| Autor |
Poruka |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 25 ruj 2013 18:40 |
|
|
|
U šumi mrkli mrak..ništa se ne vidi! I nalete jedan na drugoga zeko i tvor.
I tvor sav prestrašen pita: ko si ti..opiši se!
Zeko: krznat sam, jedem kupus i šargarepu. A na to će tvor: daj bre zeko živog me isprepada!
Zeko: a ti ko si ti..opiši se!
Tvor: Pa ja sam crn, kradem kokoške i smrdim!
A na to će zeko: Ma idi bre cigo u pičku materinu preseče me!
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 26 ruj 2013 12:40 |
|
|
Fosna je napisao: Karo Makedonac automehaničar popravio auto Hrvatu, pa ga ovaj pita: . Majstore koliko treba da platim? . Tri hiljade denara. . Kaži ti to meni u tisućama. . Šest tisuća! 
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 26 ruj 2013 12:43 |
|
|
|
Momak: "Daj Sanjo,sta ti je...u zadnje vrijeme si sva nikakva,izgubljena a iskreno...i nisi mi bas jasna..."
Djevojka: "Aj suti molim te,daj mi reci gde smo sad...koje je ovo naselje....I KOJA TI JE TA JASNA ??!! "
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 ruj 2013 22:16 |
|
|
|
Pita Mujo Hasu:
"Haso, šta ti je Fata kupila za rođendan?"
"Ma kupila mi pidžamu i dala mi p...ke. Obadvoje mi veliko."
|
|
 |
|
 |
|
doctore
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 28 ruj 2013 08:32 |
|
|
|
Kako se zove dijete od Bosanca i Dalmatinke? -Muje!
_________________ "Nikad ne dijelite rov sa nekim tko je hrabriji od vas!"
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 28 ruj 2013 21:41 |
|
|
|
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 ruj 2013 16:04 |
|
|
|
Zaletio se Milanović autom u drvo. Iz potpuno uništenog BMW-a izvuku ga trojica mladića i masažom srca vrate ga u život. Kad se stabilizirao Milanović obeća da će svakom ispuniti po jednu želju jer su mu spasili život. - Ja bi crni BMW isti kao ovaj – kaže prvi. - Nema problema, dobit ćeš ga sutra – kaže Milanović. - Ja bi htio biti ministar obrane – kaže drugi. - Ništa lakše, sutra preuzimaš dužnost – odgovori Milanović. - A šta bi ti?-pita trećeg mladića. - Invalidska kolica – kaže treći mladić. - Pa šta će ti kolica' – pita Milanović. - Trebat će mi. Kad tata čuje koga sam spasio, polomit će mi noge!
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 ruj 2013 18:37 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
Deckardcain je napisao: Zaletio se Milanović autom u drvo. Iz potpuno uništenog BMW-a izvuku ga trojica mladića i masažom srca vrate ga u život. Kad se stabilizirao Milanović obeća da će svakom ispuniti po jednu želju jer su mu spasili život. - Ja bi crni BMW isti kao ovaj – kaže prvi. - Nema problema, dobit ćeš ga sutra – kaže Milanović. - Ja bi htio biti ministar obrane – kaže drugi. - Ništa lakše, sutra preuzimaš dužnost – odgovori Milanović. - A šta bi ti?-pita trećeg mladića. - Invalidska kolica – kaže treći mladić. - Pa šta će ti kolica' – pita Milanović. - Trebat će mi. Kad tata čuje koga sam spasio, polomit će mi noge! E ovaj ti je odličan 
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 ruj 2013 18:43 |
|
|
Moram ovo pokazati MO,