|
.
Sada je: 18 svi 2026 09:36. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 09:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 02 lis 2013 14:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Žene nemaju pojma o mobitelima pa prilikom biranja izabiru najljepši ... Muškarci nemaju pojma o ženama pa prilikom biranja izabiru najljepšu ...
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 03 lis 2013 13:10 |
|
|
Pričaju momak i djevojka telefonom... Momak: Šta imaš na sebi? Djevojka: Spavaćicu! Momak: Uhhh daj malo detalja... Djevojka: 90% pamuk, 10% sintetika!... 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 04 lis 2013 21:51 |
|
|
|
Hallooo, ovdje Mujo, je'l to Skupština ? - Jeste gospodine, šta želite? - Hoću da postanem član Parlamenta, šta mi za to treba? - Jesi'l ti čovječe potpuno lud? - Jesam, je'l treba još nešto?
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 06 lis 2013 20:41 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
|
Pita mama Pericu: - Perice rekao si da si gladan kao vuk, zašto ne jedeš?, Odgovara Perica: - Mama gdje si ti vidjela da vuk jede grašak
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 08 lis 2013 21:18 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
Ulazi otac u kupaonu,i zatekne sina kako se šminka,i poviče sav bijesan-SINEEE PA TI SI PEDER? -Ma nisam tata,ja sam princeza!! 
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 08 lis 2013 22:57 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
|
Decko: Mogu ti svrsiti u usta?? Cura: - neee, povraticu!
Decko: ok moze i po vraticu!
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 10 lis 2013 19:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
izlazi fata iz salona ljepote, vani je čeka mujo i kaže: -haj' bar si probala... Dođe Haso u dalmatinski restoran i kaže konobaru: - "Ja bi pivo." A na to će konobar: - "Pa pivaj, ko ti brani pita Suljo Muju; jarane odkad ti nosiš menđuše? Joj šuti jarane...odkad ih je Fata našla u autu zena mi je ostavila poruku na frizideru: ovo vise ne funkcionira, preselila sam kod svojih! a ja sam otvorio frizider, svjetlo radi, piva je hladna, ne znam o cemu ona govori, sta ne funkcionira? Lep sončen dan, Ljubljana, ženski glas se širi čez dvorišče.. "Safeteeee, evo opet te na mobilni zove neki Low Battery!!! Već četvrti put!!" Mujo: Suljo koje ti zene vise volis, ove sto puno pricaju ili ove druge? Suljo: Koje druge? 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 10 lis 2013 20:05 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
Mujo: Suljo koje ti zene vise volis, ove sto puno pricaju ili ove druge? Suljo: Koje druge?  [/quote] Živa istina, a ne vic 
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 11 lis 2013 00:59 |
|
|
Bio sam kod psihijatra. On uzme papir i olovku, nacrta ovce i kaže mi da ih čuvam dok se ne vrati pa izađe van. Ja sam nacrtao ogradu i otišao kući.  ///// Moderno značenje "poštene djevojke": Spavala je u 100 kuća i ništa nije ukrala. 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 11 lis 2013 22:46 |
|
|
|
Neki dan sam mjenjao ulje u autu, ispred zgrade na parkingu, naravno, ekološki potpuno osvješteno, pa evo jedan prigodni
Kako žena, a kako muškarac mjenja ulje!?
Kako žena mjenja ulje:
- Odveze auto u servis - Sjedi u kaficu 15 minuta tracajuci sa prijateljicom - Postavi nekoliko glupih pitanja serviseru, plati i odveze auto - Vozi 3000 kilometara manje nego što proizvodac ulja preporucuje i onda opet mjenja ulje na isti nacin
Kako muškarac mjenja ulje:
- Kupi ulje, filtere, pivo i gomilu nepotrebnih stvari - Ustanovi da je posuda u koju lijeva ulje puna od prošle zamjene, pa je izlije u slivnik - Otvori konzervu piva i popije je - Petnaest minuta traži dizalicu - Namuci se jer je dizalica zaribala. Na kraju digne auto - Popije još jedno pivo dok se odmara, psujuci one što rade dizalice - Stavi posudu za odlijevanje ulja ispod automobila - Traži kljuc za odvrtanje šarafa koji zatvara rezervoar sa uljem - Psuje one koji rade aute zato što za svaki prokleti šaraf treba poseban kljuc - Ne može naci kljuc pa odvrne šaraf papagajkama - Šaraf mu padne u posudu sa uljem, a onda se preko šarafa i njegovih ruku prolije vruce ulje - Psuje i briše ruke u hlace - Krece po još jedno pivo koje ce popiti dok ceka da ulje istekne - Psuje ženu što mu ne dopušta da masnim rukama otvara frižider - Ipak uzme i popije pivo - Traži kljuc kojim se skida filter - Opet psuje one koji rade aute zato što za svaki prokleti šaraf treba poseban kljuc - Na kraju nekako odvoji filter koristeci odvijac - Obriše prljave ruke u hlace i otvori još jedno pivo - Naide prijatelj, sa kojim dovrši pivo i ode (onako prljav) u obližnju krcmu - Sutradan uzme posudu sa uljem i izlije ga u kanalizaciju - Stane u lokvu ulja koju je prolio po ulici - Krene po pivo, ali ustanovi da ga nema više u frižideru - Pošalje sina u prodavnicu po pivo - Ugradi novi filter, ne zaboravivši da ga najprije ispipa masnim rukama - Ulijeva prvu kutiju ulja u motor - Sjeti se da nije zavrnuo šaraf rezervoara sa uljem - Trci da pronade šaraf, sjeti se da je on pao u posudu za ulje. Trci do slivnika i srecom nade ga zaglavljenog u sifonu - Naredi sinu da stoji pored slivnika i da ne dopušta nikome da tu bilo šta ulijeva, dok on ne nade nešto cime ce išcackati šaraf - Išcacka ga iglom od ženinog broša (poslije ce joj objašnjavati zašto je broš mastan, a igla sva izvijana) - Brzo legne pod auto i uvrce šaraf dok ulje kaplje iz motora - Ulje mu zamasti ruke, kosu, celo... - Psuje ulje, auto, ženu... - Traži sina da odmah donese nekakve stare novine ne bi li pokupio i izbrisao ulje - Briše ulje i psuje sina što je donio baš novine koje on nije citao - Psuje sina što je morao zamastiti sliku miss Veljace 1997, koju godinama cuva - Obriše se - Popije pivo - Lijeva ostatak ulja - Pošalje sina da kupi još jednu kutiju ulja jer je ona jedna kapala dok je on tražio šaraf - Dok ceka sina, pije pivo. Sin donese pogrešno ulje - Psuje državu što u svakoj radnji imaju ulje drugog proizvodaca - Psuje sina što nije otišao u drugu radnju - Ipak lijeva pogrešno ulje - Spusti auto sa dizalice i baci dizalicu u garažu, psujuci je, naravno - Vozi 3000 kilometara više nego što proizvodac ulja preporucuje i onda opet mijenja ulje na isti nacin
|
|
 |
|
 |
Sada je: 18 svi 2026 09:36. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 09:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |