| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 22 ožu 2011 17:30 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
cahura je napisao: Ima one igrice za forum... to je spica :) stavi toooo Daj par preporuka.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
cahura
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 23 ožu 2011 23:01 |
|
|
|
za početak stavi bilo kaj :) pa bum ti onda daval predloge da vidis kak to uopce dela i koji ces mod instalirat
_________________ TkO?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 24 ožu 2011 16:21 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
cahura je napisao: za početak stavi bilo kaj :) pa bum ti onda daval predloge da vidis kak to uopce dela i koji ces mod instalirat Imam nesto ... pacman i slicno. Nije problem staviti, veci mi je problem negdje postaviti gumb za igru.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 25 ožu 2011 18:02 |
|
|
ja sam tek malopre, kada sam video anketu o izgledu foruma, otkrio "Rainbow pearl" temu i oduševio se  lepa je, pregledna i unikatna - izdvaja ovaj forum u moru foruma na netu. Ono što bih ja promenio je sledeće: "Novi postovi" pamti postove od mog prethodnog boravka do sada ali ne osvežava listu postova dok sam ulogovan. Kada se npr sada pojavim na forumu, kliknem na "Novi postovi", izađe mi par tema, odem npr na prvu i pročitam, ponovo kliknem na "Novi postovi": opet je kao prva na spisku ova koju sam upravo pročitao...
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 25 ožu 2011 18:41 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Shaka Zuluf je napisao: ja sam tek malopre, kada sam video anketu o izgledu foruma, otkrio "Rainbow pearl" temu i oduševio se  lepa je, pregledna i unikatna - izdvaja ovaj forum u moru foruma na netu. Ono što bih ja promenio je sledeće: "Novi postovi" pamti postove od mog prethodnog boravka do sada ali ne osvežava listu postova dok sam ulogovan. Kada se npr sada pojavim na forumu, kliknem na "Novi postovi", izađe mi par tema, odem npr na prvu i pročitam, ponovo kliknem na "Novi postovi": opet je kao prva na spisku ova koju sam upravo pročitao... Hm, mislim da nam je tipka ˝Novi postovi˝ ustvari viska, jer imamo tipku ˝Neprocitani postovi˝.
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 25 ožu 2011 19:01 |
|
|
Da, ali "Neprocitani postovi" su svi postovi ikada napisani na forumu koje nisam procitao. Meni tu npr stoji gomila nekih postova - neki od pre par dana, a u "Novi postovi" samo oni pisani danas. Al zato u "Neprocitani postovi" nema tema od danas na koje sam ušao i pročitao ih. Dakle, rešenje je da ja redovnije čitam postove, a "Novi postovi" može slobodno da se skloni 
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 25 ožu 2011 19:10 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Shaka Zuluf je napisao: Da, ali "Neprocitani postovi" su svi postovi ikada napisani na forumu koje nisam procitao. Meni tu npr stoji gomila nekih postova - neki od pre par dana, a u "Novi postovi" samo oni pisani danas. Al zato u "Neprocitani postovi" nema tema od danas na koje sam ušao i pročitao ih. Dakle, rešenje je da ja redovnije čitam postove, a "Novi postovi" može slobodno da se skloni  he he a opet imas i tipku ˝Oznaci forume procitanim˝ sto bi sve postove na forumu trebalo pretvoriti u procitane. Kazem trebalo jer nisam nikad probao dali to ustvari radi. Malo je ipak previse tih tipki pa unosi zbrku. Puno tipki ima i na samom postu sto ga cini nepreglednim. Malo brisanja tipki, malo promjena boja i stvari ce s vremenom legnuti kako treba. Neka se jos malo skupi prijedloga pa cemo popraviti stvari.
|
|
 |
|
 |
|
yenki69
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 25 ožu 2011 21:45 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 18:41 Postovi: 180 Lokacija: Pačir, Vojvodina
|
Kinta je napisao: he he a opet imas i tipku ˝Oznaci forume procitanim˝ sto bi sve postove na forumu trebalo pretvoriti u procitane. Kazem trebalo jer nisam nikad probao dali to ustvari radi.
isprobano, radi, al je sad problem što neznam šta to nisam pročitao 
|
 |
|
Lucifer
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 05 lip 2011 22:11 |
|
|
Kinta je napisao: Ovdje pucajte sto bi htjeli od tehnikalija na forumu. Ono sto je jednostavno ukljucit cu odmah, a sto trazi vise vremena i angazmana ide na listu cekanja.
I zanima me kako ste zadovoljni tehnickim mogucnostima, prije svega brzinom? Ja bih štel da nekak od foruma dobim kavu, dok čitam postove. Ak' nije problem duža i slađa, z mlekom.
_________________ Google is your best friend, I'm not. 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 05 lip 2011 23:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Najmanji problem. 
|
|
 |
|
 |