|
.
Sada je: 18 svi 2026 13:01. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 13:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 16 srp 2014 16:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Pita jaranica Fatu: - kako Mujo ? -evo ga 300% impotentan - pa kako 300 bona ... juće si rekla da je 100% - da, ali je pao niz stepenice i slomio prst i ugrizao se za jezik !!!!
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
kaligula
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 16 srp 2014 16:53 |
|
Pridružen: 17 svi 2014 21:48 Postovi: 115 Lokacija: Malo ŠIBENIK, malo BOL
|
|
Gleda bračanin mokrog bračanina kako izlazi iz mora, pa ga pita: "A ća si tako mokar?" "A evo san pliva za trajekton nebi li ušpara 25 kun!" "A ća nisi pliva za katamaranom, pa bi ušpara 40 kun!"
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 25 srp 2014 19:05 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Kakva je slicnost izmedu vina i zena? - Prvo te zavede pa ti ide na jetra  Sent from my SM-T211 using Tapatalk 2
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 31 srp 2014 16:03 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Sjede na obali rijeke Mujo i Dalaj Lama i pecaju. Nakon dva sata tišine Dalaj Lama progovori: 'Život je rijeka.' Konta Mujo, konta, i nakon sat vremena ispali: 'Daj, ne kakaj kvake, život su ćevapi, žene, rakija, hladno pivo...' Nastavi se šutnja još jedno sat i pol, kad će Dalaj Lama: 'Sranje, a ja cijeli život mislim da je život rijeka...'
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 31 srp 2014 19:25 |
|
|
|
Na jednom medicinskom kongresu postavljeno je interesantno pitanje: "Zašto je glavić penisa širi od ostatka?" Amerikanci su se prihvatili istraživanja i nakon utrošenih 100.000$ došli do zaključka: "To je zato da bi muškarac više uživao kod seksa!" Francuzi se nisu složili da je tome tako, ponovili su i proširili istraživanje i nakon utrošenih 200.000 $ došli do zaključka da je glavić penisa širi od ostatka zato da bi žena više uživala kod seksa! Iznervirani čitavom pričom, prihvatiše se istraživanja Bosanci. Utrošili su 2 $ na dvije pive i od Muje saznali istinu: "To je zato da se ne udariš šakom po čelu dok drkaš!
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 07 kol 2014 22:33 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 31 kol 2014 10:46 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
U New Yorku je nedavno otvoren ducan u kojemu zene mogu izabrati i kupiti supruga. Na ulazu su izlozena "uputstva za upotrebu"; - Mozete posjetiti ducan SAMO JEDNOM - Postoji 6 katova i karakteristike muskaraca se poboljsavaju sto se vise penjete - Mozete izabrati bilo kojeg muskarca na katu na kojem se nalazite, ili se popeti na sljedeci. - Nemozete se vratiti na kat ispod. Jedna zena odluci posjetiti ducan da nade partnera. Na vratima prvog kata pise Ovi muskarci imaju posao I zena se odluci popeti na sljedeci kat Na vratima drugog kata pise Ovi muskarci imaju posao i vole djecu I zena se odluci popeti na sljedeci kat Na vratima treceg kata pise Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, i nevjerovatno su zgodni Wow, pomisli zena, ali osjeca da se mora jos popeti Na vratima cetvrtog kata pise Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, nevjerojatno su zgodni i pomazu u kucnim poslovima Nevjerovatno, pomisli zena, tesko se mogu oduprijeti da ne udjem, ali nesto je tjera i ode na sljedeci kat. Na vratima petog kata pise Ovi muskarci imaju posao, vole djecu, nevjerojatno su zgodni, pomazu u kucnim poslovima i vrlo su romanticni Zena odluci da udje, al' je u zadnji cas nesto sprijeci, i na kraju ode ipak na sesti kat. Na vratima sestog kata pise Posjetiteljica ste br.31.456.012, na ovom katu nema muskaraca, ovaj kat postoji da bi se pokazalo koliko je nemoguce zadovoljiti jednu zenu. Hvala vam sto ste posjetili nas ducan Preko puta tog ducana je otvoren jedan u kojemu muskarci mogu naci i kupiti suprugu. Na prvom su katu zene koje vole sex. Na drugom su katu zene koje vole sex, i ne gnjave previse. Katovi od treceg do sestog JOS NIKAD NISU BILI POSJECENI.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 31 kol 2014 10:53 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ženi ljubavnik dolazi kući dok joj je suprug na poslu.
Njen devetogodišnji sin dođe kući nenadano, ugleda ih i sakrije se u garderobni ormar kako bi ih i dalje promatrao.
Ženin suprug također dolazi kući.
Ona strpa ljubavnika u ormar, ne znajući da joj je sin već unutra.
Dječak: - Mračno je ovdje.
Muškarac: - Da, Mračno je.
Dječak: - Imam nogometnu loptu.
Muškarac: - To je lijepo.
Dječak: - Želiš li je kupiti?
Muškarac: - Ne, hvala.
Dječak: - Moj tata je vani.
Muškarac: - OK, koliko?
Dječak: - 250 EUR
Nakon nekoliko sedmica muškarac i dječak se ponovo susretnu u ormaru.
Muškarac: - Da, Mračno je.
Dječak: - Imam patike za nogomet.
Prisjećajući se sto se zadnji put dogodilo, muškarac upita: -Koliko?
Dječak: - 750 EUR
Muškarac uzdahne: - U redu.
Par dana kasnije, otac kaže sinu:
- Uzmi loptu i patike idemo se igrati.
Dječak odgovori:
- Ne mogu, prodao sam loptu i patike.
Otac upita: - Za koliko si ih prodao?
Dječak: - Za 1.000 EUR
Otac: - To je grozno, kako si mogao tako opelješiti svoje prijatelje... to je puno više nego sto te dvije stvari stvarno vrijede!
Sad te vodim u crkvu da se ispovjediš!!!
Otac odvede sina u crkvu i u ispovjedaonicu pa zatvori vrata.
Pop: - Ne počinji mi opet s tim sranjem.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 22 ruj 2014 20:00 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
Kak prepoznaš nestrpljivog zagorca?............Jede grožđe...
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 22 ruj 2014 21:17 |
|
|
sanja je napisao: Kak prepoznaš nestrpljivog zagorca?............Jede grožđe... 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 18 svi 2026 13:01. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 13:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |