Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 22:22. Sada je: 07 vel 2025 22:22.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 2 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Medijska promidžba
PostPostano: 10 tra 2016 23:22 

Pozdrav zajednici

Iako mi nitko nije odgovorio jel još aktualna želja ekipe da se istupi u medijima bio sam slobodan i porazgovarao sa svojom vezom na HRT i parenje ce biti predloženo uredniku kao tema za prilog (u smislu edukacije nacije, zdravstvenim rizicima i štetnosti te prijedlozim zakonskih izmjen koji se ovdje komentirani). Koncept te emisije je prica i prilozi s terena te pitanja relevantnim gostima u studiju i pitanja gledatelja. Klubu dajem u zadatak da se uskladite tko je zgodan a tko pametan (a oboje trebaju biti voljni) za javni nastup. Zgodni bi bio u prilogu i demonstrirao i neku opremu iz prve ruke i kojesta, a pametni bi isao u studio nadglasavat nekoga iz medicinske-farmaceutske branše na temu štetnosti parenja i nekoga iz pravne na temu crina i zakonske regultive.

Ta emisija kroz pola sata obično obradi 3-4 teme, tako da bi sve to trajalo 10tak minuta i iako to zvuči kao malo, puno se tu stvari može iznijeti.

Prvo da čujem jeste li za i tko bi se iskazao

Povratak na vrh

Naslov: Re: Medijska promidžba
PostPostano: 11 tra 2016 06:21 

naravno da nas ima pametnih i zgodnih, mislim da nije potrebno trazit potvrdu clanova za to dali jesmo ili nismo za istupanje u javnost.....svi smo vise manje za to da zakonska špranca ne ostane ovakva retardirana kao do sada.
Samo je pitanje tko ima muda izac pred kameru i tko ima verbalne sposobnosti komunikacije.

Povratak na vrh

[ 2 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: