|
.
Sada je: 18 svi 2026 10:23. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 10:23. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 lis 2013 21:50 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
Kinta je napisao: Otišao Crnogorac u neku islamsku fundamentalističku zemlju. Prilikom šetnje gradom uhvati za stražnjicu neku pokrivenu ženu i uhiti ga šerijatska policija za čuvanje moralnih i vjerskih vrijednosti. Dovedu ga kod kalifa i on, kad je čuo što je ovaj učinio, kaže:
- Dovedite Jusufa!
Dođe Jusuf... baja, 2.5 metra visok, 150 kila, sve mišići! Kalif kaže:
- Jusufe, ovog da karaš do zore!
Crnogorac krene kukati, te kako će ženi i familiji na oči, bolje da ga odmah ubiju, ovo-ono, kad uto uvodi policija drugog tipa.
- Što je taj učinio? - upita kalif. - Krao je nešto na tržnici! - odgovoriše ovi. - Dobro, njemu odsijecite obje ruke - reče kalif. Stavi Jusuf njih dvojicu pod mišku i taman da krene, kad dovode trećeg. - Što je s ovim? - upita kalif. - Psovao Alaha i činio sranja u džamiji. - E njemu odsijecite i ruke i noge.
Stavi Jusuf i njega pod mišku, kad dovedoše četvrtog.
- Što je taj učinio? - Pobio ljude i djecu. - E njemu odrežite i ruke i glavu - reče kalif.
Uzme sve njih Jusuf pod mišku i krene, kad će Crnogorac:
- Jusufe, brate, jesi zapamtio koga treba da karaš? 
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 31 lis 2013 00:38 |
|
|
|
Nabroji pet vrsta piva:
1. Ožujsko 2. Karlovačko 3. Osječko 4. Pan 5. Budweiser...
Bravo!!
A sad nabroji pet vrsta kondoma?
1.Durex..... 2 ? 3.? 4.? 5.?
Ne znaš? Da manje piješ, a više jebeš, znao bi!
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 31 lis 2013 09:12 |
|
|
a kruvati, živa istina 
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 31 lis 2013 11:33 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
prije dvajspet godina bi bilo: 1.ozujsko 2.karlovacko 3.zlatorog 4.union 5.favorit -------------- 1.RIS 2.? 3.? 4.? 5.? 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Odg: Vicevi Postano: 31 lis 2013 12:01 |
|
|
|
A prije 30 godina
1. JELEN pivi 2. Nikšičko 3. BIP 4. -------------- 1. NETREBA 2. NETREBA 3. JEEBIGA PAZI MALO 4.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 31 lis 2013 13:09 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Koja je razlika između punice i lešinara? Lešinar čeka da umreš pa ti tek onda ide na jetra...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Odg: Vicevi Postano: 31 lis 2013 14:58 |
|
|
|
 |
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 01 stu 2013 15:13 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
|
Voze se premijer i njegov vozač autom, prolaze kroz neko selo, svinja izleti na put i oni je udare i ubiju. Kaže premijer: - Ništa, vozi dalje, kasnim na sastanak, odvezi me, pa se ti poslije vrati i reguliraj sa seljacima... Odveze ga vozač na sastanak, vrati se u selo i nema ga cijelu noć. Pojavljuje se sutradan ujutro, s podočnjacima, tetura se, bazdi na alkohol. Premijer ga, sav bijesan, pita: - Pa gdje si cijelu noć, na šta to ličiš?!! Vozač: - Gospodine, vratim se ja u ono selo, nigdje nikog na ulici, samo kavana radi. Uđem ja u kavanu i kažem: Ja sam premijerov vozač i - ubio sam svinju! E, onda su krenule runde...
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
doctore
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 01 stu 2013 17:03 |
|
|
jvas01 je napisao: Voze se premijer i njegov vozač autom, prolaze kroz neko selo, svinja izleti na put i oni je udare i ubiju. Kaže premijer: - Ništa, vozi dalje, kasnim na sastanak, odvezi me, pa se ti poslije vrati i reguliraj sa seljacima... Odveze ga vozač na sastanak, vrati se u selo i nema ga cijelu noć. Pojavljuje se sutradan ujutro, s podočnjacima, tetura se, bazdi na alkohol. Premijer ga, sav bijesan, pita: - Pa gdje si cijelu noć, na šta to ličiš?!! Vozač: - Gospodine, vratim se ja u ono selo, nigdje nikog na ulici, samo kavana radi. Uđem ja u kavanu i kažem: Ja sam premijerov vozač i - ubio sam svinju! E, onda su krenule runde... 
_________________ "Nikad ne dijelite rov sa nekim tko je hrabriji od vas!"
|
|
 |
|
 |
|
markozg111
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 01 stu 2013 17:08 |
|
|
jvas01 je napisao: Voze se premijer i njegov vozač autom, prolaze kroz neko selo, svinja izleti na put i oni je udare i ubiju. Kaže premijer: - Ništa, vozi dalje, kasnim na sastanak, odvezi me, pa se ti poslije vrati i reguliraj sa seljacima... Odveze ga vozač na sastanak, vrati se u selo i nema ga cijelu noć. Pojavljuje se sutradan ujutro, s podočnjacima, tetura se, bazdi na alkohol. Premijer ga, sav bijesan, pita: - Pa gdje si cijelu noć, na šta to ličiš?!! Vozač: - Gospodine, vratim se ja u ono selo, nigdje nikog na ulici, samo kavana radi. Uđem ja u kavanu i kažem: Ja sam premijerov vozač i - ubio sam svinju! E, onda su krenule runde... 
_________________ ZMAX/Chi You clone/ZNA 50 Taifun GT / Taifun GT/ Taifun GT
|
|
 |
|
 |
Sada je: 18 svi 2026 10:23. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 10:23. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |