
|
|
|
ne sa što više, VG/PG omjer 50/50 ili 30/70 ako imaš slabiju opremu. Neće izbacit slatkoću, ali možda ti ju malo smanji. VG je potreban zbog produkcije pare
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |