|
.
Sada je: 18 svi 2026 07:42. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 07:42. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 02 lip 2013 16:57 |
|
|
|
Kolje otac sina ispred kuce,dolazi majka i kaze: Majstore je l' moze jedna rakijica !
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 02 lip 2013 16:59 |
|
|
|
Ulazi Mujo u kucu i s vrata kaze Fati: - Izjebo me Inter za sto eura! - A mene Milan - odgovori Fata
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 20 lip 2013 14:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Neznam jel bio neda mi se tražiti: (ali lijepo oslikava našu stvarnu situaciju) neka se nitko ne nađe uvrijeđen umjesto hercegovca može stajati i hrvat.
Obzirom na učestale nesreće Spacu Shuttleova, Amerikanci su odbili dalje letjeti na njima, pa je NASA morala raspisati međunarodni natječaj za astronaute. Javili su se nijemac, rus i hercegovac: - koliko ti tražiš da bi letio? - upitaju prvo švabu - dva milijuna eura. Jedan za mene, a drugi za moju obitelj ako se meni što dogodi. - koliko ti tražiš da bi letio? - pitaju sad rusa - tri milijuna eura. Jedan za mene, jedan za moju obitelj ako se meni što dogodi i jedan za rusiju. - na kraju, pitaju isto i hercegovca: - četiri milijuna eur!!!! - ispuca hercegovac mrtav hladan - ma daj, nisi li malo pretjerao??? - Eee... to ti je ovako: - jedan meni, - jedan tebi što si mi našo poso, - a dva daj švabi, pa neka on leti!
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Jole84
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 23 lip 2013 19:02 |
|
|
|
Nestao Bog na 6 dana i anđeli krenu u potragu. Sedmi dan našli su ga kako odmara i odmah upitaju gdje je bio.. Bog pokaže rukom ispred sebe i kaže: -Pogledajte što sam stvorio! Anđeli zbunjeno upitaju što je to. Bog im odgovori: -To je planet. Nazvat ću ga Zemlja i to će biti mjesto gdje ću testirati Ravnotežu! Na primjer stvorio sam kontinente sa ljudima različite boje kože, ovdje će biti bijeli, tamo crni, a ondje žuti... Postojat će prostori sa mnogo vode i sa malo vode, vrući i hladni, bogati i siromašni... sve je u Ravnoteži! Na to jedan od impresioniranih anđela pokaže na jedno mjesto na Zemlji i upita: - Bože, a što je onaj dio? Bog odgovori:-To je Hrvatska! Tamo su prekrasne planine, ravnice, rijeke i potoci. Ljudi tog prostora će biti lijepi, društveni i radišni! Zbunjeni anđeo na to odgovori: - Ali što je s ravnotežom? Rekao si da je sve u Ravnoteži?! Bog se nasmješi i kaže: - U sredini je Markov trg. Čekajte da vidite kakve idiote ću tamo staviti!
_________________  Ako ne razumiješ neku riječ u tehničkom tekstu, ignoriraj je. Tekst će imati smisla i bez nje.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 23 lip 2013 19:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 24 lip 2013 17:56 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
Sastali se Amerikanac, Francuz, Turčin i Bosanac, počeli govoriti o ponosu i tako krene Amerikanac: AMERIKANAC - "Ja sam ponosan na CIA, sve zna čak i prije nego što se nešto dogodi!" FRANCUZ - "Ja sam ponosan na Francuskinje, tako su dražesne, ljupke i ne daju se lako!" TURCIN - "Ja sam ponosan na naše tepihe. Skupi su, dobri i malo ko ih može kupiti!" BOSANAC - "Ja sam ponosan na sebe!" Svi ga pogledaju i pitaju: "A zašto?" "Juče sam j..'o Francuskinju na turskom tepihu, a CIA pojma nema o tome!!!" 
|
 |
|
domagoj
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 24 lip 2013 18:07 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
|
Seksaju se baba i dida i upita baba: - "Jel' imaš zaštitu?" - "A šta će tebi zaštita tako staroj?" - "Da ne dobijem salmonelu od starih jaja!"
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 24 lip 2013 18:50 |
|
|
|
Na natjecanju njemački, švicarski i hrvatski političar.
Trebaju u 5 minuta ispeglat košulju, pojest kilu kruha i povalit žensku. - Nijemac pojede kruh, ispegla košulju i prođe 5 minuta te ne stigne povalit žensku. - Švicarac ispegla košulju, pojede pola kruha i prođe 5 minuta. - Hrvat da ženskoj da pegla košulju dok je on guzi i usput pojede kruh – sve u 5 minuta. POANTA – - U Njemačkoj prvo jelo, pa posao, a za ostalo ako se stigne. - Švicarska prvo posao, pa jelo, a ostalo ako se stigne. - Hrvatska ako ne jebeš onoga tko radi nećeš se kruha najesti.
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 05 srp 2013 00:49 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
Profesor: Haso ko je izmislio matematiku? Haso : Albert Einstein. Profesor: Bravo, kad je bila kosovska bitka? Haso : 1389. Profesor: Super, ko je napisao kapital? Haso : Marks počeo Engels završio. Profesor: Svaka čast još samo jedno pitanje, reci nam ima li na Mjesecu uvjeta za život? Haso: Ima nekih indicija, al nije znanstveno dokazano.. Položi Haso i izašao kad pita Mujo : 'Jarane šta je te pitao?' A Haso će : 'Samo reci Albert Einstein, 1389., Marks počeo Engels završio, Ima nekih indicija al nije znanstveno dokazano..' Ušao on, pita ga profesor : Kako se zoveš? Mujo : Albert Einstein. Profesor: Kad si rođen? Mujo : 1389 godine. Profesor: Ko te napravio budalo? Mujo : Marks počeo Engels završio. Profesor : Jesi ti stvarno lud? Mujo : Ima nekih indicija, al nije znanstveno dokazano 
 |
|
 |
|
WeCo13
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 16 srp 2013 12:34 |
|
|
|
- Kad sam imao trinaest godina, nadao sam se da ću jednog dana imati djevojku. - Sa šesnaest godina imao sam djevojku, ali nije imala strasti, pa sam zaključio da mi treba strastvena djevojka sa životnim žarom. - U gimnaziji sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je bila suviše emotivna. Sve je bilo dramatično, bila je kraljica drame, cijelo vrijeme je plakala i prijetila samoubojstvom.... Tada sam zaključio da mi je potrebna djevojka sa stabilnom osobnosti. - S 23 godine sam našao vrlo stabilnu djevojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbuđivala ni oko čega. Život je postao toliko dosadan da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija djevojka. - S 27 godina našao sam uzbudljivu djevojku, ali nisam mogao držati korak s njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigdje ne zadržavajući. Činila je lude iznenadne stvari i činila me je isto toliko jadnim koliko i sretnim. U početku je bila zabavna i vrlo energična, ali nije imala nikakav pravac. I tako sam odlučio da nađem djevojku koja ima jasne ciljeve. - Kad sam napunio 31 godinu, našao sam pametnu, ambicioznu djevojku, koja je stajala čvrsto na zemlji i nju sam oženio. Ona je bila toliko ambiciozna da se razvela od mene i uzela mi sve što sam imao. - Sada sam malo stariji i mnogo mudriji i tražim samo djevojku s velikim sisama...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 18 svi 2026 07:42. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 07:42. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |