|
.
Sada je: 18 svi 2026 07:44. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 07:44. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 14 tra 2013 23:30 |
|
|
Odavno nije bilo nijednog vica pa evo: Dolazi otac kući i zatekne kćer sa vibratorom. Iznenađen je upita: - Šta to radiš, kćeri?? A ona odvrati: - Imam 46 godina, ružna sam, debela i nezanimljiva, bolje od ovoga ne mogu naći! Sutradan kćer dolazi s posla i zatekne oca kako sjedi i gleda televiziju, u jednoj ruci pivo, a u drugoj vibrator. - Što to radiš, tata?? - Evo, pijem pivo sa zetom! 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 15 tra 2013 00:04 |
|
|
Žali se Lala doktoru da ne vidi ko prolazi sa druge strane ulice, sve mu mutno u očima. Kaže doktor posle urađenih analiza: "Lalo, loši su ti rezultati holesterol, šećer, krvna slika...ništa ne valja. Moraćeš da pripaziš na ishranu, bez slanog, masnog, kobasica, slanine, slatkog, vina, rakije, piva..." Razmisli Lala pa kaže: "Znate šta doktore, kad ja malo bolje razmislim, jebe se meni ko prolazi s druge strane ulice." 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 20 tra 2013 15:04 |
|
|
|
Imala zena kujicu i nije znala sta ce kada se tjera i netko joj predlozi da joj namaze benzinom,ode zena vani dode prva dukela pomirise i odem,dode 2 pomirise i ode,krene jedno poslijepodne zena u setnju,sjedne na klupu sa susjedom i razgovara a kujicu pusi da se istrci,i pricaju ti one i pricaju,kad prolazi susjed i kaze: gospodo vidim da vam je kujica ostala bez benzina pa je jedan uzeo u šlep
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 23 tra 2013 16:36 |
|
|
|
Šta radi invalid u kladionici?
Igra hendikep!
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 24 tra 2013 09:19 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
ŠTA MOGU JA REČI ZA SEBE- JA IMAM 60 GODINA I JAK SAM ISTO KAD SAM IMAO 20. TADA NISAM MOGAO DIGNUT 50 KG PA NI DANAS. ETO DA SE ZNA
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Jole84
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 24 tra 2013 19:19 |
|
|
|
Razgovaraju zaručnica, ljubavnica i domaćica o seksu, pa se dogovore da obuku crnu kožnu seksi odjeću te tako iznenade svaka svog partnera, a kada se sastanu ponovo reći će kako je bilo. Nakon nekoliko dana sastanu se ponovo.
Zaručnica: "Joj kad me je vidio rekao je ženim te odmah i navalio"
Ljubavnica: "Otišla sam u kancelariju, razgrnula mantil i kad me je vidio, prestao je raditi i navalio"
Domaćica (25 godina u braku): "Ja obukla sve crno seksi, stojim kraj vrata, a muž otvori vrata, gleda i reče: "Batmene, šta je za večeru.....?"
_________________  Ako ne razumiješ neku riječ u tehničkom tekstu, ignoriraj je. Tekst će imati smisla i bez nje.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 tra 2013 01:27 |
|
|
|
Kladio se Mujo sa Suljom da čovjek kome je farbao stan ima zlatnu WC školjku.
Suljo:
- Daj ba jarane, okle zlatna školjka u WC-u?
Mujo:
-Svega mi, ajmo otić kod čovjeka pa ćeš vidjeti.
Odu oni u Zagreb da se Suljo uvjeri. Dolaze pred kuću, pozvone na vrata. Vrata se otvore, kad Gabi Novak na vratima.
Mujo:
- Dobar dan gospođo. Ja sam Mujo, a ovo je moj jaran Suljo. Prije par dana sam vam farbao kuću i ako je moguće samo da ovom Sulji levatu pokažem da vi imate zlatnu školjku u WC-u.
Kad će ti Gabi Novak:
- ARSENEEEEEEEEEEEEE, EVO TI GA ONAJ STO TI SE POSRO U SAKSOFON!
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 tra 2013 14:54 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Razgovaraju tri zene:
- Moj Ivek ima hladna jaja! - I moj Stefek ima hladna jaja. - Jebi ga ja ne znam
Drugi dan dolazi ta treca zena sa zatvorenim okom i sva u sljivama.
- Pipnem ja Jurina jaja, kad ono TOPLA?!? I lijepo ja njega pitam kako to da ima topla jaja a Ivek i Stefek hladna?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 tra 2013 17:26 |
|
|
Dođe seljak u kino i stane u red da kupi kartu. Prodavačica ga upita: -Šta to imate na ramenu? -To je moja vjeverica Maja, uvijek ide sa mnom. -Žao mi je,ali životinje ne smiju u kino. - odgovori prodavačica. Seljak ode do WCa, sakrije Maju u gaće, kupi kartu, uđe u kino i sjedne pored dvije starije udovice, Milke i Danke. Počne film, ali Maja se počne žaliti na neudoban položaj u gaćama. Seljak otvori patent tako da je Maja mogla podići glavu da dođe do zraka. - Danka... -šapne Milka. - Molim!? - odgovori Danka potpuno zaokupljena filmom. - Mislim da je ovaj što sjedi do mene neki perverznjak. - Zašto to misliš? -upita Danka. - Otkopčao je hlače i izvadio ga. - Ma ne nerviraj se - odgovori Danka, - u našim godinama vidili smo ih puno, sigurno nije ništa drugačiji od ostalih, koji centimetar manje- više. - I ja sam isto tako mislila, - kaže Milka - ALI OVAJ JEDE MOJE KOKICE!!! 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 30 tra 2013 18:02 |
|
|
|
odlučio zeko da mu dosta života pa se odlučio naroljat.kupio gajbu pana, popio i mrtav pijan lego pod drvo. Prolazi medo, vidi zeku da spava i odluči ga nategnut.Natego ga al se i sažali pa mu ostavi sto kuna. Zeko se ujutro probudi, nađe sto kuna, i ode po novu gajbu pana. -narolja se, legne mrtav pijan pod drvo naiđe medo, nategne ga i ostavi mu sto kn. -i tako tjedan dana zaredom....... -sedmi dan, probudi se zeko,nađe lovu , ode u trgovinu i naruči gajbu TUBORGA -trgovac ga pita, a zašto sada TUBORG? -a zeko će: " od PANA ME BOLI BULJA.....
|
|
 |
|
 |
Sada je: 18 svi 2026 07:44. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 07:44. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |