|
.
Sada je: 18 svi 2026 11:19. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 11:19. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Batara72
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 07 sij 2014 02:57 |
|
|
|
Ode Hrvat u ameriku posjetit sina. Dok mu je sin radio, on bi se dosadivao po kuci. Vidio stap za pecanje u kutu... uzeo kantu i ode na jezero pecat. Peca on pola dana i nahvata punu kantu ribe. Sakrije stap da ga ne nosi sa sobom opet ujutro i krene lagano kuci sumom kad naleti Park Ranger sa psom.
Pita Ranger (na engeskom naravno): Gospodine, jel vi imate dozvolu za pecanje
Hrvat: Kakva dozvola?
Ranger: Dozvolu za ribolov. Ovo je nacionalni park i morate imat dozvolu za ribolov ako mislite tu ribu odnit kuci.
Hrvat: Nisam ja pecao. Ovo su moje ribe.
Ranger: Kako vase ribe?
Hrvat: Lipo. Drzim ih u akvariju. Svaki dan ih ja dovedem na jezero da se druze s drugim ribama.
Ranger: Da se druze s drugim ribama? Pojasnite malo.
Hrvat: Jel vi tog psa setate?
Ranger: Da
Hrvat: Jel se druzi s drugim psima?
Ranger: Da
Hrvat: E pa tako i moje ribe. Ja ih odvedem do jezera i pustim ih u vodu. Kad mi se ide kuci ja ih zovem, one skoce u kantu i idemo kuci.
Ranger: E, ja bi to volio vidit. Ajmo do jezera
Odu do jezera i ranger kaze hrvatu da pusti ribu u vodu. Hrvat ga poslusa. Prode 10 minuta...
Ranger: Sad ih zovite
Hrvat: Koga
Ranger: Pa ribe
Hrvat: Koje ribe?
_________________  Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200 RDA: 3-D RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 07 sij 2014 20:06 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
 |
|
Ayaz Paša
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 07 sij 2014 22:14 |
|
Pridružen: 21 lis 2013 11:59 Postovi: 224 Lokacija: Umag/Novigrad
|
Dođe čovjek u crkvu na ispovjedanje, stane pred ispovjedaonicu, počne ispovjest i svečenik mu kaže: svečenik: ti mi kradeš milodar! čovjek: svečeniće, ništa vas ne čujem! svečenik: ti mi kradeš milodar!!! čovjek: ništa vas ne čujem! Svečenik izađe iz ispovjedaonice i kaže čovjeku da zamjene mjesta da se sam uvjeri ako se ništa ne čuje..zamjene oni mjesta pa čovjek kaže svečeniku... čovjek: Vi mi jebete ženu! svečenik: imate pravo, stvarno se ništa ne čuje  Sent from my Motorola using Tapatalk2
|
|
 |
|
 |
|
Gocznet
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 09 sij 2014 13:21 |
|
Pridružen: 08 lip 2013 21:04 Postovi: 116 Lokacija: Zagreb, Maximir
|
Nije vic ali je predobro  Ocito su neki isfrustrirani sa njuskalo kupcima  Ovo je stvarni tekst oglasa na njuskalu, na prodaju je Arcam CD player: "Prodajem CD player: Arcam CD73 T U besprijekornom stanju. Orginalna ambalaža te upustva... Cijena fiksna. NAPOMENA: Ne odgovaram na e-mail. Ne odgovaram ni na SMS! Zovite isključivo od 12:00 do 15.00 sati! Ne odgovaram na pitanja o cijeni , kakvo je stanje i jeli imam ambalažu... Prije nego uhvatite mobitel u ruke, pročitajte još jednom oglas , promučkajte glavom pa tek onda zovite. REZERVACIJA NEMA. Nema ni dostave. ( U biti ako je baš želite dostavu player se može poslati kao paket ali želim dodatnih 500kn za gnjavažu tj. 1500kn ) Nema slušanja Nema zamjena. Nema uzimanja ničeg pod račun Nema nikakvih dodatnih fotografija. Ako netko baš želi u pola cijene - može ali CD ispred Vas stučem čekičem. Samo osobno preuzimanje i doviđenja. Za to ču biti slobodan možda na kraju tjedna , možda sljedeči tjedan a možda za 2 tjedna. Naglasak na možda. Sretan božič, Nova godina , 3 kralja i Valentinovo. " 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 09 sij 2014 13:40 |
|
|
Gocznet je napisao: Nije vic ali je predobro  Ocito su neki isfrustrirani sa njuskalo kupcima  Ovo je stvarni tekst oglasa na njuskalu, na prodaju je Arcam CD player: "Prodajem CD player: Arcam CD73 T U besprijekornom stanju. Orginalna ambalaža te upustva... Cijena fiksna. NAPOMENA: Ne odgovaram na e-mail. Ne odgovaram ni na SMS! Zovite isključivo od 12:00 do 15.00 sati! Ne odgovaram na pitanja o cijeni , kakvo je stanje i jeli imam ambalažu... Prije nego uhvatite mobitel u ruke, pročitajte još jednom oglas , promučkajte glavom pa tek onda zovite. REZERVACIJA NEMA. Nema ni dostave. ( U biti ako je baš želite dostavu player se može poslati kao paket ali želim dodatnih 500kn za gnjavažu tj. 1500kn ) Nema slušanja Nema zamjena. Nema uzimanja ničeg pod račun Nema nikakvih dodatnih fotografija. Ako netko baš želi u pola cijene - može ali CD ispred Vas stučem čekičem. Samo osobno preuzimanje i doviđenja. Za to ču biti slobodan možda na kraju tjedna , možda sljedeči tjedan a možda za 2 tjedna. Naglasak na možda. Sretan božič, Nova godina , 3 kralja i Valentinovo. "   tak se daje oglas 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Gocznet
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 10 sij 2014 12:10 |
|
Pridružen: 08 lip 2013 21:04 Postovi: 116 Lokacija: Zagreb, Maximir
|
Jos jedan njuskalo genijalac  (Alfa Romeo 147 1,6 TS) Na prodaju je moja Alfa 147 ili kako ju od milja zovem Kinder jaje. Sto reci o njoj? Prevezla je hrpu lijepih i manje lijepih cura, s njom sam nasao danasnju zenu. Vozila je kištru, frižider, stolariju, a najviše sam volio u nju staviti svinjske polovice, gajbu pive i doma s kumom mesariti i otici sav zmazan u trgovinu po jos jednu gajbu pive. Naravno, ulja troši podosta, ali ne moze ona potrositi koliko ja mogu naliti. Svako jutro startana na hladno, unutra sam pio, pušio, ponekad i povracao nakon fiša kod kolege s posla. Odlicno se okrece na rucnu i preko parka izbjegava policiju. Ne preporucavam da je vozite u Sisacko Moslavackoj zupaniji, posto ce vas policija uvjek zaustavljati. Auto kod mene nije opran ni jednom pošto nije ni garažiran i nema ga smisla oprati kada ce za dva tjedna opet biti prljav. Bolje popijte pivo za te novce i uplatite listic na talijansku drugu ligu. Nikada nije vukao prikolicu osim nekoliko puta traktor iz polja nakon sto je susjed uredno pijan sletio u kanal. Poslje toga smo se uvjek vozili u birtiju, pili unutra, pušili i povracali ako smo isli kod kolege na fiš. Kilometraza uopce nije istinita. Naravno, ja cu vas uvjeravati da je ispravna i molim da me ne ispitujete o tome jer cete gubiti vrijeme. Svi servisi su odradeni u ovlastenom servisu, na autu trenutno nema ulaganja, sve je ispravno i održavano. Također, nove su i gume, zimske Good Year ultra grip 8 koje su presle oko 1500km. Interijer u besprijekornom stanju. Sve je jasno vidljivo na slikama. Visegodisnji sam vlasnik i auto je u potpunosti pouzdan. Iduci veliki servis je za 80.000km. Remen, spaner, vodena pumpa i svjecice promjenjene prije prije 12000km. Cijena je 3200eur, plativo u kunama, eurima, bosanskim markama te svinjskim polovicama. Moguca zamjena za opremu za kolinje ili za neki drugi uredan auto ali ne za GOLF 2 diesel iz 86e i ostale slične čoban mobile. Moguce i uz moju doplatu. Pošto sam fin gospodin, ne planiram pod racun uzeti ni GOLF 1, ni Kadett E niti Vam spustiti cjenu na 2000eur pa da i to kao "sigurno" platite u nekoliko rata. Ako tako planirate, ovo nije auto za vas, a iz dvorista cete biti nasilno istjerani(ovo pišem i zbog švercera). Ako ste ozbiljian kupac i fin, normalan covjek kao ja, javite mi ranije da popijem bar cetirti sata prije tablete za zivce pa cemo se lako dogovoriti oko cijene i moguce zamjene. Vucin CD ne ide s autom! Živi mi bili.
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 10 sij 2014 12:20 |
|
|
|
 |
|
 |
|
bluedevil
|
Naslov: Zašto je teško izaći s dečkima kad si u stalnoj vezi Postano: 16 sij 2014 14:55 |
|
Pridružen: 18 lis 2013 11:36 Postovi: 198 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
|
Zašto je teško izaći s dečkima kad si u stalnoj vezi
Neku večer sam pozvan van "s dečkima". Rekao sam ženi da ću se vratiti do ponoći, "Obećajem!" Naravno, sati su proletjeli poput minuta, a pive su išle i prelagano. Oko 3 ujutro, već fino natočen, oteturao sam van i pozvao taxi. Taman kad sam stigao kući i otvorio vrata, prokleti sat sa kukavicom je zacvrkutao 3 puta. Shvaćajući, usprkos alkoholnim parama, da će to cvrkutanje vjerojatno probuditi moju ženu, imitirao sam kukavicu te zacvrkutao i ja još 9 puta. Bio sam sav ponosan na sebe kako sam se samo brzo i efikasno dosjetio kako izbjeći potencijalni konflikt. I to pošteno pijan! 3 cvrkuta + 9 cvrkuta = 12 cvrkuta, dakle ponoć! Sve 5, izvukao sam se!
Iduće jutro žena me pitala kad sam stigao, na što sam ja odgovorio "u ponoć". Nije djelovala niti najmanje uznemireno ili ljuto. Ufff, izvukao sam se! Tada je rekla "Trebamo novi sat s kukavicom." Kad sam je pitao zašto, odgovorila je "Noćas je kukavica zacvrkutala tri puta, zatim je rekla "a jebemu mater", pa zacvrkutala još 4 puta, pročistila grlo, zacvrkutala još tri puta, nasmijala se, zacvrkutala još dva puta, i na kraju se popiknula preko stolića za kavu i prdnula".
_________________ Elektrana: SvoeMesto Semovar, iTaste SVD Turbine: Kayfun 3.1 ES, EVOD, DBOX Puritank, iClear16, iClear30
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 16 sij 2014 15:01 |
|
|
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
nmat121
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 16 sij 2014 17:56 |
|
|
|
 |
Sada je: 18 svi 2026 11:19. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 11:19. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |