Otvorio sam ovdje jer ima najviše tankova

Dakle malo se rješavam opreme koja mi se gomila doma a ne koristim je.
Opcija kupnje je:
A) plaćanje keš n keri (kupac plaća poštarinu)
B) kupite navedeni broj Journey tekućina (30ml, nikotina po želji), 59kn + poštarina
Dakle na prodaju je:
Taifun GT1 - 50 kn ili 3 Journey liquidaslagan dva puta, ne curi, nema kontrolu protoka zraka, na vanjskom dijelu chimney-a piše Taifun, uzeo sam ga iz mog dimilica shopa prije cca 2 mjeseca.
nema kutijice, šarafcigere itd
Ivogo Baby set - 150 kn ili 9 Journey liquidato je nemesis mini mehanički mod + Kayfun v2.1 mini + 2 baterije 950mAh
Baterije su punjene doslovno 2x. Tank je na žalost pretrpio anis pa je malo pobijelio.
Ne curi provjereno, mod nisam niti koristio više od jednom. U kompletu još dolazi metalni donji dio tanka.
Gornji dio tanka je malo pobrušen iznutra kako bi lakše išao gušći liquid (70:30 sam pario bez problema)
Aspire Cleito + 4 rezervna grijača 0.2ohm - 200 kn ili 12 Journey liquidaTo sam dobio u zamjenu, imam (mislim) originalnu kutijicu, zaštitne silikonske ringove, dodatna stakla itd.
Edit: na slici su 2 grijača, no imam ih 4 original zatvorena 0.2ohm
Hazz RDA dripper - 20 kn ili 2 Journey LiquidaDripper, dobar, korišten za testiranje tekučina, radi bez greške, nema originalni driptip.
Uzeto sa FT-a
Tugboat V3 - 20 kn ili 2 Joruney LiquidaDriper, dobar, korišten za testiranje tekućina, radi bez greške, nema originalni driptip

Uzeto sa FT-a
Innokin CoolFire V4 - 200 kn ili 12 Journey LiquidaOdličan mali mod sa integriranom baterijom. Super izgleda, ima on/off gumb (mehanički). Korišten 2x u Virageu na kavi.
Nula oštećenja, originalna kutijica itd. Uzeto iz mog shopa dimilica

P.S.
Zamjene isključene, nemojte mi slati PM sa prijedlogom zamjene jer sam vrlo izbirljiv po pitanju opreme i osim ako nije u pitanju UTA2 zamjena otpada :p