Vaping više nije nešto novo, kad se još uvijek eksperimentiralo, već je postalo skoro normalno (nema više toliko začuđenih pogleda ni u manjim sredinama

) tako da je sve to ušlo u globalni trend, kao bilo koji forum vezan uz robu široke potrošnje, sad nema toliko tema za raspravljanje i eksperimentiranje, sve je "one click to buy", samim tim se sve svodi na, ili manjak tema, ili na neke teme "moj je tata jači od tvog", tako da neki prate globalne trenove kao i svugdje (moda i sl.) a neki se drže onog što im paše, možda znaju puno toga, no neće nametati svoje mišljenje, jer mišljenje je kao...
Nažalost globalizacija i marketing je jako pogodila i ovaj segment, pa se jednostavno nema više nekih (bar meni) zanimljivih tema, početnici se danas puno brže snađu sistemom ispravno-promašaj, sve je više manje dostupno, a i letargija društva je sve veća, osim u "hejterskom" smislu (iza tipkovnica)
Tako da je ovo sve neka evolucija, nažalost forumi odumiru kao nekad news grupe, no ja sam se zakleo još prije bar 15-ak godina da neću imai
face i još uvijek se toga držim, i ne fali mi

*U svezi ovih kineza i reklama: donekle je još i podnošljivo, osim ovih iz 3FVAPE, ti imaju gadan bot koji prosere toliko nezanimljivih reklamnih postova (postidio bi i RTL i NovaTV), da se i poneka zanimljiva tema izgubi ako nisi na forumu 2-3 dana