| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: K:plastični tank za ithaku Postano: 28 srp 2016 09:31 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Hm, ithakin prozirni tank ima oba vanjska navoja. Oddy ima jedan vanjski a drugi unutarnji. Mozda skrpati zajedno uz neki SS prsten od ta dva attya.
Feko jesi ti siguran da je promjer i uspon navoja identican? Na GO sam ali mi to ne izgleda tako.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
motif
|
Naslov: Re: K:plastični tank za ithaku Postano: 28 srp 2016 10:26 |
|
|
|
Odnjet cu ja kod tokara komad da vidi kakvi su navoji i dal ima takav materijal.Ako sve to ima onda je lako napravit komad..vise komada Jer sve ostalo je samo nagadjanje...pase ovo pase ono.
Pitanje..dal moze bit od aluminija ili bakra tank??
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: K:plastični tank za ithaku Postano: 28 srp 2016 10:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
motif je napisao: Pitanje..dal moze bit od aluminija ili bakra tank?? Ma moze i od kuhanog krumpira, ali ako je sve rostfraj valjda ce i taj dio biti.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
motif
|
Naslov: Re: K:plastični tank za ithaku Postano: 28 srp 2016 13:59 |
|
|
ako je sve rostfraj valjda ce i taj dio biti.. Oće...možda neće,pošto mi majstor kaže da je tvrdi materijal,i da je problem sa navojem,jako je mali navoj,sitni,i trgalo bi noževe.Ono šta može može napravit redukciju od aluminija ili mesinga,pa čak ako postoji plexy cijev,i od nje.. Čak bi od plexy cijevi bilo ok,uzmem 3m cijev i dobim nekih 150,200 tankova x50kn tank,i eto zarade 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: K:plastični tank za ithaku Postano: 28 srp 2016 14:05 |
|
|
|
te novce uzmes i kupis drugi atty, pazi u odabiru materijala da ti neki smrdil likvidi unutra, vec vidim za dva tjedna topic-zakaj mi aroma loša na ithaki
|
 |
|
motif
|
Naslov: Re: K:plastični tank za ithaku Postano: 28 srp 2016 14:20 |
|
|
vulja je napisao: te novce uzmes i kupis drugi atty, pazi u odabiru materijala da ti neki smrdil likvidi unutra, vec vidim za dva tjedna topic-zakaj mi aroma loša na ithaki logično...nisam ni mislil prodavati to,već dati napraviti za sebe, i još poneke poput kinte,valtera,.. Vrijedi probti..neznam kako plexy,alumini,bakar podnose tekučinu...
|
|
 |
|
 |
|
motif
|
Naslov: Re: K:plastični tank za ithaku Postano: 29 srp 2016 20:29 |
|
|
Let's go 
|
|
 |
|
 |
|
motif
|
Naslov: Re: K:plastični tank za ithaku Postano: 29 srp 2016 21:30 |
|
|
It's ower....  
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: K:plastični tank za ithaku Postano: 29 srp 2016 21:54 |
|
|
|
Što si na kraju koristio?
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
motif
|
Naslov: Re: K:plastični tank za ithaku Postano: 29 srp 2016 22:05 |
|
|
|
čisti inox I nažalost,ispao je samo jedan...pošto i nije tako jednostavno napraviti navoj,jer je jako sitan,i ispalo je više štete nego koristi.. samo šta se radi o mom čovjeku Draženu iz mog benda,a ima doma strojčić kojim povremeno nekaj radi.. konkretno,ovde je strgal borer 8,borer 16 je jedno 3 put brusil,nož za navoj 2 puta brusil,a za utor za gumice radil novi nož, Mene je to koštalo jedne čevape...ali nažalost neće više uopće pomišljat radit tak nekaj...
|
|
 |
|
 |