Bok svima,
rasprodajem ovu opremu jer prestajem s parenjem, poklonila mi sve tetka iz Irske...
... šala naravno :p
Prodajem je jer mi stoji bezveze već mjesec dana, sve je oprano, dezinficirano... al koristim trenutno UTA2 i Erlkonigin-a i ostalo jednostavno stoji...
(zaboravio sam napisat, ne interesiraju me zamjene, i kupac plaća dostavu ako želi slanje, prethodno slanju uplata na moj račun

).
1. Subtank mini - 9/10 - 150 kn
ima manju ogrebotinu na donjem dijelu, dolazi u original kutijici s originalnim svim papirićima unutra.
Rezervno staklo, jedan coil nekorišteni, RBA glava, silikonska gumica za zaštitu tanka.

2. Aromamizer - 10/10 - 200kn
Nije puno korišten jer na žalost nije moj tip tanka. Dolazi u original kutijici, 6ml kapacitet (tanka ne kutijice), rezervno staklo, gumice za airflow kontrolu.

3. Taifun GT2 - 9/10 - 60 kn
Također u original kutijici, odlična replika, ne curi na decku (kod gumice za chimney kapicu).

4. Taifun GT-T - 10/10 - 60 kn
Mali 2ml tank, kompatibilan sa ostalim velikim GT tankovima iz te Taifun serije. Nema nikakvih problema u smislu curenja itd (ako se dobro složi naravno)

5. Taifun GT1 - 8/10 Steam Engine replika (najbolja) - 100 kn
Na plastičnom tanku se vidi "habanje" od pranja i tekućina no tank je čitav. Dolazi u kompletu sa još dva tanka i rezervnim o ringovima.
Čisti MTL tank sa fantastičnom aromom.

6. Taifun GS - 10/10 provjereno dobra replika - 70 kn
Čisti MTL tank sa fantastičnom aromom, plastični tank je u potpunosti novi + u paketu dajem još jedan potpuno novi plastični tank + metalni tank.

7. GEM - 10/10 - 100 kn
Odličan MTL tank sa fantastičnom aromom. Punjenje s gornje strane, tank je kao hibrid Erlkonigena (sistem punjenja odozgo) i SQuapea (deck).
Iako ima airflow kontrol svejedno je čisti MTL tank.

8. Cuboid - 8/10 - 300 kn
Dobiven od kolege s foruma, radi odlično što je i za očekivati no koristio sam ga kao sekundarni MOD, doma za igranje s driperima.
Svejedno mi se uspio zgrebati. Uz njega dajem dvije baterije sa slike (možda 10 ciklusa punjenja max) + silikonsku navlaku crnu.

9. Kayfun V4 klon. Dobio sam ga od kolege s foruma jer njemu nije radio. Uspio sam ga natjerati da radi no trebalo bi ga rastaviti i ponovo sastaviti, promjeniti brtve i vjerujem da će biti OK.
Uz njega ide i metalni srednji dio tanka. Ovo poklanjam onome tko kupi nešto drugo s popisa i izrazi želju da se želi igrati sa Kayfunom