|
.
Sada je: 18 svi 2026 06:52. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 06:52. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
flux
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 15 ožu 2013 12:30 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 15 ožu 2013 16:50 |
|
|
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 18 ožu 2013 01:33 |
|
|
|
Ulazi lijepa plavuša u trgovinu sa životinjama. Za oko joj zapne žabac u kutiji na kojoj piše 'žablji seks!' 300kuna! Ako ne budete zadovoljni, vraćamo novac! Dobijete i upute.'Plavuša šapne trgovcu za pultom: 'Uzimam.'Trgovac joj da žabu i papirić te kaže: - "Pažljivo slijedite upute", djevojka klimne glavom i žurno ode kući.Odmah po dolasku, uzme listić i počne slijediti upute: 1. Istuširajte se. 2. Namirišite se najboljim parfemom. 3. Obucite seksi rublje. 4. Lezite na krevet i postavite žapca na pravo mjesto. Sve je to napravila, ali ništa se nije dogodilo! Jako ljuta, misleći kako je prevarena, još jednom pročita upute i opazi u donjem kutu listića poruku: "Ako imate nekih problema, nazovite trgovinu".'Nazove ona, a muški glas joj odgovori: - "Odmah dolazim" i nakon pet minuta začuje se zvonce. Plavuša mu ljutito objasni: - "Vidite, napravila sam sve kao što piše u uputama, ali ta prokleta životinja samo sjedi i ništa ne radi".'Muškarac sav "zabrinut" digne žapca, pogleda ga drito u oči i ozbiljnim glasom mu zaprijeti: - "A sad me dobro slušaj glupane! Ovo je posljednji put da ti ja to pokazujem..'"!
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 18 ožu 2013 12:08 |
|
|
|
Sjede unuk i deda na ribiciji. Deda otvori pivo i potegne gutljaj. Unuk ga pita: - Deda daš meni malo pive? Deda veli: - Mali, moreš si ti presavinuti pimpek do guzice? Unuk veli: - Nemrem. Deda veli: - Je, onda si još premladi da bi pil pivo.
Kad su išli doma, kupe dvije instant lutrije. Deda zagrebe svoju, i ništa. Unuk zagrebe svoju, i ono 100 000 kuna. Deda ga pita: - Mali, budemo mi podjelili pola pola taj dobitak? A unuk pita njega: - Deda, a moreš si ti presavinuti pimpek do guzice? Deda sretan veli: - Mogu! A unuk mu veli: - E pa onda se jebi!!
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 22 ožu 2013 13:08 |
|
|
|
Norman i Beri, homoseksualci, su se vjenčali u Kaliforniji.
Oni nisu mogli priuštiti sebi medeni mjesec, tako da su se vratili kod Normanovih roditelja u kuću za svoju prvu bračnu noć. Ujutro, Džoni, Normanov mali brat, ustaje za doručak.
Kad je polazio u školu, pita svoju mamu da li su Norman i Beri ustali. Ona odgovara: 'Ne'. Džoni pita: 'Da li znaš što ja mislim? " Njegova mama odgovori: 'Ja ne želim da čujem što ti misliš! Samo idi u školu. "
Johnny se vraća kući iz škole i pita mamu: 'Jesu li Norman i Beri ustali? " Ona odgovara: 'Ne' Johnny kaže: "Znaš li što ja mislim?" Njegova mama odgovori: 'Nije bitno što ti misliš! Pojedi ručak i idi se igrati "
Navečer, nakon igranja, Džoni se vraća kući i pita ponovno: 'Jesu li Norman i Beri ustali? " Njegova mama kaže, 'Ne' On pita: "Da li znaš što ja mislim?" Sad već ljuta, mama odgovara: "U redu, sad mi reci što misliš."
On kaže: "Sinoć je Norman došao u moju sobu po .... vazelin ..... i ja mislim .... mislim da sam mu greškom dao moj superljepilo za makete aviona ... "
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 22 ožu 2013 15:30 |
|
|
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
Jole84
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 23 ožu 2013 17:42 |
|
|
|
Zavladala velika glad u Crnoj Gori. Ne znaju Crnogorci što će te udri u vijećanje, zasijedanje... Donesu odluku da izvrše kolektivno samoubojstvo skokom s Lovćena u znak protesta što nitko u svijetu s njima ne suosjeća i ne želi pomoći. Popnu se oni na Lovćen i taman su htjeli skočiti kad trči jedan uzbrdo i viče: - Ljudi, ljudi, nemojte skakat', evo donijeli humanitarci krumpir! Vreće krumpira! - A, jel' oguljen? - Nije... - Skači!
_________________  Ako ne razumiješ neku riječ u tehničkom tekstu, ignoriraj je. Tekst će imati smisla i bez nje.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 24 ožu 2013 18:56 |
|
|
Statistika kaže da 1 od 20 ljudi za susjeda ima pedofila. Ali ne i ja. Moj susjed je prelijepa 13-godišnjakinja sa čvrstom guzom i malim sisama. 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 26 ožu 2013 14:51 |
|
|
|
Dolazi muž kući s posla, na vratima ga žena čeka u seksi donjem rublju i kaže:
- Želim da imamo filmski seks. Bez riječi muž joj odvali šamarčinu, veže je za radijator, gurne joj ga prvo u dupe pa udri, udri u usta, pa ga onda izvadi i išamara joj dupe, lupi je par puta kitom po glavi i svrši joj na čelo... Onako rasturena i razbucana žena se nekako oslobodi, četveronoške krene prema kupaonici i kaže:
- Mi definitivno ne gledamo iste filmove..
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Vicevi Postano: 26 ožu 2013 15:15 |
|
|
Majka je napisao: Dolazi muž kući s posla, na vratima ga žena čeka u seksi donjem rublju i kaže:
- Želim da imamo filmski seks. Bez riječi muž joj odvali šamarčinu, veže je za radijator, gurne joj ga prvo u dupe pa udri, udri u usta, pa ga onda izvadi i išamara joj dupe, lupi je par puta kitom po glavi i svrši joj na čelo... Onako rasturena i razbucana žena se nekako oslobodi, četveronoške krene prema kupaonici i kaže:
- Mi definitivno ne gledamo iste filmove.. Hahaha,ovo je bila drama 
|
 |
Sada je: 18 svi 2026 06:52. | Zadnji put si ovdje bio: 18 svi 2026 06:52. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |