|
.
Sada je: 18 svi 2026 12:09. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 12:09. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kun-Dak
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 21 ožu 2014 15:14 |
|
Pridružen: 30 srp 2013 13:09 Postovi: 290 Lokacija: Križevci-Zagreb
|
sanja je napisao: Upišite vaš password
sarma
Žao nam je, password mora da sadrži više od 8 znakova
kuvana sarma
Žao nam je, password mora da sadrži bar jednu brojku
1 kuvana sarma
Žao nam je, password ne sme sadržavati razmake
5jebenihkuvanihsarmi
Žao nam je, password mora sadržavati bar jedno veliko slovo
5jebenihKUVANIHsarmi
Žao nam je, password ne sme sadržavati više od jednog velikog slova uzastopce
5jebenihKuvanihsarmi, i da se nosiš u tjutjicu materinu govno jedno
Žao nam je, password ne sme sadržavati interpukcijske znake
5jebenihKUVANIHsarmi nabijem te na kurac i tebe i tvoj password mamicu ti jebem kretenčino
Žao nam je, taj password se već koristi 
_________________ May the VAPE be with you...  
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 22 ožu 2014 20:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Dosao Milorad Dodik u posjedu Berlusconiju
- Silvijo pa odakle tebi tolike pare? - E Milorade vidis onaj autoput? - Vidim - Samo milimetar tanji asfalt i to je to !!
Za 6 mjeseci dolazi Berlusconi u posjet Dodiku, a ovaj pun ko brod, ma ima para ko Dzajic.
- Milorade pa odakle ti toliko za tako malo vremena? - E Silivijo, jel vidis onaj autoput? - Ne vidim ... gdje? - E pa to ti je to.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 ožu 2014 13:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Pričaju frendice: - Od velikog i tvrdog možeš dobiti rak maternice - da, a od malog možeš dobiti slom živaca ....
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
zwonko
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 ožu 2014 00:29 |
|
Pridružen: 15 sij 2013 22:56 Postovi: 104 Lokacija: Wookomeretz
|
Igraju dvije babe košarku. . . Odjednom prva vikne: faaauuuul! ! ! Kaže druga: šta je sad?!? Kaže prva: stala si mi na sisu! ! ! 
_________________ Ja sam ovakav rođen, a koji je tvoj izgovor? 
|
|
 |
|
 |
|
zwonko
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 ožu 2014 00:41 |
|
Pridružen: 15 sij 2013 22:56 Postovi: 104 Lokacija: Wookomeretz
|
Pitala nastavnica djecu: odakle je djed Mraz? Javi se mali Perica: iz Kine! Zašto misliš da je iz Kine, Perice? Kaže Perica: pa na svakom poklonu piše: Made in China! 
_________________ Ja sam ovakav rođen, a koji je tvoj izgovor? 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 31 ožu 2014 21:17 |
|
|
|
Vraća se Slovenka s ljetovanja u Dalmaciji,
sjedne u vlak, potapša se po koljenima i kaže: - Lijepe moje nogice, opet ste skupaj !
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 03 tra 2014 01:43 |
|
|
|
Sredovječni čovjek kupio novog Porschea, izađe na autocestu i stisne do 160, osjećajući kako mu prosijedu vjetar mrsi kosu.
'Ovo je mrak', pomisli dodajući još gasa.
Ali, kad je pogledao u retrovizor, ugleda iza sebe
policijski auto s upaljenim rotirajućim svjetlima. 'Ma, mogu mu pobjeći', pomisli i stisne na nekih 210 km/h. Tada pomisli: 'Što, dovraga, radim, ja sam prestar za te gluposti' i zaustavi se pored ceste, čekajući da stigne policijski auto.
Zaustavi se policajac iza Porschea i prošeće do njega: 'Gospodine, završavam smjenu za pet minuta i rado ću vas pustiti ako mi date razlog zašto ste bježali... ali neki koji još nikada nisam čuo'. Čovjek ga pogleda i reče: Prošli tjedan moja žena je pobjegla s policajcem pa sam mislio da mi je vraćate'. Policajac ga pogleda, vrati mu papire i reče:
'Hvala, Doviđenja'
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Argon
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 03 tra 2014 10:00 |
|
|
|
Pita učiteljica malog Matu iz Posušja da opiše morsku sirenu "A krv'ti, ni za pojist' ni za prčit'!"
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 05 tra 2014 10:09 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
nova verzija "marine" od prljavog kazalista!
Na aprilsko jutro sneno i mutno / U kaputu policijskom, malčice prevelikom / Došao sam na njena vrata pred suca da je prepratim / Jer nitko nije znao sakrit pare k'o Marina / Imala je Audi boje vena, boje vena boje Dinama / Županija ne može bez nje / Oh Zoki, Zoki, spasi je / Županija ne može bez nje / Oh Zoki, Zoki, spasi je / Sisak, Sisak ne može bez nje / Oh Zoki, Zoki, spasi je/ Sisak, Sisak ne može bez nje / Oh Zoki, Zoki, spasi je...
(newsbar)
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
hrvoje
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 14 tra 2014 23:05 |
|
|
|
Došao mladić kod svećenika na ispovijed i kaže: - "Oženio sam se." Svećenik sav u čudu, te mu odgovori: - "Mladi gospodine pa to nije grijeh." Mladić odgovara svećeniku: - "Ja se svejedno kajem."
_________________ Jedini način da bi izbjegli greške je steći iskustvo. Jedini način da bi stekli iskustvo... je činiti greške.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 18 svi 2026 12:09. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 12:09. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |