Oglas iz usluge
Ovale Elips C-series
Rekla poznanica da ima 2 e-cigarete koje joj stoje 2 godine u ladici, jedna korištena mjesec dana, druga nekorištena. Kupljeno u Trstu u nekoj trgovini prije 2 godine za 150 eura. Obećo sam da ću pomoć to prodat.
Jedna baterija radi (crna), druga radi pol minute, znači neradi. To će bit ova nekorištena vjerovatno. Passtrough radi savršeno, znači pariš dok puni. Na obje
Ja to vidim kao lijepša i fancy verzija Joytech ego-C, čak mislim da su i isti grijači ali nemam s čime to usporedit, niti mi se da sad proučavat 3 sata jesu isti ili nisu. (ili su type A ili type B, znam da ima 2 tipa grijača za ego-C)
U setu dobivate znači te 2 cigarete, siva i crna, jedna baza za grijač, 5 nekorištenih tankova (koje je najbolje punit 0.5ml inače curi), 2 korištena i jedno 5-6 grijača, 2 su sigurno korištena. Negdje u svom ovom neredu mi je nestala vrećica s grijačima zato nije na slici. Nać ću ju, pa slikam kad ih nađem.
Mislim da je ovo namjenjano za korištenje kao passtrough, dok je uštekano u utičnicu. To mislim zbog dužine kabela, 145cm.
Cijena 200kn moja poštarina
Više o proizvodu
http://www.ovaleusa.com/ovale-elips-c-kit/Ponude na PP, Pitanja isto da ne bumpamo. Odgovor na pitanja stavim u edit na kraj oglasa.
E sad, ako moderatori dopuštaju malu recenziju, da znate točno šta dobivate s ovim. Fakat neznam kolika je cijena ovog trenutno, niti koliko to vrijedi ( jer je poluneispravna) jer se takva nije prodavala koliko ja znam. Ali ja obećo pa eto. Bio bacio oko, negdje u USA je sad cijena 35$ i to je sve šta znam.
Recenzija i slikice
Sad vidim na slikama da su malo zamusane s liquidom. To je od radnog (ecig) stola. ovo dalje je moje subjektivno mišljenje
Ovo je Fancy verzija ego-c i po mom mišljenju malo poboljšana, jer sam imao ego C prije par godina i zbog tog go*na ubrzo i odusto od parenja. Tako da mi se diže kosa na glavi kad vidim ego-c sistem. Više je curilo i liquida bilo po ustima nego popario.
S ovime to nije slučaj. Povlačenje ide dosta teško, mala je rupica za zrak (cca 1mm) i najbolje radi na kratka povlačenja na 2-3 sekunde. Pućkanje. Ova crna baterija tako radi zadovoljavajuće nekih 15-25min za pućkanje ispred kompa. U to vrijeme sam riješio nekih cca 0.25 ml. Negdje, mi se čini, da sam pročitao da je kapacitet nove 280mAh. Ova druga, siva, mi se čini da je radila tim načinom nekih štajaznam 5-10minuta. Na chain vejpu ne radi više od minute. Crna chainvejpanjem radi 3-4 minute, tako da ovo definitivno nije namjenjeno za chainvape. Okus tekućine je OK, ako parite jednostavnu tekućinu, ja prvo ulio pinacoladu od tpa i tu je okus bio dosta dobar da sam se iznenadio. Single arome da, za mikseve je shit (u usporedbi s RBA atomizerima koje jedino i koristim). E sad. Zrak. Zatvoreno do bola. 1mm rupica na plastičnom tankiću. Neparljivo. Jedino ako idete na povlačenja od 2 sekunde, al može i 5-6 sekundi polagano bez dryhita. Sedma sekunda i dryhit. Ja sam našao način da mi pari zadovoljavajuće i to tako da ovu gornju kapicu (usnik) koja ide na tank i bazu ne zatvorim do kraja nego pustim dignuto, tako da praktički uvlačim falši zrak izvana i onda je to OK. I puno ugodniji vape.
spušteno kako je namjenjeno:
Može se crna uzet na kavu, ali to je pućkanje 20tak minuta ako povučete 2-4 pula i odložite. Znači kao da ste popušili 1-2 ultra light cigarete. Nevalja. Puni se 45minuta tako da to mene ne bi pokrilo nikako kao osnovni set ni s 24mg tekućinom. Niti da obje baterije rade. A ne rade. Jer se ova isprazni nakon 20 min a punjenje traje 45min cca. Jedino ako paru uopće ne bi ispuhivao. Duboko uvlačenje u pluća i zadržavanje daha 3 sekunde. Onda da. I 18-24mg tekućinu. To se može koristit tako ili ako je stalno uključeno u struju i koristit kao pastrough. Uz Komp recimo. Kabel je USB na zidni punjač i dug je 145cm, uštekan u Ovale zidnji punjač od 0.250 A. Uređaj je lagan ko perce i ne osjeti se u ruci. Malo, Stealth. Curi ako se vuče ko konjina, treba se naučit na uređaj. Meni je prvi tank curio, a ja sam naučen na tight draw. Nakon što sam počeo slabije potezat, rješio još jedno 2 ml i više nije curilo. I počeo parit s uvlačenjem zraka izvana podignutim usnikom. Kvaliteta izrade mi se čini jako dobra i lijepo leži u ruci, materijal ko Ego C ali original. onak fino u ruci. Dočim još radi...
Baza s grijačem:
Punjač:
5 grijača tip A na FT su 4.14$. Bacim oko ovih dana da vidim el su to tip A ili B