|
.
Sada je: 18 svi 2026 08:45. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 08:45. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 01 ruj 2013 23:28 |
|
|
|
"Sine, pa ti si glup k'o ovaj stol!" - kaže otac i kucne po stolu - KUC, KUC! -"Tata, netko kuca na vratima!" -"Neka, sine, ja ću otvorit."
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 02 ruj 2013 19:31 |
|
|
|
Drekne cigo na zenu: - Zeno, gde je ona prasina s televizora? Tamo sam zapisao neke vazne brojeve!
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 07 ruj 2013 11:29 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
|
On : Ljubavi, dolazim da te vidim, ne zanima me ni koliko košta gorivo ni ništa drugo, dolazim da te vidim. Ona : Aw dušo, spremna sam, čekam te. On : Volim te, ne mogu dočekati da te vidim, evo pripremam se da krenem. Ona : Ok samo požuri, i dobila sam, samo da znaš i puno mi ide dole. On : Upravo mi se sjebao akumulator u autu, ne mogu doći. Ona : Reci jaranu da te dovuče. On : Njega su upucali sinoć ispred diska Ona : Aaaaaaj nisam dobila, nego mi samo gaćice bile malo crvene, sorry On : Evo jaran viče da se oporavio, dovuče me on ipak. Ona : Uh, sad sam ipak dobila i jako me boli. On : Evo i njega upucaše. XD
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
Emilio
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 08 ruj 2013 20:48 |
|
|
|
Sinoc mi je "crk'o" internet pa sam malo sjedio sa obitelji. Fini neki ljudi ...
_________________  Kayfun 3.1(k), fogger v.2(k), taifunGT, ithaka(k) Vamo, kts, s69, nemesis
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 08 ruj 2013 21:13 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
Emilio je napisao: Sinoc mi je "crk'o" internet pa sam malo sjedio sa obitelji. Fini neki ljudi ... 
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Jole84
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 14 ruj 2013 11:10 |
|
|
|
Dođe Smrt na vrata jedne kuće, kad otvori Chuck Norris... Smrt zastane, nasmiješi se i kaže: Maškareeeeee!
_________________  Ako ne razumiješ neku riječ u tehničkom tekstu, ignoriraj je. Tekst će imati smisla i bez nje.
|
|
 |
|
 |
|
veki0
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 18 ruj 2013 17:39 |
|
Pridružen: 26 pro 2011 17:08 Postovi: 245 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
ovaj je sa 24 sata morao sam ga staviti i ovdje za svekoliko pućanstvo Tarzan je cijelog života živio u džungli i nije imao pojma o seksu. Jane je odlučila da mu da par sati seksualnog odgoja i sve simbolički objasni kao malom djetetu:" Tarzane, ovo što ti imaš obješeno tu između nogu je tvoja krpica, a ovo što se nalazi meni između nogu je mašina za pranje rublja… Dakle, ti moraš tu svoju krpicu prati u mojoj mašini." Slijedećih 5 noći Tarzan je prao svoju krpicu bez prestanka. Kada je iscrpljena Jane uspjela da dođe do daha reče mu:" Tarzane, slušaj me… Pranje te tvoje krpice ne smije biti tako često, jer će se mašina pokvariti." Trebaš je prati svakih tri do četiri dana. Tarzan je posluša i idućih mjesec dana je nije ni pipnuo. Jane uhvati nervoza i jednog dana ga upita: " Tarzane, šta ti je? Zašto već mjesec dana nisi oprao svoju krpicu u mojoj mašini?" Tarzan joj sav ozaren s veseljem odgovori:"Tarzan se naučio prati na ruke!!! 
_________________  DME, Vamo
|
|
 |
|
 |
|
Kun-Dak
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 18 ruj 2013 20:46 |
|
Pridružen: 30 srp 2013 13:09 Postovi: 290 Lokacija: Križevci-Zagreb
|
veki0 je napisao: ovaj je sa 24 sata morao sam ga staviti i ovdje za svekoliko pućanstvo Tarzan je cijelog života živio u džungli i nije imao pojma o seksu. Jane je odlučila da mu da par sati seksualnog odgoja i sve simbolički objasni kao malom djetetu:" Tarzane, ovo što ti imaš obješeno tu između nogu je tvoja krpica, a ovo što se nalazi meni između nogu je mašina za pranje rublja… Dakle, ti moraš tu svoju krpicu prati u mojoj mašini." Slijedećih 5 noći Tarzan je prao svoju krpicu bez prestanka. Kada je iscrpljena Jane uspjela da dođe do daha reče mu:" Tarzane, slušaj me… Pranje te tvoje krpice ne smije biti tako često, jer će se mašina pokvariti." Trebaš je prati svakih tri do četiri dana. Tarzan je posluša i idućih mjesec dana je nije ni pipnuo. Jane uhvati nervoza i jednog dana ga upita: " Tarzane, šta ti je? Zašto već mjesec dana nisi oprao svoju krpicu u mojoj mašini?" Tarzan joj sav ozaren s veseljem odgovori:"Tarzan se naučio prati na ruke!!!  uopće nisam gledo  i ja isti taj stavi 
_________________ May the VAPE be with you...  
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 24 ruj 2013 21:32 |
|
|
|
Pričaju tri prijatelja. Kaže prvi:
- "Ja sam svoju ženu poslao u Daruvarske toplice na sedam dana!"
Kaže drugi:
- "Ja sam svoju poslao u Čatež na deset dana!"
Kaže treći:
- "Ja nisam pri lovi pa svoju jebem sam !"
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 25 ruj 2013 18:21 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Karo Makedonac automehaničar popravio auto Hrvatu, pa ga ovaj pita: . Majstore koliko treba da platim? . Tri hiljade denara. . Kaži ti to meni u tisućama. . Šest tisuća!
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
Sada je: 18 svi 2026 08:45. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 08:45. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |