|
.
Sada je: 18 svi 2026 08:45. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 08:45. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
flux
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 26 srp 2013 22:24 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
Perica:Mama,mama Mama:Molim sine? Perica:Mama da li andjeli mogu da lete? Mama:Mogu sine Perica:A mama tata uvek govori nasoj kucnoj pomocnici ‘Dodji andjele’.Kada ce ona da leti Mama:Sutra sine!
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Jole84
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 27 srp 2013 17:50 |
|
|
|
Velika korporacija zaposlila je veći broj ljudoždera. Na prvom sastanku im je voditelj ljudskih resursa rekao: "Sada ste dio poduzeća. Imate isti status kao i svi ostali, na raspolaganju imate i menzu za gablec, ali molim Vas, ne jedite zaposlene!" Ljudožderi su obećali da neće. Četiri tjedna kasnije njihov šef pripomene: "Svi radite jako puno i dobro i uistinu sam zadovoljan s vama. Međutim, pred neki dan nestala je jedna od naših tajnica. Zna li netko od vas što se dogodilo s njom?" Ljudožderi složno odmašu glavama. Kad je šef otišao, vođa ljudoždera se okrene ostalima i upita: "Koji je od vas idiota pojeo tajnicu!?" Iz skupine se nevoljno digne jedna ruka, na što vođa ljudoždera nastavi: "Ti kretenu! Već četiri tjedna jedemo managere i nitko nije opazio, ali neeeee, ti si morao pojesti tajnicu!"
_________________  Ako ne razumiješ neku riječ u tehničkom tekstu, ignoriraj je. Tekst će imati smisla i bez nje.
|
|
 |
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 02 kol 2013 00:16 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
|
Stavlja Cigo oglas u novine: "Ko ima para nek' se javi, imam ja novčanik pa da nešto iskombiniramo."
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
markozg111
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 02 kol 2013 01:01 |
|
|
|
Probudi se sin i pozdravi oca "Dobro jutro stari" a ovaj mu odgovori "Jest jutro al u Americi p...a ti materina"
_________________ ZMAX/Chi You clone/ZNA 50 Taifun GT / Taifun GT/ Taifun GT
|
|
 |
|
 |
|
Jole84
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 03 kol 2013 19:16 |
|
|
_________________  Ako ne razumiješ neku riječ u tehničkom tekstu, ignoriraj je. Tekst će imati smisla i bez nje.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 03 kol 2013 21:18 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Pozvala učiteljica Robijevu mamu u školu pa joj kaže: - "Vaš Robi je stvarno nenormalan, pogledajte što je napisao u zadaći na temu: jedan običan dan u mom životu." Mama čita: - "Ujutro kad se probudim odmah obrišem tjutjicu.Onda se umijem i operem zube pa obrišem tjutjicu. Poslije se obučem pa obrišem tjutjicu, pa doručkujem i prije odlaska u školu obrišem tjutjicu. Kad se vratim iz škole najprije obrišem tjutjicu..." - "Eto, vidite", kaže učiteljica. - "Ali, to je sve istina", odgovori mama. - "Molim ?" - "Pa, eto, od prije nekoliko dana od kada je moj muž prešao u HDZ, svako malo nam netko na ulaznim vratima napiše: čučica!"
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 03 kol 2013 21:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Primaju se ponude za izgradnju tunela kroz Alpe. Kaže Rus: • Naša ponuda je dve milijarde evra, kopaćemo sa dve strane i garantujemo da ćemo se sresti na sredini u 5 metara razlike. Amerikanac: • Naša ponuda je takođe dve milijarde. I mi ćemo kopati sa dve strane, ali garantujemo da ćemo se sresti na sredini u 2 metra razlike. Bosanac: • A naša ponuda je dvije i po milijarde evra. I mi ćemo kopati sa dvije strane, ali ne garantujemo da ćemo se ikako srest' na sredini. Al' boli vas kurac, imaćete 2 tunela!
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Jole84
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 05 kol 2013 12:31 |
|
|
|
Natjecali se Amerikanac, Nijemac i Rus ko ima najveće avione pa će Amerikanac: - Naši avioni su toliko veliki da nijedan ne može sletjeti na aerodrom u Los Angelesu Na to će Nijemac: - Naši avion su toliki da nijedan ne može sletjeti na aerodrom u Frankfurtu A na to će Rus: - Ja jednog dana krenuo svojim avionom sa još 22 kopilota, kad se u zadnjem dijelu aviona čulo neko zujanje. Ja reko 22. kopilotu: - Sergej idi vidi šta je to. Sergej otišao džipom u srijedu poslijepodne, vraća se u subotu prijepodne i reče: - Gospodine kapetane nismo zatvorili prozor od WC-a uletio Boing 747, zuji oko žarulje.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 05 kol 2013 12:47 |
|
|
|
Vozili se Mujo i Haso u avionu od Sarajeva do New Yorka. Nakon 15 minuta vožnje pilot javlja da će zbog kvara na jednom motoru avion kasniti 45 minuta.
Dva sata kasnije opet se javi pilot i obavijesti putnike da je i drugi motor u kvaru, te da će kasniti tri sata.
Nešto kasnije javlja pilot da je i treći motor u kvaru, te da će kasniti sedam sati.
Nakon toga ustane Mujo revoltirano:
- Jebo pas mater ,ako crkne i četvrti cijelu noć ćemo se voziti!
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 05 kol 2013 13:35 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Policajac ispituje privedenoga: 'Je li vam taj diler davao drogu?' 'Nije.' 'Je li vam davala njegova žena?' 'Još uvijek pričamo o drogi?'
O čemu razgovaraju tri muškarca na pustom otoku? O pivu, nogometu i ženama. O čemu razgovaraju tri žene na pustom otoku? Dvije su se odvojile, pa ogovaraju treću.
Za sahranu mladog kardiologa kolege kupili vijenac u obliku srca. Jedan od njih uz smijeh komentira: 'Kakav ćete meni kupiti? Ja sam ginekolog!'
Vratio se Štef s ljetovanja u Australiji i priča ekipi u kafiću kako mu je bilo: 'Dečki, obećana zemlja! Stvarno smo imali sve što nam treba - barove s plesačicama za mene, odlične plaže za djecu, nove prijateljice za ženu, morske pse za punicu...'
|
|
 |
|
 |
Sada je: 18 svi 2026 08:45. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 08:45. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |